KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Proje tabanlı beceri yarışması yapıldı

Proje tabanlı Beri yarışması dün geniş bir katılımla gerçekleşti. Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesinde yapılan yarışmaya, 5 okul, toplam 13 projeyle katılırken, yarışma sonucunda birinci olan okul bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek.

Proje tabanlı beceri yarışması yapıldı
26 MART 2009 PERŞEMBE 10:06
0
1544
0
AA aa
2008–2009 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve Kurumlar arası Proje Tabanlı Beceri yarışması yapıldı. Dün Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesinde yapılan yarışmanın son ayağının ise 27 Nisan 2009 tarihinde yapılacağı öğrenildi. Dün Hizmette verimlilik konulu yarışmaya, 60.Yıl Sağlık Meslek Lisesi 3 proje, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü 1 proje, Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 1 proje, Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi 8 proje ile katıldı. Tasarımda Verimlilik konulu yarışmaya Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi 4 proje ile 60.Yıl Sağlık Meslek Lisesi 1 proje ile katıldı.  Ayrıca 60.Yıl Sağlık Meslek Lisesi 4 dalda yarışmaya katılarak en fazla kategoride yarışmaya katılan okul oldu. Sağlık Hizmetlerinde Verimlilik ile Ürerimde Verimlilik konulu yarışma kategorisinde 60.Yıl Sağlık Meslek Lisesi proje ile katılan tek okul oldu. Bugün Bilgi ve İletişim Teknolojilerinde Verimlilik konulu yarışmaya Solhan METEM 2 proje, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1 proje ile katılacak. Yarışma sonunda jüri tarafından birinci seçilecek okullar 13 Nisanda bölge ve 28 Nisan 2009 tarihinde Türkiye finallinde ilimizi temsil edecek.


Bingolunsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın