KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ekim 2026 Pazar

Polisler susturdu bakan sahip çıktı

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Zonguldak'taki sağlık kuruluşlarında incelemeleri sırasında polislerin kendisiyle konuşmasına müsade etmediği vatandaşla kucaklaştı.

Polisler susturdu bakan sahip çıktı
31 OCAK 2010 PAZAR 00:19
0
1662
0
AA aa

Zonguldak Valiliği ve Belediye Başkanlığı'nın ardından Vali Erdal Ata, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen ve diğer protokol üyeleriyle yaya olarak AK Parti İl Başkanlığı'na giderken bir genç Bakan Akdağ'ın önüne çıkıp konuşmak istedi. Polisler, 'Kadir' adlı gencin ağzını kapatarak konuşmasını engellemeye çalıştı. Bunu gören Akdağ, polislere seslenerek, 'Bırakın gelsin' dedi. Bakan Akdağ, yanaklarını okşayıp kucakladığı gence, 'Biz alakadar oluruz. Merak etme' diyerek teselli etmeye çalıştı. Bakan Akdağ, adresini ve telefon numarasını aldırdığı gencin sorununu çözeceğini söyledi.

AK Parti İl Gençlik Kolları'nın Kilimli beldesinde düzenlediği etkinliğe katılan Akdağ, yol güzergahında bulunan ve değerlendirilmesi düşünülen Atatürk Devlet Hastanesi önündeki alanda incelemelerde bulundu.

Daha sonra Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni gezen ve Rektör Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz'den hastane hakkında bilgi alan Sağlık Bakanı Akdağ, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Programının son durağında Zonguldak Polisevi'ne geçen Bakan Akdağ, Vali Erdal Ata, Milletvekilleri, Kaymakamlar, Sağlık kurum ve kuruluşları yöneticilerinin bulunduğu salonda, 'Sağlıkta Dönüşüm Programı Sağlık Hizmetleri Zonguldak İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Basına kapalı yapılan toplantı öncesi bir konuşma yapan Akdağ, şunları söyledi: 'Bu değerlendirmelerin sahada yapılması gerçekten işimizi çok kolaylaştırıyor. Ben basın mensupları buradayken şunu ifade edeyim: Bu değerlendirmelerin amacı vatandaşımıza daha iyi bir hizmet sunmaktır. Hizmetin koordinasyonunu sağlamaktır. Ümit ediyorum ki Zonguldak'taki sağlık hizmetleri, bu çalışmadan sonra bir kere daha ivme kazanmış olacak'

(CİHAN)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.10.2026
15:55
Çelik:
Çelik: 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonu sürecek
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, basın mensuplarıyla buluşmasında üniversitenin son iki yıllık çalışmalarını ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Çelik; 30 milyon TL destekle kurulan Milli Teknoloji Atölyesi'nden Dijital Diş Hekimliği Hastanesi'ne, Teknopark'tan öğrencilere yönelik yeni merkezlere kadar hayata geçirilen çalışmaları aktarırken, 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonunun önümüzdeki dönemde de sürdürüleceğini söyledi.
02.10.2026
15:33
12Bingölspor`da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
12Bingölspor'da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12Bingölspor, KCT 1461 Trabzon FK karşısında aldığı mağlubiyeti Adana 01 deplasmanında telafi etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda tamamladı.
02.10.2026
15:15
Genç Umut Kervanı`ndan 113 aileye destek
Genç Umut Kervanı'ndan 113 aileye destek
İhtiyaç sahibi ailelerin yalnız olmadığını hissettirmeyi ve temel ihtiyaçlarına katkı sunmayı amaçladıklarını ifade eden Kalabalık, çalışmalara katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.
02.10.2026
14:45
Bingöl İHH`dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulundu. Öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setleri ulaştırıldı.
02.10.2026
14:32
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 76,12 gram skunk ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.
02.10.2026
13:29
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl`de gözler yarın sandıkta
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl'de gözler yarın sandıkta
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2026 yılı olağan organ seçimleri yarın gerçekleştirilecek. 10 meslek grubunda yapılacak seçimlerde 27 asıl meclis üyesi belirlenecek. BİNTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ise 7 Ekim Çarşamba günü yapılacak seçimle belli olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın