KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Parayla adam tutup karısına tecavüz ettirdi!

Kendisi de oturup izledi...

Parayla adam tutup karısına tecavüz ettirdi!
04 HAZİRAN 2009 PERŞEMBE 08:25
0
2096
0
AA aa
ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir kişi, internetteki bir ilan sitesinden adam tutarak karısına tecevüz ettirdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Polis yetkililerinin açıklamasına göre, 25 yaşındaki sanığın karısı pazar sabahı polise telefon ederek, yatak odasında bıçaklı bir adam tarafından tecavüze uğradığını, kocasının da olay sırasında odada bulunduğunu bildirdi.

Çiftin iki çocuğunun da olay sırasında evde bulunduğunu, ancak olaydan haberdar olmadıklarını belirten polis yetkilileri, yapılan soruşturmada kocanın sitedeki ilanlardan birini bularak, karısına ''korkutucu taktiklerle'' tecavüz etmesi konusunda anlaştığının belirlendiğini söyledi.

Kadının olayla ilgili önceden bilgisi bulunmadığını da belirten yetkililer, kocanın saldırgana para ödeyip ödemediğinin bilinmediğini de söyledi.

Duruşmadan önce cezaevinden çıkabilmesi için kefalet ücretinin 200 bin dolar olarak belirlendiği kocanın mahkemeye birinci dereceden tecavüzün yanı sıra olayla ilgili benzeri suçlamalardan da çıkacağı belirtildi.

-İNTERNETTE TECAVÜZ GÖRÜNTÜLERİ-

Phoenix'te ise, 20 yaşındaki Jonathon Richard Hock, sarhoş bir kadına tecavüz ettiği ve tecavüz görüntülerini internette yayımladığı gerekçesiyle tutuklandı.

Polis açıklamasına göre, kadının evinde yapılan görüşmede ev sahibesinin sarhoş olup sızmasından yararlanan Hock, kadına tecavüz etti ve tecavüz görüntülerini canlı olarak internette yayımladı.

Yetkililer, ayrıca olayla ilgili iki fotoğrafın da bir başka internet sitesine gönderildiğinin belirlendiğini kaydetti.

Bu tür olayların bilinenden daha fazla ve korkutucu düzeyde olmasından endişe ettiklerini belirten yetkililer, mağdurların mahcubiyet veya utanç nedeniyle sessiz kaldığını, ancak bunların sadece şikayetle ortaya çıkarılabildiğini vurguladı.


haberturk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın