KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2025 Perşembe
°C

Pkk, oğlunu alamayınca babasını kaçırdı

Bingöl'de 13 yaşındaki Veysi Üstün'ü örgüte almak için uğraşan PKK'lı teröristlerin başarılı olamayınca baba Ahmet Üstün'ü (38), 30 bin YTL'lik fidye için kaçırdığı bildirildi.

Pkk, oğlunu alamayınca babasını kaçırdı
08 EYLÜL 2006 CUMA 20:10
0
2308
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre, 6 Eylül günü saat 11.30 'de Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Sağgöze köyü yolu inşaatına ait şantiyeye gelerek şantiye amiri Ahmet Üstün ve Sağgöze köyü muhtarı eski korucu Ekrem Yarar'ı kaçıran PKK'lı teröristlerin, Ahmet Üstün'ün 13 yaşındaki çocuğunu örgüte almak istedikleri belirtildi.

13 yaşındaki Veysi'yi vermek istemeyen baba Ahmet Üstün PKK'lılara direndi. Bunun üzerine PKK'lı teröristler şantiye amiri Üstün ile köy muhtarı eski korucu Ekrem Yarar'ı kaçırdı. Kısa bir süre sonra Üstün ve Yarar'ın akrabalarına haber gönderen PKK'lı teröristler, Üstün'ü 30 bin YTL karşılığında serbest bırakacaklarını, Yarar'ı ise önceden koruculuk yaptığı gerekçesiyle serbest bırakılmayacağını iletti.

Teröristlerin bu teklifinin güvenlik güçlerine bildirilmesi durumunda Üstün ve Yarar'a zarar verecekleri şeklinde haber verdikleri de kaydedildi.

zaman

haberi gönderen:colig

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın