KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Özel idare faaliyet raporunu açıkladı

Bingöl İl Özel İdaresi, Haziran ayı içinde çeşitli yatırımlar için yaklaşık 1 milyon 250 bin TL'lik işin ihale edildiğini açıkladı.

Özel idare faaliyet raporunu açıkladı
11 TEMMUZ 2018 ÇARŞAMBA 19:18
2
2558
0
AA aa

Bingöl İl Özel İdaresi, Haziran ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Açıklanan raporda, Bingöl Genç Aktoprak Köyü Kaleönü Mezrası ve Bahçebaşı Köyü Okulu Mezrası İçmesuyu Sondaj Kuyusu Yapım işi ihalesinin 78 bin 190 TL bedelle yapıldığını belirtirken, diğer yatırımları ise şu şekilde açıkladı:

“İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Büyükbaş Hayvan Küpesi Alım ihalesi 07.05.2018 tarihinde 23.600,00 TL bedelle yapılmış olup,25.06.2018 tarihinde sözleşme imzalanmıştır.

Bingöl Merkez ve İlçe Köy Yollarında Asfalt Yamada Kullanılmak üzere hakıt hariç 2 Adet Kamyon, 1 Adet Silindir Vibrasyonlu ve 1 Adet Minibüs 90 Gün süreyle (Yakıt Hariç) Kiralanması ve 4 işçinin 90 Gün Çalışması Hizmet Alım işi ihalesi 16.05.2018 tarihinde 196.628,40 TL bedelle yapılmış olup, 26.06.2018 tarihinde sözleşme imzalanmıştır.

Bingöl İl Özel İdaresinde Köyyollarında Kullanılmak üzere Korige Boru alım işi ihalesi 22.05.2018 tarihinde 247.320,00 TL bedelle yapılmış olup iş sözleşme aşamasındadır.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne 2018 Yılı Bingöl Merkez ve İlçe Köy Yollarında Kullanılmak üzere asfalt Bitüm Malzemesi Nakli İşinde Tüpraş Batman Rafinesinden Bingöl'e Nakledilecek Asfalt Bitüm Nakli Hizmet alım işi 18.05.2018 tarihinde 140.700,00 TL bedelle yapılmış olup iş sözleşme aşamasındadır.

Köpek Kulübesi (iki Katlı) Yapım işi ihalesi 18.05.2018 tarihinde 124.000,00TL bedelle yapılmış olup iş sözleşme aşamasındadır.

Karlıova İlçe Emniyet Müdürlüğü Kısmı Onarım Yapım işi ihalesi 22.05.2018 tarihinde 105.000,00 TL bedelle yapılmış olup iş sözleşme aşamasındadır.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Birliklerde Nezarethanelerin İyileştirmesi ve Onarım yapım işi ihalesi 23.05.2018 tarihinde 66.250,00 TL bedelle yapılmış olup iş sözleşme aşamasındadır.

İl Gıda Tarim ve Hayvancılık Müdürlüğüne Büyükbaş Hayvan Küpesi Alım işi ihalesi 07.05.2018 tarihinde 23.600,00 TL bedelle yapılmış olup iş sözleşme aşamasındadır.

İl Gıda Tarim ve Hayvancılık Müdürlüğüne İnşaat Malzeme Alım işi ihalesi 28.05.2018 tarihinde 243.650,00 TL bedelle yapılmış olup iş sözleşme aşamasındadır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2025
19:18
Bingöl`de yazla birlikte kâbus da başladı!
Bingöl'de yazla birlikte kâbus da başladı!
Gece yarısı motosikletleri bağırtanlar, son ses müzikle sokakları kolaçan edenler, yakınları evleniyor diye şehri ayağa kaldıranlar ve dahası…! Herkes rahatsız, herkes müdahale edilmesini bekliyorum ama ilgililer sessiz!
23.06.2025
18:15
Bingöl`de bir ‘Garip` isyan!
Bingöl'de bir 'Garip' isyan! 'Neden kimse ilgilenmiyor?'
Hava sıcaklıkları artınca köylünün isyanı da büyüdü. Sinek istilasına uğrayan köyde halk, çağrılarına sessiz kalınmasına tepki gösterdi: 'Sulama kanalları temizlenmiyor, ilaçlama yapılmıyor! Serzenişimize karşılık da verilmiyor!'
23.06.2025
17:18
Bingöl Elâzığ yolunda kaza! 2 yaralı
Bingöl Elâzığ yolunda kaza! 2 yaralı
Bingöl Elâzığ karayolunda taksi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
23.06.2025
16:59
Hutbelerden ‘barış çağrısı` istediler
Hutbelerden 'barış çağrısı' istediler
DEM Parti heyeti Bingöl İl Müftülüğünü ziyaret etti. Ziyarette 'Dinin vereceği mesaj, barıştan başka bir şey olamaz' İl Eş Başkanı Ormangören, sohbetlerde, vaazlarda, hutbelerde barış vurgusu yapılması çağrısında bulundu ve ekledi; 'İslam'ın temel mesajı olan barışın bu sürecin ruhuna uygun şekilde toplumla buluşturulması, yaşamsal bir öneme sahiptir.'
23.06.2025
12:25
Bingöl`de 2025 Yılı Sulama Sezonu Başladı
Bingöl'de 2025 Yılı Sulama Sezonu Başladı
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Bingöl'de toplam 182 Bin 180 dekar tarım arazisinde yapılacak sulu tarım ile birlikte 2025 yılı birim fiyatlarıyla ülke ekonomisine yaklaşık 3 milyar lira katkı sağlanmasının hedeflendiğini belirtti.
23.06.2025
11:56
Lüks markaların koleksiyonları artık Bingöl`de üretilecek
Lüks markaların koleksiyonları artık Bingöl'de üretilecek
Artar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Bingöllü İş İnsanı Mücahit Artar; 'Amerika'daki ofislerimizde, planlama ve organizasyonu İstanbul'daki merkezimizde, üretimi ise Bingöl'deki fabrikamızda gerçekleştireceğiz.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın