Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ile Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği'nin yapmış oldukları koordineli çalışma neticesinde; motorize ekiplerin ring halinde iken, bir şahsın plakası bulunmayan bir motosikletle kaçmaya başlaması üzerine yapılan kovalamaca neticesinde şahıs yakalandığını bildirdi.
Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği görevlilerince yapılan kontrollerde motosikletin çalıntı olduğu ve konu hakkında adli müracaatın olduğu tespit edildiği, muhafaza altına alınan motosikletin sahibine teslim edildiği belirtildi.
Gözaltına alınarak adli mercilere intikal ettirilen şahısın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, ayrıca şahıs hakkında ihlal ettiği trafik kuralları kapsamında idari para cezası uygulandığı kaydedildi.