KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mart 2026 Cuma
°C

Play-Off geldi! 12Bingölspor'un gözü 3. Ligde

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Play-Off Sistemi, 2024-2025 futbol sezonu itibariyle uygulanmaya başlayacak. Geçen yıl ikincilikle bir üst lige çıkma fırsatını kaçıran 12Bingölspor, yeni sezonda hedefine ulaşmakta kararlı!

Play-Off geldi! 12Bingölspor`un gözü 3. Ligde
04 EYLÜL 2024 ÇARŞAMBA 15:08
5
1515
0
AA aa

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024-2025 sezonundan itibaren Play-Off Sistemi uygulamaya girecek. 12 Bingölspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın geçtiğimiz sezondan itibaren her fırsatta dile getirdiği Play-Off Sistemi uygulamasının yeni sezondan itibaren Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) uygulanmaya başlayacak.

Play-Off Sistemi ile sezon sonunda, gruplarını birinci olarak tamamlayan 10 takım ile grup ikincileri ve üçüncüleri arasında oynanacak play-off müsabakalarından 1 takım, İstanbul takımlarının bulunduğu grupta 4 takım arasında oynanacak olan grup içi play-off müsabakaları sonucunda birinci olacak 1 takım olmak üzere toplam 12 takım 3. Lig'e yükselmeye hak kazanacak.

9 gruptaki son iki sırayı paylaşan takımlar ile İstanbul'daki takımların bulunduğu 10. Grup'ta son 4 sırada yer alan takımlar, BAL'dan, bulunduğu ilin en üst yerel ligine düşecek. Play-Off müsabakaları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirleyeceği grup merkezi veya grup merkezlerinde 4 kademede tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Play-Off müsabakalarında birinci olan takım 3. Lig'e yükselecek.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.03.2026
02:53
Saadet Partisi`nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi'nden Bingöl İçin acil önlem çağrısı
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Bingöl'ün deprem riski açısından kritik bir bölgede bulunduğunu belirterek yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca'nın konuyu Meclis gündemine taşıdığı bildirildi.
06.03.2026
02:51
Bingöl`de Dünya Yetimler Günü`nde Anlamlı İftar
Bingöl'de Dünya Yetimler Günü'nde Anlamlı İftar
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi. Programda konuşan Vali Çelik, yetim ve öksüzlere sahip çıkmanın medeniyetin en önemli miraslarından biri olduğunu vurguladı.
06.03.2026
02:50
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
ABD-İsrail ile İran arasındaki çatışmanın tırmanmasıyla Orta Doğu'daki petrol ve LNG arzına ilişkin endişelerin artması fiyatları etkiledi. Gelişmeler benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Bingöl'de motorin fiyatı 66 lirayı da aştı!
06.03.2026
02:49
Bingöl`de ‘Zimem Defteri` Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Bingöl'de 'Zimem Defteri' Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Ankara'da yaşayan Bingöllü iş insanı Cevdet Ateş, Osmanlı'dan günümüze uzanan 'Zimem Defteri' geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin bakkal ve market borçları kapatılırken, yaklaşık 14 bin alışveriş kartı da mahalle muhtarları aracılığıyla dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere dağıtıldı.
06.03.2026
02:47
Bingöl`de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencilerinden Ramazan dayanışması
Bingöl'de KYK öğrencileri 'Komşum Projesi' çerçevesinde yurtta hazırlanan yemekleri komşuların iftar sofrasına ulaştırarak dayanışma örneği sergiliyor.
06.03.2026
02:47
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Havalimanı kapanıyor ama bilet satılıyor!
Bingöl Havalimanı bakım çalışmaları nedeniyle bayram bitiminde kapanacak ancak bazı havayolu şirketlerinin kapanma tarihinden sonra da bilet sattığı, sonrasında da 'olumsuz hava koşulları' nedeniyle bileti iptal ettiği görüldü. Bayram dönüşü mağdur olmamak için dikkat edin!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın