KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Şubat 2026 Pazartesi
°C

Özel öğrencilerle özel çalışma

Bingöl'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde öğretmenler, özel öğrencilerle birlikte farkındalık oluşturmak amaçlı 'Özel Eğitim için Söyle' adlı video müzik çalışması yaptı.

Özel öğrencilerle özel çalışma
03 ARALIK 2023 PAZAR 16:26
2
1128
0
AA aa

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde, Bingöl'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Özel Eğitim Uygulama Okulu, bir farkındalık projesi hazırladı. “Özel Eğitim için Söyle” adlı çalışmayı hazırlayan müzik öğretmenleri, uygulama okulundaki özel öğrencileri de projeye dahil ederek onlarla birlikte şarkı söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel'in video klipte bağlama çalarak öğretmen ve öğrencilere eşlik etti.

Her vatandaşın engelli bireylerle empati kurması gerektiğinin altını çizen İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Bingöl Özel Eğitim Uygulama Okulu'muz, güzel bir klip hazırladı çocuklarımızla birlikte. Ben de o klipte çocuklara destek olmak amacıyla, engelliler günü farkındalığını arttırmak amacıyla bağlama çaldım. Bu vesileyle engellilerin gününü kutluyorum. İnsanlardan beklediğimiz, onlarla empati kurabilmeleri ve bugün de onların farklılıklarına ortak olabilmeleri. Bu çalışmayı hazırlayan arkadaşlara emekleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Çalışmayı hazırlayan müzik öğretmenlerinden Erdem Endam, özel öğrencilerin önünde herhangi bir engel olmadığını belirtti.

Endam, “Öğretmen arkadaşlarımızla bir sosyal sorumluluk projesi hazırlamak istedik. Bu bağlamda müzik, video klip yapmayı düşündük. Ve burada çalışan personel, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte farkındalık oluşturmak adına bu projeye herkesi dahil ettik. Aslında projenin amacı tamamen özel çocuklarımızın, gençlerimizin her insan gibi her şeyi yapabileceği ve önünde engel bulunmadığını sunmaktı. Tamamen amacımız bu şekilde bir farkındalık oluşturmaktı” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU İÇİN TIKLA

Twitter (X): https://twitter.com/BingolOnline/status/1731306254499258839

Facebook:  https://fb.watch/oIftc97aCj/

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.02.2026
03:42
'Kuaförler güzellik salonu gibi çalışamaz ama göz yumuluyor'
Bingöl'de Güzellik Salonu İşletmecisi Necla Gülek, bayan kuaförlerinin yetki alanı dışına çıkarak hizmet verdiğini belirtti ve defalarca yaptığı şikayetlerden dönüş alamadığını vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
23.02.2026
03:19
Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığına Özcan Gezer Atandı
Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığına Özcan Gezer Atandı
Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen atamayla Özcan Gezer, Saadet Partisi Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı görevine asaleten getirildi. Özcan Gezer'in önümüzdeki süreçte ilçe teşkilatıyla birlikte yerel programlara, saha ziyaretlerine ve sosyal faaliyetlere ağırlık vereceği bildirildi.
23.02.2026
02:54
Karaarslan`ın
Karaarslan'ın 'Bingöl Masalları' Eseri Kitaplaştırıldı
Merhum Avukat Zihni Karaarslan'ın 1976'da kaleme aldığı lisans tezi, vefatının 4'üncü yılında yeniden basılarak okurla buluştu.
23.02.2026
02:53
Bingöl`de Veteriner Hekimler Odası Resmen Kuruldu
Bingöl'de Veteriner Hekimler Odası Resmen Kuruldu
Yıllardır Elazığ'a bağlı faaliyet gösteren Bingöllü veteriner hekimler, kendi odalarını kurarak mesleki temsil gücünü il merkezine taşıdı. İlk Başkan Veteriner Hekim Yasir Gönç oldu.
23.02.2026
02:45
Bingöl`de Esnafa ‘Yeşilay Elçileri` Ziyareti
Bingöl'de Esnafa 'Yeşilay Elçileri' Ziyareti
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla kent merkezindeki esnafları ziyaret etti.
23.02.2026
02:44
Bingöl Dahil 28 İlde Siber Suç Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Dahil 28 İlde Siber Suç Operasyonu: 324 Şüpheli Yakalandı
Son 5 günde düzenlenen operasyonlarda 181 kişi tutuklandı, yaklaşık 210 milyon liralık mal varlığına el konuldu. Operasyon listesinde Bingöl de yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın