KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Polat hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Karayolları Şube Şefi Koşan'ı yumruklayarak hastanelik eden Vali Yardımcısı Tolga Polat hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Polat hakkında suç duyurusunda bulunuldu
20 MAYIS 2008 SALI 09:28
0
9602
0
AA aa
Karayolları 84. Şube Şefi Mahfuz Koşan'ı yumruklayarak hastanelik eden Vali Yardımcısı Tolga Polat hakkında Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Karayolları 84. Şube şefi Mehmet Mahfuz Koşan'ın Avukatları Av. Savaş Sekin ve Av. İrfan Yılmaz, şunları kaydettiler.
“Müvekkil 18 Mayıs 2008 tarihinde, Bingöl Solhan yolu güzergahında devam eden duble yol çalışması ile ilgili olarak, yağmur nedeniyle meydana gelebilecek olası yol kaymalarını, çökme ve akıntılar ile trafik güvenliğini kontrol etmek amacıyla çalışmaların olduğu bölgeye giderek gerekli kontrol ve denetimleri yaptıktan sonra Karayolları Şube Şefliği'nin Kardeşler Köyü mevkiinde bulunan Plent ve asfalt şantiyesine uğramıştır. Akabinde Bingöl Vali Yardımcısı Tolga Polat, yol yapım ihalesini alan müteahhit Metin Aktay ile birlikte şantiyeye gelerek müvekkilden, Karayolu personelinin kullanımına özgülenmiş Plent şantiyesinin yemek ve yatı hizmetlerinde kullanılan bölümlerinin müteahhit ve işçileri tarafından da kullanılmasını istemiştir. Müvekkil söz konusu talebi; kamuya ait ve kamu işçilerine tahsis edilen bir yerin özel bir şirkete ait personelce kullanılmasının hukuka, kamu yararına ve aynı zamanda hiyerarşik üstü olan Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünün emir ve talimatlarına aykırı olduğu gerekçesiyle haklı olarak reddetmiştir. Pazar günü olmasına rağmen;  fedakârlık örneği göstererek işini ziyadesiyle yapmaya çalışan müvekkile, görevi başındayken Vali yardımcısı Tolga Polat tarafından yapılan fiili ve sözlü saldırıyı yargıya intikal ettirdiğimizi bildirerek, kamu vicdanına havale ediyoruz.”
 

 

 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.05.2025
19:28
Bingöl`de lezzet dolu bir program
Bingöl'de lezzet dolu bir program
Bingöl'ün yöresel yemek ve tatlıları, Türk Mutfağı Haftası kapsamında sergilenip ikram edildi. Bingöl mutfağının doğal, ekonomik ve atıksız örnekleriyle haftaya katkı sunduklarını belirten Vali Usta, emeği geçenleri tebrik eti.
21.05.2025
18:39
12 Bingölspor için Ankara`da toplanacaklar
12 Bingölspor için Ankara'da toplanacaklar
12 Bingölspor'un geleceğini yakından ilgilendiren toplantı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, şehrin önde gelen isimleri ve kulüp yönetiminin katılımıyla 22 Mayıs 2025 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek.
21.05.2025
18:07
Bingöl`de havalar aniden ısınacak!
Bingöl'de havalar aniden ısınacak!
Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasıyla birlikte özellikle perşembe gününden sonra bunaltan sıcaklar etkili olacak. Bingöl'de termometreler bir anda 5-6 derece artacak. Asıl sıcak hava dalgası temmuz ve ağustos ayında gelecek.
21.05.2025
18:06
Jandarma yolcunun üzerinde buldu!
Jandarma yolcunun üzerinde buldu!
Bingöl'de jandarma ekiplerince durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir şahsın üzerinde 124,84 gram bonzai ele geçirildi.
21.05.2025
18:05
Can ve mal güvenliği için tedbir alındı
Can ve mal güvenliği için tedbir alındı
Bingöl'ün Solhan ve Adaklı ilçelerinde İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) çerçevesinde vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan kaya blokları için çalışma başlatıldı.
21.05.2025
18:04
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 1 adet tabanca ve 1 adet de yivsiz av tüfeği ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın