KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2026 Çarşamba
°C

Özel öğrencilerle özel çalışma

Bingöl'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde öğretmenler, özel öğrencilerle birlikte farkındalık oluşturmak amaçlı 'Özel Eğitim için Söyle' adlı video müzik çalışması yaptı.

Özel öğrencilerle özel çalışma
03 ARALIK 2023 PAZAR 16:26
2
1169
0
AA aa

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde, Bingöl'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Özel Eğitim Uygulama Okulu, bir farkındalık projesi hazırladı. “Özel Eğitim için Söyle” adlı çalışmayı hazırlayan müzik öğretmenleri, uygulama okulundaki özel öğrencileri de projeye dahil ederek onlarla birlikte şarkı söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel'in video klipte bağlama çalarak öğretmen ve öğrencilere eşlik etti.

Her vatandaşın engelli bireylerle empati kurması gerektiğinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Bingöl Özel Eğitim Uygulama Okulu'muz, güzel bir klip hazırladı çocuklarımızla birlikte. Ben de o klipte çocuklara destek olmak amacıyla, engelliler günü farkındalığını arttırmak amacıyla bağlama çaldım. Bu vesileyle engellilerin gününü kutluyorum. İnsanlardan beklediğimiz, onlarla empati kurabilmeleri ve bugün de onların farklılıklarına ortak olabilmeleri. Bu çalışmayı hazırlayan arkadaşlara emekleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Çalışmayı hazırlayan müzik öğretmenlerinden Erdem Endam, özel öğrencilerin önünde herhangi bir engel olmadığını belirtti.

Endam, “Öğretmen arkadaşlarımızla bir sosyal sorumluluk projesi hazırlamak istedik. Bu bağlamda müzik, video klip yapmayı düşündük. Ve burada çalışan personel, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte farkındalık oluşturmak adına bu projeye herkesi dahil ettik. Aslında projenin amacı tamamen özel çocuklarımızın, gençlerimizin her insan gibi her şeyi yapabileceği ve önünde engel bulunmadığını sunmaktı. Tamamen amacımız bu şekilde bir farkındalık oluşturmaktı” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU İÇİN TIKLA

Twitter (X): https://twitter.com/BingolOnline/status/1731306254499258839

Facebook:  https://fb.watch/oIftc97aCj/

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
18.03.2026
02:33
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2026
02:32
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı`nda görev değişimi
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
18.03.2026
02:30
Kebude:
Kebude: 'Çanakkale ruhu asla sönmeyecektir'
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale ruhunun birlik, direniş ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın