KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2026 Çarşamba
°C

Pilav günü etkinliği düzenlendi

15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenciler arası birlik ve beraberliği pekiştirmek, kaynaşmayı arttırmak adına pilav günü etkinliği düzenlendi.

Pilav günü etkinliği düzenlendi
24 EKİM 2016 PAZARTESİ 19:58
0
1538
0
AA aa

Etkinliğe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Buğrahan, Şube Müdürü Abdulhaluk Çakan, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Buğrahan; “Bize ait olan amam bizde olmayan hakikatlerin peşine düşmek en elzem görevimizdir. Bu hakikatler, doğruluk, çalışkanlık, ihlas, samimiyet özetle Kur'an ve sünnettir” dedi.

“Medeniyeti yaydık, bilimle, sanatla edebiyatla ve her alanda dünyaya rengimizi verdik.” Diyen Buğrahan, şunları söyledi: “Farabiler, Gazaliler, İbni Sinalar, İtriler, Mimar Sinanlar, Fatih Sultan Mehmetler yetiştirdik. Değerlerimizden uzaklaşınca, Sırtlanlar, çakallar ve uzantıları dünyaya hükmederek kan gözyaşı ve zulüm getirdiler. Toplumu tekrar özüne, değerlerine döndürmek her İmam Hatipli için farzı ayındır. Dünyada günde 10.000 çocuğun yetim kaldığını organ mafyası ve fuhuş tacirlerinin eline düştüğünü üzülerek söylüyorum. Yetimlerimize sahip çıkmak için 24 yıldır gayret gösteren İHH'mız var İHH ile Milli Eğitim ve Memursen arasındaki protokol ile tüm dünya yetimlerine sahip çıkılıyor. 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulundaki 10 sınıfın tamamının “her sınıfın yetim kardeşi var.”

Öğrenci şiirleri ve okul müdürünün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının akabinde pilav dağıtımına geçildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
18.03.2026
02:33
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2026
02:32
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı`nda görev değişimi
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
18.03.2026
02:30
Kebude:
Kebude: 'Çanakkale ruhu asla sönmeyecektir'
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale ruhunun birlik, direniş ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın