KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

Özturan'dan yeni yönetim mesajı! 'Omuz omuza, inanç ve kararlılıkla…'

Önceki yönetime teşekkür edip yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden 12Bingölspor Kulübü Başkanı M.Engin Özturan; 'Bu sezon, sıradan bir mücadele değil; şampiyonluk inancıyla atılan adımların, birlik ruhuyla kurulan temelin ve memleket sevdasıyla büyüyen bir hayalin sezonudur. Kurulan bu güçlü yönetim; omuz omuza, inançla ve kararlılıkla yürüyeceğimiz bu zorlu yolculukta, kulübümüzün hedeflerine ulaşmasında en büyük teminat olacaktır.'

Özturan`dan yeni yönetim mesajı!
17 HAZİRAN 2025 SALI 02:37
3
1954
0
AA aa

Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğuyla 3. Lig'e yükselen 12Bingölspor, tecrübesi ve kazandırdığı şampiyonluklarla adından söz ettiren Teknik Direktör Ulaş Ulusan ile anlaşırken, kadro oluşumu için de düğmeye bastı.

Birçok görüşme ve istişarenin neticesinde yeni yönetimini de belirleyen yeşil beyazlı ekip, Kulüp Başkanı M.Engin Özturtan öncülüğünde 3.Lig hazırlıklarını kesintisiz sürdürüyor.

BAL ligindeki futbolcu kadrosuna ayrı ayrı teşekkür edip kariyerlerinde başarılar dileyen 12Bingölspor Kulüp Başkanı M.Engin Özturan, yeni yönetimle ilgili de mesajını paylaştı.

ÖNCEKİ YÖNETİME VEFA TEŞEKKÜRÜ…

“Yola çıkarken, yoldan en habersiz olduğum yolculuğum, 12 Bingölspor Kulüp Başkanlığım…” sözleriyle başladığı mesajında “Yol için göze aldıklarım, yolda gördüklerim ve şimdi yeni süreçte tecrübe edeceklerim, şahsım adına son derece kıymetlidir” diyen Başkan Özturan;

“Ama en başından beri, bugün yine yeni bir başlangıçla yegâne yapmak istediğim şey; “birlikte”, memleket ruhuyla, tek hedefe tek yürek olabilmenin yollarını bulmaktı.

Bu yolların bulunmasında; benden ve 12 Bingölspor Kulübü'nden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, yönetimde yer alan dostlarım, çoğu bu memleketin evladı olmasa da benim sevdamla fahri “Bingöllü” unvanını göğsünde bir nişan gibi taşıyan ve yine memleket sevdalılarıyla birlikte, hiçbir çıkar gütmeden çalışan, destek veren, eski yönetimde en üst kademeden en alt kademeye kadar emek veren tüm yol arkadaşlarıma minnettarım.

Sizler bu görevi; sırtlandığınız bu yükü gururla, hafiflemiş şekilde, tüm memleket sevdalılarının kalbinde iz bırakarak, şampiyonluk kupasıyla birlikte yeni görev alan yönetime, bizlere, Bingöl halkına, sizleri asla unutmayacağımız bir şekilde teslim ediyorsunuz. Hepinizin vefasına minnettarım… Hepinizi kalpten kucaklıyor, en içten şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YENİ YÖNETİMLE GÜÇLÜ ADIMLAR MESAJI…

“Bu bağlamda yaptığımız çağrılara kayıtsız kalmayarak, bu onurlu görevi üstlenmeye talip olan, maddi ve manevi sorumluktan kaçmayan, memlekete sevdalı olduğunu gösteren yeni yönetim kurulu üyelerimize de şimdiden teşekkür ediyorum” diyen Başkan Özturan, şunları kaydetti;

“Bir önceki yönetimimizin kıymetli katkıları ve yeni yönetimimizin desteğiyle bilinmesini isteriz ki; hedeflerimiz için artık daha güçlü ve daha kararlıyız.

Bu sezon, sıradan bir mücadele değil; şampiyonluk inancıyla atılan adımların, birlik ruhuyla kurulan temelin ve memleket sevdasıyla büyüyen bir hayalin sezonudur.

Kurulan bu güçlü yönetim; omuz omuza, inançla ve kararlılıkla yürüyeceğimiz bu zorlu yolculukta, kulübümüzün hedeflerine ulaşmasında en büyük teminat olacaktır.

Yeni sezonun camiamıza, şehrimize ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyor; yeşil beyazın izinde, sadece sahada değil, her alanda örnek bir duruş sergileyeceğimize yürekten inanıyoruz.

Gücünü sizlerden, memleket sevdasından, yani gönüllerden alan 12 Bingölspor Kulübü hem eski hem de yeni yönetim için kıymetli bir emanettir. Çalışmalar elden ele, hep daha iyisi için, kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi amacıyla kararlılıkla sürdürülecektir.

Hedefe eksiksiz yürümemiz, yolumuzu daha değerli kılacaktır. İşte bu değerli ve onurlu yolculuk için herkesi yeniden; bu yolda yarenliğe, desteğe, tezahürata, alkışa, sesi kesilene kadar bağırmaya davet ediyoruz.

Güç bizde, inanç bizde… Hedef belli, yolumuz şampiyonluk!”

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mesajında başarılarının ve soluksuz yürüyüşlerinin devamını sağlayan transfer çalışmalarının tüm titizliğiyle devam ettiği notunu da düşen Başkan Özturan, sonuçları en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacaklarının da altını çizdi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın