KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Panzer kıskacı!

Şampiyonluk yarışındaki Trabzonspor'da futbolcuların performansının yükselişe geçmesi, Avrupa kulüplerinin de gözünden kaçmıyor...

Panzer kıskacı!
28 MART 2011 PAZARTESİ 09:57
0
2874
0
AA aa

Bu sezon attığı gollerle formunun zirvesinde olan Burak Yılmaz'a Almanlar göz dikti. Trabzonspor'un golcüsünü izlettiği öğrenilen Schalke ve Wolfsburg kulüpleri, ‘teklif' için sezon sonunu bekliyor

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynarken kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ancak Trabzonspor forması altında attığı gollerle adından söz ettiren Burak Yılmaz'ın, Alman Bundesliga ekiplerinden Schalke ve Wolfsburg kulüplerinin kıskacında olduğu öğrenildi.

İki Alman kulübünün de Burak'ı bir süredir izlettiği belirtilirken, şu anda milli takımda bulunan oyuncunun Avusturya ile oynanacak olan maçta da takip edileceği öğrenildi. Burak'ın ise 2011-2012 sezonu sonuna kadar Trabzonspor'la sözleşmesi olduğuna vurgu yaptığı ve transfer konularını tamamen lig sonuna bıraktığını yakın çevresine söylediği ifade edildi.

OYUNCULAR KAPIŞ KAPIŞ
Bordo-Mavili takımın ligde göstermiş olduğu başarıyla paralel olarak oyuncuların da parlaması birçok kulübün takımdaki bazı isimlere yönelmesine neden oldu. Burak'ın Wolfsburg ve Schalke ile ilgilenmesinden önce İspanya'dan Sevilla, Espanyol, Villarreal, Atletico Madrid ve Fransa'dan PSG takımları Selçuk İnan'ı, İskoç Glasgow Rangers Ceyhun Gülselam'ı, şu anda sakatlığı bulunan Onur Kıvrak'ı İngiliz devi Manchester United ve son olarak da Suudi Arabistan'ın Al ittihad kulübü de Alanzinho‘yu transfer listelerine almıştı.

HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın