KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Play-off'a bir adım daha yaklaştılar

Bingöl Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı, Adıyamangücü Hentbol Takımı ile deplasmanda yaptığı karşılaşmadan 32-29 galip ayrılarak, Play-Off için çok önemli iki puan aldı.

Play-off`a bir adım daha yaklaştılar
19 OCAK 2011 ÇARŞAMBA 08:19
0
2025
0
AA aa

Türkiye Hentbol 1. Ligi B Grubunda ilimizi temsil eden Belediye Bingölspor, 16 Ocak 2011 Pazar günü Adıyaman'da yapılan karşılaşmada Adıyamangücü Hentbol Takımını 32-29 yenerek, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 

Kazanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Belediyespor Hentbol Takımı Yöneticisi Şevket Kılıç, çok önemli iki puan aldıklarını ifade ederek, “Önümüzdeki yıl Türkiye Hentbol Federasyonu'nun yeni statüsüne göre grubunda başarılı olan ilk 3 takım Play-Off müsabakalarına katılacak. Her gruptan 5 takım ikinci lige düşecek. Başarılı olan 3 takım, 7 bölgeden 3'er takımlı Hentbol 1. Ligi'nde mücadele edecek. Hedeflediğimiz Play-Off müsabakalarında başarılı olup, önümüzdeki yıl ilimizi Hentbol Süper Ligi'nde temsil etmek istiyoruz. Bunun için sporseverlerimizden sahamızda oynayacağımız müsabakalarda yanımızda olmalarını istiyoruz. Hedeflenen başarıya çok yaklaştık. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Serdar Atalay'a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Puanlarının 15'e yükseldiğini söyleyen Kılıç, hafta sonu Genç ilçesinde Elazığspor ile yapılacak olan karşılaşmaya bütün sporseverleri davet etti.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.04.2026
18:52
Belediye`den Hülakü`ye Sert Yanıt:
Belediye'den Hülakü'ye Sert Yanıt: 'Olayı ortaya çıkaran da gereğini yapan da biziz'
Plaka ihalesi sonrası münferit yapılan usulsüzlükle ilgili soruşturma ve yargı sürecini başlatan Bingöl Belediyesi, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Hülakü'nün 'Ticari Plaka Usulsüzlüğü İçin Meclis Araştırması' açıklamalarına tepki gösterdi; 'Olayın gerçekliğini bilmelerine rağmen tek amaçları siyaset devşirmek ve bu konu üzerinden yıpratma politikası geliştirmek. Usulsüzlüğü tespit eden de, idari süreci başlatan da, ilgili personeli görevden alan da Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan da bizzat Bingöl Belediyesi'dir. Soruşturmanın neticesi de şeffaflıkla kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
29.04.2026
18:30
Hülakü`den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Hülakü'den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Belediyesi'nde ticari plaka tahsislerine ilişkin iddiaların araştırılması için TBMM'ye araştırma komisyonu kurulması talebinde bulundu.
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
28.04.2026
20:05
Ayan`dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Ayan'dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın