KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2025 Çarşamba
°C

Pkk, işadamını kaçırdı

Terör örgütü PKK, Bingöllü bir işadamını kaçırdı. Kaçırılan işadamı Abdullah Tuz'un son yıllarda Bingöl'e orman ürünleri sanayi kolunda yatırım yaptığı belirtildi.

Pkk, işadamını kaçırdı
09 AĞUSTOS 2011 SALI 00:42
0
3017
2
AA aa

Alınan bilgiye göre Bingöl'ün tanınmış işadamlarından Abdullah Tuz, önceki gün akşam Adaklı ilçesine bağlıElmadüzü Köyü'nde teravih namazını kıldıktan sonra terör örgütü PKK tarafından kaçırıldı.

AK Parti Bingöl Yönetim Kurulu Üyesi Tuz, Elmadüzü Köyü yakınında bulunan ve PKK'nın kullandığı Karacehennem Ormanları civarındaki inşaatını incelemeye gitti. İşadamı Tuz'un inşaattan dönmemesi üzerine söz konusu alana giden yakınları, durumu jandarmaya haber verdi. İnşaat alanına gelen jandarma ekipleri yapılan çalışmadan sonra işadamı Abdullah Tuz'un bulunması için operasyon başlattı. Abdullah Tuz'un Bingöl'de 'Tuna Orman Ürünleri İthalat, İhracat ve Limited Şirketi'nin bulunduğu, ayrıca kentte mobilya malzeme ve hammaddesi sattığı belirtildi. İstanbul'da mobilya üretimi yapan Abdullah Tuz'un İstanbul Modako Mobilyacılar Sitesi'nde de mobilya mağazası olduğu, para için kaçırılmış olabileceği üzerinde durulduğu ifade edildi. Evli ve 6 çocuk babası Abdullah Tuz'un büyük oğlu İsmail Tuz, AK Parti Bingöl teşkilatında yönetim kurulu üyesi.

Örgüt, Bingöl'ün Genç -Lice karayolunda mermer ocakları bulunan Diyarbakırlı işadamlarına da geçtiğimiz günlerde zarar vermişti. Diyarbakır Hani, Lice ve Kulp ilçesindeki mermer ocaklarını basan örgüt, araçları ateşe vermişti.

Terör örgütü son olarak Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir astsubay, bir uzman çavuş ve bir sağlık teknisyenini kaçırmıştı
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
eeee (@Misafir_6062)
09 Ağustos 2011 Salı 19:15
ulan memlekette bir huzur bırakmadınız belamısınız eğer belaysanız allahınızdan bulun belayı
sizin gibi şerefsizlere ne bulaşmak isterim nede yorum yapmak allah belanızı versin ancak o zaman memleket huzur bulur
antipkk (@Misafir_6060)
09 Ağustos 2011 Salı 17:13
sizide sizi destekleyenlerinde allah bin belasını versin bi hzur verin adi şerefsizler
26.03.2025
01:00
IPARD III çağrı takvimi açıklandı
IPARD III çağrı takvimi açıklandı
Bingöl Valiliği, Kırsal Kalkınmayı Destekleme çalışmaları kapsamında çeşitli sektörlerde projelere yüzde 50 ile yüzde 75 arasında değişen oranlarda hibe desteği verileceğini duyurdu. Başvuruların, TKDK Bingöl İl İrtibat Ofisi'ne sunulması gerekiyor.
26.03.2025
00:59
Bingöl`de aracın freni patladı: 4 yaralı
Bingöl'de aracın freni patladı: 4 yaralı
Bingöl'de çiriş otu toplamaya giden şahısları taşıyan aracın freni patladı. Araç takla atarken kazada 4 kişi yaralandı. Yaralıları taşıyan ambulans da başka bir araçla çarpıştı.
26.03.2025
00:58
Bingöl`de 80 firari yakalandı
Bingöl'de 80 firari yakalandı
Bingöl'de son iki hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile ifadeye yönelik arama kaydı bulunan 80 kişi yakalandı.
26.03.2025
00:56
Bingöl`de zehir tacirlerine darbe: 17 gözaltı
Bingöl'de zehir tacirlerine darbe: 17 gözaltı
Bingöl'de son iki hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken 17 kişi de gözaltına alındı.
26.03.2025
00:56
Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu
Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu
'Muhtarlık müessesesi, sadece bir yöneticilik görevi değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiren kutsal bir vazifedir' diyen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel; 'Muhtarlarımızın gayreti ve iş birliği bizim için çok kıymetlidir' dedi.
26.03.2025
00:55
Bingöl`de çalınan arı kovanları sahibine teslim edildi
Bingöl'de çalınan arı kovanları sahibine teslim edildi
Bingöl'de kovan çalan hırsızlık şüphelisi jandarma ekiplerince yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın