KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Nisan 2026 Salı
°C

Özel bingöl hastanesi açıldı

Özel Bingöl Hastanesi'nin  Pazartesi günü ilk hasta kabulünü yaparak resmen faaliyete geçeceği belirtildi.

Özel bingöl hastanesi açıldı
03 OCAK 2009 CUMARTESİ 11:20
0
3904
0
AA aa
Son derece modern bir şekilde dizayn edilen hastanede ilk olarak memurlar kabul edilecek, daha sonra yapılacak protokellerle SGK'lı olan tüm vatandaşlara hizmet verileceği öğrenildi.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Özel Bingöl Hastanesi Tıbbi Direktörü Dr. Nesip Beki, birçok alanda tıbbi cihaz getirdiklerini belirterek, Bingöl'ü ilk defa özel hastaneye kavuşturdukları için mutlu olduklarını söyledi.
Hastanelerinde özellikle kadın ve çocuk hastalıklarının tedavisine ağırlık verileceğini belirten Beki: “Bu alanda çok sorun yaşanıyordu. Çocuk doğumları imkansız koşullarda gerçekleştiriliyordu. Araç, gereç sıkıntısı olduğu için başka illere sevkler yapılıyordu. Şu anda bölgede bile nadir bulunan birçok cihaz, hastanemiz bünyesinde bulunuyor. Bunların başında ventilatör geliyor. Ventilatör cihazı yeni doğan bebekler için hayati önem taşımaktadır” dedi.
Yaptıkları yeniliklerle kaliteli hizmeti halka sunmaya özen gösterdiklerini ifade eden Beki; “İlimizde sağlıkla ilgili ne kadar yenilik yapılsa o kadar olumlu olur. Özellikle kadın ve çocuk sağlığıyla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Gerek uzman kadromuzla gerekse bu alanda kullanılacak cihazlarla bu sorunu ortadan kaldırıyoruz” dedi. Hastanelerinin  28 yatak kapasiteli olduğunu ve 16'sı hekim olmak üzere toplam 140 personelin görev yapacağını vurgulayan Beki; “Hastanemizde şu anda 4 boyutlu ultrason cihazı mevcuttur. Bu cihazla anne karnındaki bebek görüntülenebiliyor. Daha önceden de  çok kısıtlı görüntüleme imkânı vardı ama bu cihazla bu tarz sorunu ortadan kaldırdık. Anne karnındaki bebeğin yüz şekli, cinsiyeti detaylı bir şekilde görülebilir. Buna talepte vardı. Artık bir ultrason için çevre illere gitmeye gerek kalmayacak. İlimizde bu imkânı sağlamış durumdayız. Bunun yanında ilimizde bulunmayan PCR cihazı da hastanemizde bulundurduk. Bu cihazla özellikle hepatit ve AİDS teşhisi konulabiliniyor” ifadelerini kullandı.
Beki; “Hasta odalarının tümünde wc, tv, wireless kablosuz internet, buzdolabı, yoğun bakım yatağı mevcut. Yine hasta odalarında hasta başı oksijen sistemleri ve hemşire çağırma sistemleri bulunmakta. Hastanenin komplesi merkezi havalandırma, oksijen, kamera, yangın söndürme sistemleriyle döşeli. Yoğun bakım hastalarının yakınları için yoğun bakımda yatan hastaları LCD ekranda görebilecekleri bir görüntüleme sistemi oluşturuldu. Hasta kayıt, randevu ve işlemlerinin tümü dijital ortamda ve otomasyon ortamında yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.04.2026
23:24
TEİAŞ 402 Sürekli İşçi Alacak! Bingöl`e 5 Elektrik Teknikeri Kontenjanı
TEİAŞ 402 Sürekli İşçi Alacak! Bingöl'e 5 Elektrik Teknikeri Kontenjanı
TEİAŞ, önlisans mezunu 396 tekniker ve yardımcı hizmetlerde 6 personel olmak üzere toplam 402 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İller bazında dağılıma göre Bingöl için 5 elektrik teknikeri kontenjanı ayrıldı.
12.04.2026
23:23
Diyanet İşleri Başkanlığı 3 Bin 209 Personel Alacak
Diyanet İşleri Başkanlığı 3 Bin 209 Personel Alacak
Diyanet İşleri Başkanlığı, KPSS puan sıralamasına göre sözlü sınavla 3 bin 209 aday din görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 20 Nisan–4 Mayıs 2026 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.
12.04.2026
23:22
Özgür-Der Bingöl Şubesi`nde
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nde 'Postmodern Dünyada İslami Kimlik' Konuşuldu
Bingöl'de düzenlenen seminerde postmodern çağın hakikat, kimlik ve tüketim anlayışı üzerinden İslami kimliğin karşı karşıya kaldığı meydan okumalar ele alındı. Konuşmacı Burhan Taşkaya, parçalanmış kimlik yapısının Müslüman birey üzerindeki etkilerine dikkat çekti.
12.04.2026
23:21
Bingöl`de Zirai Don Alarmı! Üreticilere 48 Saatlik Kritik Uyarı
Bingöl'de Zirai Don Alarmı! Üreticilere 48 Saatlik Kritik Uyarı
Meteorolojik değerlendirmelere göre Bingöl genelinde 12 Nisan Pazar gecesinden itibaren hava sıcaklıklarında ani düşüş bekleniyor. Özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli zirai don riski öngörülürken, çiftçi ve üreticilerin tedbirli olması istendi.
12.04.2026
23:19
12 Bingölspor 3 puanı kaptı! Haftaya kutlama var!
12 Bingölspor 3 puanı kaptı! Haftaya kutlama var!
TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluğu garantileyen 12 Bingölspor, Osmaniyespor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerek puanını 59'a yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip, sezonun son haftasında sahasında oynayacağı Silifke Belediyespor karşılaşmasının ardından şampiyonluk kutlaması yapacak.
11.04.2026
18:19
Bingöl`de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması' geniş katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan sınavda gençler, Umre ödülü için ter döktü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın