KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Haziran 2026 Salı
°C

Özturan: 'İnanmışlık devam etmeli'

12 Bingölspor için yeni bir serüvenin ve zafer yolunun kapılarının açıldığını söyleyen Kulüp Başkanı Özturan; 'Bu yeni yolculuk benimle ya da bensiz; ama hep sizlerle, sizler için, gençler için, memleket için, Bingöl için, ata toprağı için... Yeni kapıların açılması, hep ileri, hep en iyisi için; serüven olduğuna değil, sonu zafer olacağına olan inanmışlıkla devam etmeli.'

Özturan:
01 MAYIS 2025 PERŞEMBE 23:46
3
1127
0
AA aa

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup'ta sezonun bitimine 1 maç kala en yakın rakibine 4 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan eden ve 3. Lig'e yükselmeyi garantileyen 12 Bingölspor Kulübü'nün Başkanı Mehmet Engin Özturan, 'tek hedefe, tek yürek' diyerek şampiyonluğa uzanan mücadelede şampiyonluk ipini göğüsleyen 12 Bingölspor için yeni bir serüvenin ve zafer yolunun kapılarının açıldığını dile getirdi.

12 Bingölspor Kulübü Başkanı Özturan, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Başlangıcından sonuna kadar 'şampiyonluk', kimine serüven, kimine hayal, kimine imkânsız gelirken; kimine de gönülde arzu, kalpte heyecan, akılda zafer ve inanmışlık hissini uyandırdı... Ben zafere, omuz omuza mücadele edilerek varılacağına inandığım için bu yolda 'tek hedefe, tek yürek' diyerek yürümekten hiç geri durmadım.

Bu bağlamda özellikle omzumuza omuz veren, gönlü Bingöllü; yol arkadaşlarım, yönetim kurulu üyesi dostlarım, destek çağrılarımıza kulak veren tüm sponsorlarımız ve tabii ki bize ve Bingöl'e inanan takımımızın nadide oyuncuları, teknik ekibi, sağlıkçısı, malzemecisi, top toplayanı dahil her mücadele öncesi ve sonrası kalp sızısı yaşayan ekibin görünen ve görünmeyen tüm üyelerini kalbimle kucaklıyor, gönülden teşekkür ediyorum.

Özellikle son maçımızda bizleri yalnız bırakmayan; yaşlısı, genci, çocuğu, kadını, köylüsü, kentlisi... Yani tüm seyircilerimize de teşekkürü bir borç bilirim. Yine bu süreçte misafir ettiğimiz ve misafir edildiğimiz gruptaki tüm rakip takımlara ve onların seyircilerine de teşekkür ediyorum.

HİÇBİR ZAMAN ÜMİDİMİZİ VE İNANCIMIZI YİTİRMEDİK

Bu yol boyunca birlikte yürüdüğümüz kişilerle zaman zaman endişe ettik ama hiçbir zaman ümidimizi ve inancımızı kaybetmedik. Çünkü ümidimiz ve inancımız, siz sevgili, cefakâr ve vefalı taraftarlarımız sayesinde hep var oldu... Yol sizinle değişti. Yeşil ve beyaz renklerimiz, her müsabaka sonrası hedefe daha da yaklaştı. Yönetimi, taraftarı, oyuncuları ve teknik ekibiyle ipi göğüsleyen şanlı 12 Bingölspor artık yeni bir serüvenin yolcusu...

Bu yeni yolculuk benimle ya da bensiz; ama hep sizlerle, sizler için, gençler için, memleket için, Bingöl için, ata toprağı için... Yeni kapıların açılması, hep ileri, hep en iyisi için; serüven olduğuna değil, sonu zafer olacağına olan inanmışlıkla devam etmeli.

SON MAÇIMIZDA SAHADAKİ MUHTEŞEM AMBİYANSA HER ZAMAN İHTİYAÇ VAR!

Yeni zafer yolu, bir öncekinden daha zor ve daha meşakkatli... Daha çok omuza, daha çok gönle, daha çok ele, daha çok güce, daha çok sese ihtiyaç var. Asıl şimdi, zoru başaran benim, sizin, Bingöl'ün, Bingöllünün, 12 Bingölspor Kulübü'nün bir tek saniye bile kendisini yalnız hissetme lüksü yok. Son maçımızda sahada bütünleşen o muhteşem ambiyansa her dakika ihtiyaç var.

HİÇBİR ŞEY BİZİ YOLUMUZDAN ALIKOYMADI

İki sene benimle beraber çalışan tüm ekibim, hiçbir karşılık beklemeden, sadece Bingöl'e 'yalnız değilsin' mesajı verebilmek için mücadele etti... Bu mücadele bizi zaman zaman yorsa da, yaralasa da, yolumuzdan alıkoyamadı. Bu süre zarfında, yolun yüceliğinin farkındalığıyla sözümüzün arkasında durmanın gerekliliklerini yerine getirerek, tüm zorluklara maddi ve manevi olarak göğüs gerdik; kararlı mücadelemizi sürdürdük. Şimdi, bu yeni zafer yolu için, 'Maksadın yüceliği, yolun sıkıntısından belli olur' diyen Mevlânâ'ya kulak vererek; sıkıntılara, meşakkate göğüs germek ve tüm şehir dinamiklerinin ‘söz verme' vaktidir."

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.06.2026
18:49
Bingöl Üniversitesi`nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken, mezuniyet coşkusu kep atma seremonisiyle taçlandı.
01.06.2026
13:55
Aftor Küme Evleri`nde yangın paniği
Aftor Küme Evleri'nde yangın paniği
Bingöl merkez Aftor Küme Evleri mevkiinde bir evin bitişiğindeki odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin eve sıçraması itfaiyenin müdahalesiyle engellenirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.
01.06.2026
13:05
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Kurban Bayramı tatilinde Bingöllülerin yoğun ilgi gösterdiği Gülbahar Barajı çevresinde yaşanan eksiklikler, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken alan için ağaçlandırma, kamelya, çeşme ve seyyar tuvalet talebi öne çıktı.
31.05.2026
18:04
Bingöl ESOB`un yeni başkanı belirlendi
Bingöl ESOB'un yeni başkanı belirlendi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) genel kurulunda başkanlık el değiştirdi. Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Mesut Kurtaran, birliğin yeni başkanı oldu. Yılların başkanı Ali Bayram ise Şoförler Odası'nın ardından ESOB Başkanlığına da veda etti.
31.05.2026
18:02
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Kurban Bayramı tatili boyunca Bingöl ve çevresindeki kara yollarında meydana gelen çok sayıda trafik kazası, bayram sevincini gölgeledi. Kent merkezi, ilçe yolları ve çevre illerle bağlantılı güzergâhlarda yaşanan kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, toplam 39 kişi yaralandı.
31.05.2026
18:01
Bingöl`de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yağışlı hava, bağ ve bahçe ekimlerini geciktirdi. Her yıl mayıs ayında tamamlanan ekimler, bu yıl haziran ayına girilmesine rağmen birçok bölgede hâlâ yapılamadı. Toprağın yeterince kurumasını bekleyen çiftçiler, havaların ısınmasını umutla takip ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın