KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Aralık 2025 Cuma
°C

Polemiklerden uzak duracağız

AK Parti Medya Başkanı Bayram Keskin, &';Tüm siyasi partilerimize ve adaylara huzurlu, seviyeli ve hayırlı çalışmalar diliyor, halkın gündeminden kopuk polemiklerden uzak durmaya devam edeceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz” dedi.

Polemiklerden uzak duracağız
18 MAYIS 2011 ÇARŞAMBA 08:40
0
1887
0
AA aa

Bakan Yılmaz'a eleştirilerde bulunan siyasi partilere AK Parti Bingöl İl Başkanlığı adına Medya Başkanı Bayram Keskin, cevap verdi.

 
Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Keskin, şu ifadeleri kullandı: “Bazı siyasi partilerin temsilcileri tarafından yapılan açıklamaların afakî, malayani ve naif, haksız ve mesnetsiz olduğunu hayretle karşılamış bulunmaktayız. Ülkeye mal olmuş sayın bakanımıza atfen yapılan gereksiz eleştiri ve haksız yakıştırmaların basın yoluyla paylaşılmasını üzüntüyle karşıladığımızı belirtmek isteriz. Muhaliflerimizin halkımızın yararına olmayan polemiklerle değil, projeleriyle halkımızın karşısına çıkmalarını özlemle bekliyoruz. Sayın bakanımız sadece milletvekili adayı olarak değil, Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin bir üyesi olarak aramızdadır. Tüm kamuoyunun bildiği gibi seçim sürecinde sadece 3 bakan istifa etmiştir. Diğer bakanlarımız da görevlerini ve siyasi çalışmalarını ayrı kulvarlarda sürdürmektedirler. Geçmişte böyle olmuştur, gelecekte de böyle olacaktır. Sayın bakanımız, bakanlık görevi ile siyasi çalışmaları ayırt edecek anlayışa da sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hukuk çerçevesinde bu demokratik süreç yaşanacaktır. Bu süreçte biz, tüm siyasi partilerimize ve adaylara huzurlu, seviyeli ve hayırlı çalışmalar diliyor, halkın gündeminden kopuk polemiklerden uzak durmaya devam edeceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz.”
 
 
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
04.12.2025
18:53
Başkan Adayı Alpay`dan Destek Çağrısı
Başkan Adayı Alpay'dan Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Zülküf Alpay, Solhan, Kiğı ve Adaklı ilçelerinde esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi, değişim ve yenilik çağrısında bulundu. Alpay, seçim bildirgesinde 'yenilikçi vizyon' ve 'şeffaf yönetim' vadettiklerini belirterek tüm esnaflardan destek ve dua istedi.
04.12.2025
17:56
Bingöl`de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl Kent Konseyi ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen 'Birlik ve Dayanışma Gecesi', 9 engelli derneğini bir araya getirerek farkındalık dolu bir buluşmaya sahne oldu.
04.12.2025
16:58
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç`e 750 kişilik spor salonu!
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç'e 750 kişilik spor salonu!
Bingöl'ün Genç İlçesi'nin yıllardır beklediği müjdeyi Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta verdi. 750 kişilik kapalı spor salonu için Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalandı.
03.12.2025
14:58
Bingöl`den gidenler dikkat! Gürcistan`dan yeni şartlar!
Bingöl'den gidenler dikkat! Gürcistan'dan yeni şartlar!
Yeni yılla birlikte, ülkeye yapılacak tüm ziyaretlerde seyahat ve sağlık sigortası zorunlu hale gelecek. Belgeyi sunamayanlar, günübirlik giriş yapmak istese dahi ülkeye alınmayacak.
03.12.2025
14:18
'Ek Ödeme Adaletsizliği Çalışma Barışını Bozuyor'
'Tüm kamu görevlileri düzenlemeden eşit şekilde yararlanmalıdır' diyen Büro Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Budunoğlu: 'Herhangi bir meslek grubuna verilen mali ve özlük haklarına karşı değiliz. Ancak verilen hakların kamu içerisinde eşitliği bozmaması, ayrıştırmaya yol açmaması ve çalışma barışını zedelememesi gerekir,' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın