KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Haziran 2026 Salı
°C

Özel çalışma duygulandırdı

Bingöl merkeze bağlı bir okulda öğretmen ve öğrencilerin özel bireyler için yapmış olduğu klip çalışması izleyenlerden tam not aldı.

Özel çalışma duygulandırdı
04 ARALIK 2018 SALI 18:24
2
2834
1
AA aa

Bingöl Yeşilyurt Ortaokulu öğretmenleri ve öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir çalışma yaptı. İşaret dili ile engellilerin yaşadığı sorunlara değinen öğretmen ve öğrenciler, hazırladıkları klip çalışmasını sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede birçok kullanıcı tarafından izlenip paylaşılan görüntü, izleyenleri duygulandırdı.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Yeşilyurt Ortaokulu Müdürü Ali Alın, fikrin öğrenciler tarafından ortaya çıktığını ve öğretmenlerinin de buna yanıtsız kalmadığını söyleyerek farkındalık çalışması yaptıklarını söyledi.

Okul Müdürü Alın, “3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle birkaç etkinlik yaptık ancak öğrencilerimizden böyle bir fikir ortaya çıktı. Öğretmen arkadaşlarımız da sıcak bakınca hemen gerçekleştirdik. İşaret dili ile böyle bir çalışma yaptık. Engelleri bireylerimizin yaşadığı sorunları dile getirmeye çalıştık ve az da olsa başarılı olduğumuza inanıyorum. Umarım bu çalışma engelli kardeşlerimizin sorunlarına bir ses olmuştur” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34194)
05 Aralık 2018 Çarşamba 09:03
engelli çocuklar canımızdırlar. tüm toplum olarak engellilere karşı son derece anlayışlı güleryüzlü ilgili alakalı olmak zorundayız. Özgüven ve sevgi birçok sorunu daha doğrusu birçok engeli ortadan kaldıracaktır. Hocalarımıza hürmetlerimle..
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın