KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Temmuz 2026 Pazar
°C

Play-Off geldi! 12Bingölspor'un gözü 3. Ligde

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Play-Off Sistemi, 2024-2025 futbol sezonu itibariyle uygulanmaya başlayacak. Geçen yıl ikincilikle bir üst lige çıkma fırsatını kaçıran 12Bingölspor, yeni sezonda hedefine ulaşmakta kararlı!

Play-Off geldi! 12Bingölspor`un gözü 3. Ligde
04 EYLÜL 2024 ÇARŞAMBA 15:08
5
1710
0
AA aa

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024-2025 sezonundan itibaren Play-Off Sistemi uygulamaya girecek. 12 Bingölspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın geçtiğimiz sezondan itibaren her fırsatta dile getirdiği Play-Off Sistemi uygulamasının yeni sezondan itibaren Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) uygulanmaya başlayacak.

Play-Off Sistemi ile sezon sonunda, gruplarını birinci olarak tamamlayan 10 takım ile grup ikincileri ve üçüncüleri arasında oynanacak play-off müsabakalarından 1 takım, İstanbul takımlarının bulunduğu grupta 4 takım arasında oynanacak olan grup içi play-off müsabakaları sonucunda birinci olacak 1 takım olmak üzere toplam 12 takım 3. Lig'e yükselmeye hak kazanacak.

9 gruptaki son iki sırayı paylaşan takımlar ile İstanbul'daki takımların bulunduğu 10. Grup'ta son 4 sırada yer alan takımlar, BAL'dan, bulunduğu ilin en üst yerel ligine düşecek. Play-Off müsabakaları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirleyeceği grup merkezi veya grup merkezlerinde 4 kademede tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Play-Off müsabakalarında birinci olan takım 3. Lig'e yükselecek.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.07.2026
17:18
TOKİ`den konut değil dert sahibi oldular!
TOKİ'den konut değil dert sahibi oldular!
Bingöl Esentepe Mahallesi Şeyh Ahmet Mevkii'nde inşa edilen 800 TOKİ konutunda anahtar teslim süreci yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Yaklaşık 14 aydır hem kira hem taksit ödeyen hak sahipleri; teslim öncesi talep edilen KDV, Halkbank üzerinden sigorta yaptırma zorunluluğu iddiası, ek maliyetler ve dairelerdeki kalite sorunlarına tepki göstererek, 'Sosyal konutun sosyal yönü kalmadı' dedi.
26.07.2026
17:13
Kiğı`da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Kiğı'da Siyanürlü Madenciliğe Karşı Buluşma Çağrısı
Çevre örgütleri ve doğa savunucuları, 6 Ağustos'ta Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde düzenlenecek yürüyüş ve basın açıklamasıyla siyanürlü madenciliğe karşı ses yükseltecek.
26.07.2026
17:01
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Filenin Bingöllü Sultanları Türkiye Finallerinde!
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı finallerini namağlup lider tamamlayan Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü Kız Voleybol Takımı, kızlar voleybolunda Türkiye Finalleri'ne yükselen ilk takım olarak spor tarihine geçti.
26.07.2026
16:50
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos`ta Başlıyor
İnternetten Alışverişte Yeni Dönem 1 Ağustos'ta Başlıyor
E-ticarette tüketiciyi korumaya yönelik yeni düzenlemeler 1 Ağustos itibarıyla yürürlüğe girecek. Yapay zekâ ile hazırlanan reklamlardan influencer paylaşımlarına, indirim kampanyalarından ürün yorumlarına kadar birçok alanda yeni kurallar uygulanacak.
26.07.2026
01:29
12Bingölspor`un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya`dan İl Özel İdaresi`nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın