KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Polis tacirlere göz açtırmayacak!

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, okul önü ve çevrelerinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti önlemek amacıyla şok uygulamalar yapıyor.

Polis tacirlere göz açtırmayacak!
02 ARALIK 2016 CUMA 06:12
0
2229
0
AA aa

Bingöl Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu madde tacirlerinin gençlere ulaşma ihtimallerini bertaraf etmek amacıyla okul çevrelerinde şok uygulamalara başladığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Belirli aralıklarla özellikle okul giriş ve  çıkış saatlerinde, ilimiz de bulunan riskli görülen bazı Ortaokul ve Lise çevreleri ile bunların yakınlarında bulunan park ve bahçelerde gençlerimizi uyuşturucu madde ve madde bağımlılığından uzak tutmak, sağlıklı bir neslin yetiştirilmesinin sağlanması amacıyla  görevlilerimiz tarafından şok uygulamalar yapılmakta olup, bu uygulamalar sonucunda uyuşturucu madde tacirlerinin gençlerimize ulaşma ihtimalinin bertaraf edilmesi hedeflenmektedir.” denildi.

BİR KİŞİ YAKALANDI

Uygulama kapsamında bir kişinin yakalandığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Hız kesmeden yapılan şok kontroller neticesinde gençlerimiz uyuşturucu madde illetinden korunmakta olup son olarak yapılan kontrollerde ilimizde bulunan bir okul yakınında daha önce Uyuşturucu Madde Kullanmaktan suç kaydı olan İ.T isimli şahsın üzerinde, 1,4 gr toz esrar maddesi geçirilmiştir. Bahse konu şahıs hakkında TCK'nın 191. Maddesinde geçen Uyuşturucu Madde Hükümlerinin ağırlaştırıcı sebebi olan okul, yurt ve benzeri kurumlara 200 Metre mesafede yakalanması halinde cezanın yarı oranda arttırılması hükümleri uygulanarak hakkında adli işlem yapılmıştır. Bingöl Emniyet Müdürlüğü olarak, gençlerimizi uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinden uzak tutmak amacıyla, gerek önleme çalışmalarımız, gerekse yakalama çalışmalarımız Bingöl halkının da desteği ile artarak ve kararlılıkla devam edecektir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
19.05.2025
15:19
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen törenle kutlandı. Sporcuların hünerlerini coşkuyla sergilediği ve özel öğrencilerin halaylar çektiği kutlamalarda muharip uçakların geçişi ise heyecanı doruğa çıkardı.
19.05.2025
13:59
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Nektar kesesi, başlarının yanında iki bitişik gözü ve başlarının üstünde üç tekil gözü bulunan bal arıları, 170 koku alıcısı sayesinde çiçeklerden bal üretiyor ve kendine has kokuları olan kolonilerini bulabiliyor. Yarım kilo bal için milyonlarca çiçek dolaşan arıların çıkardığı 'vız' sesinin nasıl oluştuğu ise şaşırtıcı!
19.05.2025
13:26
BİNHAD Türkiye finalinde…
BİNHAD Türkiye finalinde…
Bingöl Halk Oyunları Araştırma Spor Kulübü, THOF Kulüpler Arası Gurup Yarışmasında birincisi oldu. Ekip, Türkiye finalinde Bingöl'ü temsil edecek.
19.05.2025
13:04
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
SGK, terör mağdurlarına aylık bağlanmasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Başvurular doğrudan dilekçe ile SGK'ya yapılabilecek ve terör mağdurları 9.619 TL'ye varan maaş alabilecek.
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın