KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2026 Pazar
°C

Peta'dan beykoz belediyesi'ne teşekkür

Uluslar arası Hayvan Hakları Derneği (Hayvanlara Etik Müdahale İçin Mücadele Edenler) PETA, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e sokak hayvanlarına karşı yürüttüğü projeler ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Peta`dan beykoz belediyesi`ne teşekkür
23 TEMMUZ 2010 CUMA 08:48
0
1582
0
AA aa

Sokak hayvanlarının en yoğun yaşadığı bölgelerden olan Beykoz'da başlatılan ‘Sokak Hayvanlarını Sahiplendirme Projesi' ile vatandaşları yakından ilgilendiren soruna kökten çözüm bulunarak, sokak hayvanlarının oluşturduğu riski ortadan kaldırmak ve onlara birer yuva kazandırmak hedefleniyor. Ücretsiz yürütülen çalışmada köpek sahiplenen ailelere ise kulübe ve tasma belediye tarafından veriliyor.  Ayrıca aşıları ve sağlık işlemleri de veteriner hekimler tarafından düzenli bir şekilde devam ettiriliyor.
 
PETA Sözcüsü Magdalena Scherk imzasını taşıyan teşekkür mektubunda, “Sizin ve ekibinizin Beykoz'da hayvanların refahı için yaptığınız olumlu icraatı gelecekte de sürdürmenizi ve hayvan dostlarıyla işbirliğine devam etmenizi canı gönülden temenni ederiz. Sizin bu çabalarınızı komşu belediyelerin de örnek almasını ve böylece hayvanlar için şiddetten ve sefaletten arındırılmış bir gelecek hazırlamasını umarız” ifadelerine yer verilirken, mektupta “Tüm PETA Deutschland-Ekibi adına saygı ve sevgiler sunarız” ifadeleri de yer alıyor.
 
Teşekkür mektubunun yanında “PETA Almanya, Beykoz Belediyesi'ni evsiz hayvanlara yönelik insancıl yaklaşımından dolayı kutlar, merhamet gösterdiği için teşekkür eder” ibarelerinin olduğu teşekkür belgesi de bulunuyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın