KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Pino'ya talip çıktı!

Brezilya'nın Gremio Kulübü, başında Juan Pablo Pino'yu renklerine bağlamak için sarı-kırmızılı yönetimle temasa geçti

Pino`ya talip çıktı!
12 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ 12:18
0
2446
0
AA aa

Brezilya ekibinin, sarı-kırmızılı yöneticilere Kolombiyalı oyuncunun bonservisi için 3 milyon euro önerdiği öğrenildi. Ülke basını, transferin Teknik Direktör Hagi'nin kararına göre şekilleneceğini ancak Pino'nun Türkiye'den ayrılmasının sürpriz olmayacağını belirtti

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımda görev alamayan Pino'nun kendisine gelen transfer teklifini nasıl değerlendireceği merakla bekleniyor.

Gremio'nun Pino için 3 milyon euro bonservis ücreti ödemeye hazır olduğu, Galatasaray Kulübü'nün yeşil ışık yakması halinde resmi görüşmelerin hemen başlayacağı bildirildi.

Kolombiyalı oyuncunun kendisine yapılan teklife sıcak baktığını ileri süren Brezilya basını, "Pino Türkiye'de istediği ortamı bulamadı. Devre arası yapılan transferlerden sonra forma giyme şansı da iyice azaldı. Bu yüzden Galatasaray'dan ayrılabilir" ifadelerini kullandı.

Gremiolu yöneticilerin Galatasaray ile bir telefon görüşmesi yaptığını ve gelecek cevaba göre hareket edeceklerini kaydeden gazeteler, Teknik Direktör Hagi'nin vereceği kararın transferde etkili olacağını belirttiler.

Brezilya ekibinin, sarı-kırmızılı kulübün satışa yanaşmaması halinde kiralama formülünü de gündeme getireceği, transfer dönemi kapanmadan Pino'yu almak için her türlü girişimi yapacağı öğrenildi. Galatasaray'dan yıllık 600 bin euro garanti ve maç başı para alan Pino'nun aynı ücretin verilmesi halinde Gremio'ya gitmesinin sürpriz olmayacağı da bildirildi.

Şu ana kadar sarı-kırmızılı forma altında 13 maç oynayan ve iki gol atan Kolombiyalı oyuncunun Türkiye Kupası'nda da üç maçta üç golü bulunuyor.

MİLLİYET

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın