KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Oyuncaklar deprem bölgesine gönderildi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nın girişimleriyle Elazığ'daki depremzede çocuklar için toplanan oyuncaklar, deprem bölgesine gönderildi.

Oyuncaklar deprem bölgesine gönderildi
18 ŞUBAT 2020 SALI 17:01
1
1477
0
AA aa

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur'un  girişimleri ve Belediyenin de desteğiyle Bingöl'deki okullarda  oyuncak toplama kampanyası düzenlendi.

Öğrenci ve velilerin büyük ilgi gösterdiği kampanya sonucunda toplanan binlerce oyuncak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bayantemur ile üyeler tarafından paketlenerek, depremzede çocuklara verilmek üzere Elazığ'a gönderildi.

Düzenlenen kampanyaya ilişkin açıklama yapan Bayantemur, depremden en çok etkilenen çocuklara moral ve destek olmak amacıyla başlattıkları çalışmada öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

Kampanyada sadece oyuncak değil, bere, atkı ve eldiven de toplandığını aktaran Bayantemur: “Komşu il Elazığ'da meydana gelen deprem, hepimizi derinden üzmüştür. Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. AK Parti Gençlik Kolları olarak, depremden en çok etkilenen çocuklar için başlattığımız çalışma sonucunda kısa sürede binlerce oyuncak topladık. Oyuncak ile eldiven, bere ve atkıları paketleyip, Elazığ'a gönderdik. Bu çalışmamızda destek olan Belediyeye, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, öğrenci ile velilere, okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2025
18:17
Türkiye Denizcilik zirvesinde Bakanlıktan Onur Ödülü
Türkiye Denizcilik zirvesinde Bakanlıktan Onur Ödülü
Türkiye denizcilik sektöründe önemli katkıları bulunan armatör ve tersaneci Cengiz Kaptanoğlu, 'Denizcilik Sektörünün Duayeni' ödülüne layık görüldü. Kaptanoğlu ödülü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun elinden aldı.
03.07.2025
17:54
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu
Temmuz 2025'te uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı açıklandı. Bu rakam, kök maaşı yüzde 16,67 zamlandığında 16 bin 881 TL'nin altında kalan 4 milyon 11 bin emekliyi kapsıyor.
03.07.2025
17:50
Bingöl`de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde şüphe üzerine durdurulup üst araması yapılan şahsın üzerinden ruhsatsız silah ele geçirildi.
03.07.2025
17:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan 8 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 8 milyon TL'lik yardım
Yıldız: 'Yardım, toplumsal eşitsizlikleri azaltmaya ve insan haklarını korumaya yardımcı olur. İyilik yapmak, mutluluğu artırmanın yanı sıra bireylerin depresif duygularını ve anksiyetelerini de azaltmaktadır.'
03.07.2025
17:14
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
Bugün açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamıyla birlikte ÖTV yani Özel Tüketim Vergisi de otomatik olarak güncellendi. İlk 6 aylık Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) doğrultusunda yapılan otomatik artış oranı yüzde 15,71 olarak belirlendi. Peki hangi ürünlere ne kadar zam geldi? İşte detaylar...
03.07.2025
14:58
Yedisu`da altyapı çalışmaları
Yedisu'da altyapı çalışmaları
Bingöl'ün Yedisu Kaymakamlığınca başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın