KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2025 Pazar
°C

Pkk'lılar 2'si asker 3 kişiyi kaçırdı!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensupları, Lice-Bingöl karayolunda 3 kişiyi kaçırdı.

Pkk`lılar 2`si asker 3 kişiyi kaçırdı!
10 TEMMUZ 2011 PAZAR 17:06
0
3002
3
AA aa

 Dün gece terör örgütü PKK üyesi bir grup, Lice-Bingöl karayolunun 65. kilometresindeki Ziyaret köyü yakınlarında yol kesip durdurdukları araçlarda bulunan vatandaşları indirdiler. Bir süre terör örgütünün propagandasını yapan teröristler, daha sonra 3 kişiyi yanlarına aldıktan sonra kaçtı.


Kaçırılan 3 kişinin kurtarılması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, teröristlerin dün gece saat 21.45 sıralarında Lice-Bingöl karayolunun 65. kilometresinde bulunan Ziyaret köyü yakınlarında yol kestiğini söyledi.

Lice 2. Mekanize Tugay Komutanlığında görev yapan bir başçavuş ve bir uzman çavuş ile sağlık memuruna ait araçların yol kesilen bölgede bulunduğunu ifade eden Toprak, ''2'si asker 3 kişiden haber alınamıyor, bunların kaçırılmış olabileceğini değerlendiriyoruz. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı'' dedi.


Kaçırılan sağlık personelinin Genç İlçe Devlet Hastanesi'nde sağlık personeli olarak çalışan Aytekin Turhan Uz olduğu öğrenildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
payiz (@Misafir_5641)
12 Temmuz 2011 Salı 19:49
ahmet atlı bencede haklısın :artık yeni hizmet projeleri gündemde ...sağlam kaynaktan aldığım duyumlara göre idris ve bingölün geleceği konusunda maddeler şu şekilde

1-en uzuna molotof atan çocuk yarışması...
2-esnaf tehdit etme yöntemleri..
3-yeni molotoftuçular ve keskin nişancı taşçı çocukların bünyeye kazanılması...
4- fetullahçılara ölüm adı altında medreselere yurtlara molotof atılması
5-bdp dışındakilere makarna kömür tırşıkçılar diyerek damgalamak..
6-çalışmalarımız hala devam ediyor...şimdilik bu kadar
haziranli (@Misafir_5634)
11 Temmuz 2011 Pazartesi 08:41
bu ne acizane bir yorum ahmet atli kacirilma olayini getirip secilen miletvekiliyle bagdasmak tahamülsüzlükten öte birsey deyil ufkunuzu gnis tutun tahamülü olun bingöl insanin hür iradesine ipotek koyma haki kimsede olmamali yilarca asker polis korucu aga asiret vesiradan bir kac basit baris xumal yal yalayici tipler tarafindan halkin iradesine müdahale edildi bu defada ayni müdahaleler yapildi amaciniza ulasmadiniz ???

kürd evletlerine terorist cümlesini kulanan sahis,ta devletin agziyla konusan bir teroristirrrr :)
Ahmet atlı (@Misafir_5632)
10 Temmuz 2011 Pazar 21:15
Muhalif miletvekilli olursa bingölle hizmet gelir diyenler alın size hizmet.Seçimden sonra bdp'nin ilk hizmeti gençte bir asker öldürmek ikinci hizmeti gençli bir sağlıkçıyı dağa götürmek yavaş yavaş bu hizmetlerin devamı geleçektir.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın