KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Özel bingöl hastanesi açıldı

Özel Bingöl Hastanesi'nin  Pazartesi günü ilk hasta kabulünü yaparak resmen faaliyete geçeceği belirtildi.

Özel bingöl hastanesi açıldı
03 OCAK 2009 CUMARTESİ 11:20
0
3839
0
AA aa
Son derece modern bir şekilde dizayn edilen hastanede ilk olarak memurlar kabul edilecek, daha sonra yapılacak protokellerle SGK'lı olan tüm vatandaşlara hizmet verileceği öğrenildi.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Özel Bingöl Hastanesi Tıbbi Direktörü Dr. Nesip Beki, birçok alanda tıbbi cihaz getirdiklerini belirterek, Bingöl'ü ilk defa özel hastaneye kavuşturdukları için mutlu olduklarını söyledi.
Hastanelerinde özellikle kadın ve çocuk hastalıklarının tedavisine ağırlık verileceğini belirten Beki: “Bu alanda çok sorun yaşanıyordu. Çocuk doğumları imkansız koşullarda gerçekleştiriliyordu. Araç, gereç sıkıntısı olduğu için başka illere sevkler yapılıyordu. Şu anda bölgede bile nadir bulunan birçok cihaz, hastanemiz bünyesinde bulunuyor. Bunların başında ventilatör geliyor. Ventilatör cihazı yeni doğan bebekler için hayati önem taşımaktadır” dedi.
Yaptıkları yeniliklerle kaliteli hizmeti halka sunmaya özen gösterdiklerini ifade eden Beki; “İlimizde sağlıkla ilgili ne kadar yenilik yapılsa o kadar olumlu olur. Özellikle kadın ve çocuk sağlığıyla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Gerek uzman kadromuzla gerekse bu alanda kullanılacak cihazlarla bu sorunu ortadan kaldırıyoruz” dedi. Hastanelerinin  28 yatak kapasiteli olduğunu ve 16'sı hekim olmak üzere toplam 140 personelin görev yapacağını vurgulayan Beki; “Hastanemizde şu anda 4 boyutlu ultrason cihazı mevcuttur. Bu cihazla anne karnındaki bebek görüntülenebiliyor. Daha önceden de  çok kısıtlı görüntüleme imkânı vardı ama bu cihazla bu tarz sorunu ortadan kaldırdık. Anne karnındaki bebeğin yüz şekli, cinsiyeti detaylı bir şekilde görülebilir. Buna talepte vardı. Artık bir ultrason için çevre illere gitmeye gerek kalmayacak. İlimizde bu imkânı sağlamış durumdayız. Bunun yanında ilimizde bulunmayan PCR cihazı da hastanemizde bulundurduk. Bu cihazla özellikle hepatit ve AİDS teşhisi konulabiliniyor” ifadelerini kullandı.
Beki; “Hasta odalarının tümünde wc, tv, wireless kablosuz internet, buzdolabı, yoğun bakım yatağı mevcut. Yine hasta odalarında hasta başı oksijen sistemleri ve hemşire çağırma sistemleri bulunmakta. Hastanenin komplesi merkezi havalandırma, oksijen, kamera, yangın söndürme sistemleriyle döşeli. Yoğun bakım hastalarının yakınları için yoğun bakımda yatan hastaları LCD ekranda görebilecekleri bir görüntüleme sistemi oluşturuldu. Hasta kayıt, randevu ve işlemlerinin tümü dijital ortamda ve otomasyon ortamında yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın