KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Haziran 2025 Pazar
°C

Psikolojik desteğe ihtiyacı var

Peker Açıkalın ile tartıştığını doğrulayan Şafak Sezer, "Taş olsa çatlar. Peker sette hepimizi delirtti" dedi.

Psikolojik desteğe ihtiyacı var
31 EKİM 2007 ÇARŞAMBA 08:53
0
1027
0
AA aa
Maskeli Beşler Kıbrıs'ta" filminin setinde Peker Açıkalın ile tartıştığını doğrulayan Şafak Sezer, "Taş olsa çatlar. Peker sette hepimizi delirtti. Sette bana emir vermeye kalkarsa, 'çin çin çingene' diye dolaşırsa ben de susmam. Bu adamın psikolojik desteğe ihtiyacı var" dedi.
"Maskeli Beşler Kıbrıs"ta filminin setinde Peker Açıkalın'la tartışan Şafak Sezer, sette yaşananların perde arkasını anlattı: "Bir tanıdığım vasıtasıyla ödev hazırlayan ilkokul öğrencileri oteldeki sete gelerek, oyuncularla mini bir söyleşi yaptı. Sonrasında da hepimizle fotoğraf çektirmek istediler. Çocuklar herkesle fotoğraf çektirirken Peker gelmedi.
Ben de yanına gidip, 'Ya çocuklar sesinle de fotoğraf çektirmek istiyor, gelsene' dedim. Bana sert bir şekilde 'çık dışarı' işareti yapıp, 'Ben mi onların ayağına gideceğim, onlar benim ayağıma gelsin' diyince, sinirlendim ve söylendim. Bunun üzerine çıkıp, saçma sapan konuşunca ben de, 'Evde karına davrandığın gibi bize davranıyorsun, sen beni değil, ben seni karım yaparım' dedim. Ama vurdurturum falan asla demedim. Peker ile bu altıncı işimiz. İlk başlarda birkaç ay takıldık, birlikte dolaştık ama baktım ki olacak gibi değil. Çünkü adam normal değil onunla diyaloğumu kestim. Peker hep bana düşmanmışım gibi davrandı. Ben Ankara'lıyım... Anadolu çocuğuyum. Peker Açıkalın İstanbul-Florya'da büyüdüğü için Anadolu çocuğunu hiç sevmez, düşmandır. Şimdi set içinde, 'Çin Çin Çingene' diye dolaşırsa, 'naber lan' derse, set içinde emir verir gibi konuşursa, araba aldığımda 'nereden buldun lan parayı, filmemi ortak oldun' derse, ben de susamam yani. Taş olsa, onun yaptıkları karşısında çatlar. Sete gelir selam vermeden geçer gider, herkesten ayrı bir yere oturur, ne oluyoruz anlamadım ki? Asıl ruhen kabadayılık onun içinde. Ben işim konusunda kabadayıyım, o kadar. Çünkü haksızlığa, yanlışa tahammül edemem. Mafya ile falan işim yoktur. Hatta mafya böyle konuşan adamları hiç sevmez. Ben kimsenin atına binmem..."
Tedaviye ihtiyacı var
"Peker Açıkalın'ın bana olan kinini hiçbir zaman çözemedim" diye Sezer, sözlerini şöyle tamamladı: "Arçelik reklamından sonra herkesin bana karşı tavrı değişti. Herkes yıllardır beni gazetecilere şikayet ediyor, neden? Mesela çok para kazanmaksa, inanın Peker Açıkalın'ın benden çok parası vardır. O kimseyi sevemeyen bir adamdır, onu böyle kabul ettik. Ama şu bir gerçek ki ben değil, Peker Açıkalın set içinde hepimizi delirtmiştir. Onun psikolojik tedaviye ihtiyacı vardır. Zaten yılın 3-4 ayı da tedavi oluyormuş. Şu filmi hayırlısıyla bitirmek istiyorum. Sete gelecek ve oynayacak. Ama hadise nereye gider bilmiyorum."


Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.06.2025
21:59
Binler Çaytepe`de buluştu!
Binler Çaytepe'de buluştu!
Zıkte Aşireti'nin merhum lideri Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, Çaytepe Köyü'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. 2 bini aşkın kişinin katıldığı anlamlı buluşmada Aşiretin yeni lideri olarak ilan edilen İbrahim Ataoğlu, Zikte Aşireti'nin yüzyıllardır süregelen bir gönül bağı olduğunu vurguladı: 'Toprağa, mala, menfaate değil; sevgiye, sadakate, saygıya ve gönül birliğine dayanan bir yapımız var. En büyük gücümüz birbirimize olan bağlılığımızdır. Bu bayramla birlikte geleceğe daha umutla bakmak, bu birlikteliği kalıcı bir bayrama dönüştürmek istiyoruz.'
07.06.2025
21:58
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 156 gram kokain ile yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.06.2025
21:57
Kazayı telefon uygulaması 112`ye bildirdi
Kazayı telefon uygulaması 112'ye bildirdi
Bingöl-Diyarbakır karayolunda yoldan çıkan bir araç, takla attı. Araçta bulunan bir cep telefonunun kaza algılama programından 112'ye ihbar düşmesi sonucu bölgeye giden ekipler, ilk müdahalelerin ardından yaralıları hastanelere sevk etti.
07.06.2025
21:55
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2`si ağır 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2'si ağır 4 yaralı
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın