KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Pandemi Sürecinde Esnafın Elektriği Kesildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını süresince kimsenin elektriği kesilmeyecek demesine rağmen Bingöl'de elektrik borcu bulunan işletmelerin elektriği kesildi.

Pandemi Sürecinde Esnafın Elektriği Kesildi
10 HAZİRAN 2021 PERŞEMBE 16:43
3
2090
0
AA aa

Koronavirüs salgını süresince yaşadıkları mağduriyeti dile getiren esnaf, Bingöl'deki elektrik şirketinin bu uygulamasının yaşadıkları mağduriyeti daha da arttırdığını söyledi. Esnaf,  Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını süresince kimsenin elektriği kesilmeyecek demesine rağmen Bingöl'deki elektrik perakende şirketinin elektriklerini kestiklerini söyledi.

Şirketi adına kayıtlı olan bin 482 TL'lik fatura nedeniyle işletmesinin elektriğinin kesildiğini söyleyen esnaf, “Pandemi döneminde yaşadığımız zorluk malum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve hükümetimiz bu zor süreçte esnafa destek olmak amacıyla bir dizi adımlar attı. Sayın Cumhurbaşkanımızın faturasından dolayı kimsenin elektriği ve doğalgazı kesilmeyecek sözleri basına da yansıdı. Ama tüm bunlara rağmen Bingöl'deki elektrik şirketi borcundan dolayı elektrikleri kesiyor. Elektriği kesmeye gelen personele de kızamıyoruz veya suç bulamıyoruz çünkü onlarda şirketten gelen emirleri uyguluyor. Zaten mağdur olan esnafın daha fazla mağdur etmekten bir an önce vazgeçmeleri gerekiyor. Yasal süreç başlatması gereken şirket, elektriğimizi kesmeye çalışıyor. Bu uygulamadan bir an önce vazgeçmeleri gerekiyor. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi`ne ziyaret
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl`de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın