KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Özdemir, bingöl'e geldi

Fenerbahçe As Başkanı Nihat Özdemir, Bingöl Fenerbahçe Futbol Okulu'nu ziyaret etmek üzere Bingöl'e geldi.

Özdemir, bingöl`e geldi
15 HAZİRAN 2011 ÇARŞAMBA 08:55
0
4417
1
AA aa

Geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Bingöl Fenerbahçe Futbol Okulu'nun ilk ziyaretçisi, Fenerbahçe As Başkanı Nihat Özdemir oldu.

Ziyaret esnasında Özdemir, Bingöl Fenerbahçe Futbol Okulu Sorumlusu İbrahim Aydınlı'dan okul çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Bingöl'de Fenerbahçe Futbol Okulu'nun açılmış olmasının kendisini son derece mutlu ettiğini söyleyen Özdemir, okulun daha önce yapılan açılışına katılmak istediğini; ancak yoğun iş temposunun ve şampiyonluk haftasının hemen ertesine gelmesinden dolayı katılamadığını ifade etti.
Bingöl'den Fenerbahçe altyapısına birçok sporcunun kazandırılacağına inandığını söyleyen Özdemir, “Her yıldız sporcunun spora başlama hikâyesi mutlaka vardır. Bingöl Futbol Okulu'muza katılan sporcularımızdan bazıları için, millî takım ve Fenerbahçe'de oynamalarının ilk durağı burası olacaktır. Kim bilir bu sporcular içinde geleceğin yıldız futbolcu adayları çıkacaktır” dedi.
Okulun çalışmaları hakkında Nihat Özdemir'e bilgiler veren Fenerbahçe Futbol Okulu Sorumlusu İbrahim Aydınlı ise, kayıtlı öğrenci sayılarının 90'ın üstünde olduğunu ve bu sayının gün geçtikçe artacağını belirterek, özelikle küçük yaş gurubunda bulunan öğrenci sayısının fazla olması geleceğe daha umutla bakmamızı sağladığını söyleyerek, “Okulumuzdan Türk sporuna ve Fenerbahçe ye birçok sporcu kazandıracağımıza inanıyoruz. Yakın gelecek adına, tohumlarımız filizlenip meyve vermeye başladığında, yüzümüzdeki tebessümün, hepimiz adına olduğunu unutmayın. Okulumuza kayıt olmak isteyenlerin Vakıfbank karşısı Dizdaroğlu Pasajı kat 2'de bulunan büromuza başvurmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.
Ziyaret esnasında Fenerbahçeli yıldız oyuncuların imzalamış olduğu 12 numaralı formayı Nihat Özdemir, Belediye başkanı Serdar Atalay' a hediye etti.
 
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
GFB-Yayladere (@Misafir_5173)
15 Haziran 2011 Çarşamba 12:08
Bingöllü çocuklarımıza bu imkanı sağladığınız için Fenerbahçe Spor Kulübüne teşekkür ederiz.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın