KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2025 Cuma
°C

Özel gereksinimli hastaya ortopedik hasta yatağı desteği

Bingöl'ün Solhan Sosyal Hizmet Merkezi tarafından özel gereksinimli hastaya ortopedik hasta yatağı temin edildi.

Özel gereksinimli hastaya ortopedik hasta yatağı desteği
29 AĞUSTOS 2021 PAZAR 16:32
4
1181
0
AA aa

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Hazarşah köyü yeni yerleşimde iki engelli çocuğu olan aileye hasta yatağı verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir, "Aralık 2020 tarihinde hizmete başladığımızdan bu yana ilçemiz merkez ve köylerinde meslek elemanlarımız ile birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmek amacıyla ilk gün ki heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde ASDEP çalışmaları kapsamında düzenli olarak dezavantajlı vatandaşlarımızı ikamet adreslerinde ziyaret ederek sorunları ile yakından ilgileniyor, Bakanlığımız hizmet modüllerinden olan engelli ve yaşlı hizmetleri, evde bakım hizmetleri, çocuk hizmetleri, şehit yakınları ve gazilere hizmet, kadın hizmetleri, eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden yararlandırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda hane ziyaretleri kapsamında incelemeler yapan ASDEP personellerimiz tarafından hazırlanan aynı aileden iki kardeşimizin yatalak hasta oldukları bilgisini içeren bilgi notu tarafıma iletildi. Hazırlanan bilgi notunu İl Müdürümüz Aydın Polat ve İl Müdür Yardımcımız Orhan Varan ile paylaştım. Kendileri konuyla alakadar oldular. İl Müdür Yardımcımız Orhan Varan önceden merhum annesi için almış oldukları hasta yatağını kuruluşumuza göndererek hasta olan aileye iletilmesini istedi. Hasta yatağının tarafımızca aileye teslim edilmesi üzerine hasta kardeşlerimizin ailesi İl Müdürümüz Aydın Polat ve İl Müdür Yardımcımız Orhan Varan'a teşekkürlerini ilettiler" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2025
15:45
Haftalık izinlerde yeni dönem
Haftalık izinlerde yeni dönem
İş Kanunu'na göre işçi tatil öncesi 6 gün çalışmalı ve haftanın 7. gününde 24 saat kesintisiz izin yapmalı. TBMM'de çarşamba gecesi kabul edilen kanunla turizm sektörü hafta tatili uygulamasında genel kuralın dışına çıkartıldı. Buna göre, turizm sektörü çalışanları işçiler 10 güne kadar çalıştırıldıktan sonra 11'inci gün hafta tatili yapabilecekler.
11.07.2025
15:15
Bingöl`de aranan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, çeşitli suçlardan aranan 4 şüpheli yakalandı. İkisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2025
15:03
8 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
8 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, uyuşturucu suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
11.07.2025
14:51
Bingöl`de 843 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 843 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 843 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
10.07.2025
18:41
Bingöl`de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 'Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı' kurulması için protokol imzalandı. Kurulacak alanda yaklaşık 400 konteynerin yer alacağı bilgisini paylaşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediyesinin altyapı, elektrik ve içme suyu gibi tüm ihtiyaçları karşılayacağını belirtti.
10.07.2025
15:19
Bingöl`de engellilerin tepkisi!
Bingöl'de engellilerin tepkisi! 'Öncelik hakkımız ihlal ediliyor!'
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın