KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Özmen: halkımıza alternatif olduk

Bağımsız milletvekili adayı Mehmet Reşit Özmen, seçim çalışmaları kapsamında Karlıova ilçesini ve bazı köylerini ziyaret etti.

Özmen: halkımıza alternatif olduk
21 NİSAN 2015 SALI 00:37
0
3313
0
AA aa

 Bağımsız aday Özmen, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Karlıova İlçesi ve bazı köylerine giden Özmen, esnaf ve halkla sohbet edip güncel konular üzerine istişare etme fırsatı buldu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerin, kendilerini halka daha iyi ifade etmek bağlamında önemli olduğuna vurgu yapan Özmen, “Önümüzdeki seçimler hem Bingöl'ümüz hem de Türkiye için çok mühimdir. Tercihler iyi düşünülüp yapılmalıdır. Halk, kendisine oy verir gibi oy vermelidir. Kullandığı oydan ve seçeceği vekilden emin olmalıdır. Yozlaşmış ve daralmış siyasetin çözümlenmesi noktasında halkımızın karşısına güçlü bir alternatif olarak çıkmış bulunmaktayız. Halkımızdan aldığımız destekle, her geçen gün yeni arkadaşlarla tanışmakta ve kendimizi daha iyi ifade etmekteyiz. Görüyoruz ki insanımız, tarihinden almış olduğu ‘gerçekleri görme ve kabul etme” erdemini çok iyi muhafaza etmektedir. Halka karşı yalan yanlış politikalar yapmış, verdiği sözleri tutmamış siyasetçilerimiz insanımızı siyasetten soğutmuştur. Bizim bağımsızlık fikrimiz bu anlamda daha da kuvvetlenmiş ve aldığımız kararın doğruluğunu daha net görmemize imkan tanımıştır. Tüm farklılıkların birleştiği noktada olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bugün burada ne konuştuysak yarın da aynı şeyleri Meclis'ten söyleyeceğimizin sözünü yüksek sesle tekrar ediyorum. Halkımızın acilen ihtiyaç duyduğu barış ortamı sağlanmalı ve sosyal, ekonomik alanlarda sıçrama yapmasının önü açılmalıdır. Komşu illere muhtaç bırakılmış ilimiz ve ilçelerimiz bu sıkıntılı durumdan kurtarılmalı, eğitim, sağlık, ulaşım gibi alanlarda kaliteyi standart haline getirmelidir” dedi.


Ziyaretler kapsamında gençlere özel ilgi gösteren Özmen, “Gençlerimizin hali içler acısıdır. Üzülmemek elde değil. İş yapabilme potansiyeline ve yeteneğine ciddi manada sahip olan gençlerimiz boş gezmekten kurtarılıp, bir an evvel hem ailelerine hem de memlekete faydalı hale getirilmelidir. Bunun çözümü ise şehrin ve ilçenin oluşturulamamış sermayesinin oluşturulması ve küçüklü büyüklü tüm iş teşebbüslerinin desteklenmesidir. İş adamlarımız, bölgeye yatırım yapmak için teşvik edilmeli ve bölgenin turizm, tarım, hayvancılık alanlarında gerçekleşecek her nitelikli projesinin değerlendirmeye alınması şarttır” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.07.2026
15:02
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Belediyesi'nin şehir merkezindeki otopark sorununa çözüm olarak hayata geçirdiği Kent Meydanı Otoparkı hizmet vermeye başladı. Toplam 500 araç kapasiteli otopark, 24 saat kesintisiz hizmet sunacak. Otopark için saatlik ve aylık abonelik ücret tarifesi de açıklandı.
02.07.2026
14:56
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Bingöl-Diyarbakır karayolunda seyir halindeyken alev alan klima yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi. Genç Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangının ormanlık alana sıçraması önlendi.
02.07.2026
14:30
Bingöl Adalet Ormanı`nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Adalet Ormanı'nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde oluşturulan Adalet Ormanı'nda sulama ve bakım çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla, fidanların sağlıklı gelişiminin desteklenmesi hedefleniyor.
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın