KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Pkk, işadamını kaçırdı

Terör örgütü PKK, Bingöllü bir işadamını kaçırdı. Kaçırılan işadamı Abdullah Tuz'un son yıllarda Bingöl'e orman ürünleri sanayi kolunda yatırım yaptığı belirtildi.

Pkk, işadamını kaçırdı
09 AĞUSTOS 2011 SALI 00:42
0
3328
2
AA aa

Alınan bilgiye göre Bingöl'ün tanınmış işadamlarından Abdullah Tuz, önceki gün akşam Adaklı ilçesine bağlıElmadüzü Köyü'nde teravih namazını kıldıktan sonra terör örgütü PKK tarafından kaçırıldı.

AK Parti Bingöl Yönetim Kurulu Üyesi Tuz, Elmadüzü Köyü yakınında bulunan ve PKK'nın kullandığı Karacehennem Ormanları civarındaki inşaatını incelemeye gitti. İşadamı Tuz'un inşaattan dönmemesi üzerine söz konusu alana giden yakınları, durumu jandarmaya haber verdi. İnşaat alanına gelen jandarma ekipleri yapılan çalışmadan sonra işadamı Abdullah Tuz'un bulunması için operasyon başlattı. Abdullah Tuz'un Bingöl'de 'Tuna Orman Ürünleri İthalat, İhracat ve Limited Şirketi'nin bulunduğu, ayrıca kentte mobilya malzeme ve hammaddesi sattığı belirtildi. İstanbul'da mobilya üretimi yapan Abdullah Tuz'un İstanbul Modako Mobilyacılar Sitesi'nde de mobilya mağazası olduğu, para için kaçırılmış olabileceği üzerinde durulduğu ifade edildi. Evli ve 6 çocuk babası Abdullah Tuz'un büyük oğlu İsmail Tuz, AK Parti Bingöl teşkilatında yönetim kurulu üyesi.

Örgüt, Bingöl'ün Genç -Lice karayolunda mermer ocakları bulunan Diyarbakırlı işadamlarına da geçtiğimiz günlerde zarar vermişti. Diyarbakır Hani, Lice ve Kulp ilçesindeki mermer ocaklarını basan örgüt, araçları ateşe vermişti.

Terör örgütü son olarak Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir astsubay, bir uzman çavuş ve bir sağlık teknisyenini kaçırmıştı
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
eeee (@Misafir_6062)
09 Ağustos 2011 Salı 19:15
ulan memlekette bir huzur bırakmadınız belamısınız eğer belaysanız allahınızdan bulun belayı
sizin gibi şerefsizlere ne bulaşmak isterim nede yorum yapmak allah belanızı versin ancak o zaman memleket huzur bulur
antipkk (@Misafir_6060)
09 Ağustos 2011 Salı 17:13
sizide sizi destekleyenlerinde allah bin belasını versin bi hzur verin adi şerefsizler
23.10.2026
15:41
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
Bingöl balı için hedef büyüdü: Uluslararası pazarlarda daha fazla yer alacak
9. Bingöl Bal Yarışması ve Bal Şenliği'nde kentin bal potansiyeli, markalaşma ve üretim kalitesinin korunması gündeme geldi. Vali Cahit Çelik, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve protokol üyeleri Bingöl balının ulusal ve uluslararası pazarlarda daha güçlü yer edinmesi gerektiğini vurguladılar.
23.10.2026
15:18
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl`de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Kızılay kan bağışı tırı Bingöl'de: 8 gün boyunca kan toplanacak
Türk Kızılay'ın kan bağışı tırı, 24-31 Ekim tarihleri arasında Bingöl Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde vatandaşlardan kan bağışı kabul edecek. Her gün 10.30-18.30 saatleri arasında hizmet verecek tır için Bingöllülere çağrı yapıldı.
23.10.2026
13:28
Bingöl`de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl'de 322 köy muhtarına bal üreticilerinden teşekkür
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, üretim sezonu boyunca köylerinde konaklayan arıcılara destek veren 322 köy muhtarına teşekkür ederek dayanışmanın Bingöl balının marka değerini güçlendirdiğini vurguladı.
23.10.2026
12:53
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.10.2026
12:09
Bingöl`de gençlere sıfır atık çağrısı: `Metan gazı iklimin fren pedalı`
Bingöl'de gençlere sıfır atık çağrısı: 'Metan gazı iklimin fren pedalı'
Bingöl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Esen, metan gazı salımının azaltılmasının küresel ısınmayı yavaşlatabileceğini belirterek evsel atıkların doğru ayrıştırılmasının önemine dikkat çekti. Esen, iklim hedefleri doğrultusunda gençleri yeni meslek alanlarına yönelmeye çağırdı.
22.10.2026
20:28
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Üniversitelilere proje eğitimi! Kim, nasıl destek alacak?
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen eğitim programında öğrencilere TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın başvuru şartları, bütçe sınırı ve değerlendirme süreçleri anlatıldı. Eğitimle öğrencilerin araştırma fikirlerini bilimsel projelere dönüştürmeleri hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın