KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

PTT müjdeyi verdi!

PTT tarafından resmi duyuru geldi ve kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan duyuruya göre sayı belirtilmeksizin en az 4 bin 500 TL maaşla personel alımı yapılacağı belirtildi. Bunun yanı sıra genel şartlar ve başvuru detayları da belirtildi.

PTT müjdeyi verdi!
30 ARALIK 2018 PAZAR 18:49
5
4829
5
AA aa

PTT, KPSS şartı aranmaksızın bünyesine personel katacağını duyurdu. Milyonlarca kişinin beklediği güzel haber PTT'den geldi. PTT kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 4500 TL maaşlar memur ve personel alımı yapacak.

Kamuya ve bağlı kuruluşlara personel alım süreçleri devam ederken, PTT bünyesine de alımlar yapılacak. 2018 yılının son günlerinde bulunduğumuz Aralık ayı itibariyle PTT memur personel alımları için başvurular alınmaya başladı.

KPSS şartının aranmadığı ilanlara başvuru yapacak adayların maaşları en az 4500 TL olacak.

PTT KPSS ŞARTSIZ MEMUR PERSONEL ALIMI

-Kamu haklarından mahrum edilmemiş, sağlık problemi bulunmayan, askerlikle ilişiği olmayan ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirebilecek olan,

-Kamu zararına faaliyette ismi anılmamış olmak, terör örgütleriyle ilişiği bulunmamak

-Kamudaki bir görevinden disiplinsizlik ya da emre itaatsizlik gibi nedenlerden dolayı çıkarılmamış olan,

-Kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olan, takım çalışmasına yatkın,

-İletişim becerileri ve muhakeme yeteneği gelişmiş, belirtilen diğer özel niteliklere uygun olmak,

-Eğitim şartlarını taşımak şeklinde aktarılan şartlara uygun olan adaylar arasından PTT bünyesine KPSS şartsız memur alımları yapılacaktır.

BAŞVURULAR VE DİĞER DETAYLAR

KPSS şartsız olarak yürütülecek PTT memur personel alımlarında Sistem Mühendisi, Net Developer, PHP Developer, Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu, E-ticaret Kategori Sorumlusu gibi pozisyonlara yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. PTT memur alımına başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. İlanlar özel bir kariyer sitesi üzerinden yayımlandığından, ilana yönelik başvuru süreçleri bu adres üzerinden yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için üyeliklerinin bulunması gerekmektedir. Başvuru yapmak için üye profillerinizi ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz.

PTT tarafından personel alım ilanı yayımlandı. Kariyer siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre PTT KPSS şartsız personel alımı yapılacağı ifade edildi.

İlanda belirtilen kadrolara göre en az maaş 3 bin TL olacak.

İLANIN DETAYLARI

PTT tarafından yayımlanan ilanda "PYO personeli, Uzman PYO personeli, Kıdemli Uzman PYO personeli, Proje Yönetici, Uzman Proje Yöneticisi, Kıdemli Uzman Proje Yöneticisi" kadrolarında personel alımı yapılacaktır.

PTT tarafından yayımlanan bu ilanlarda her bir kadro için ayrı ayrı genel şart aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

Peki başvurular nasıl yapılacak? PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. Adaylar aşağıda kadroların karşısında yazan başvuru linklerini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ulaşacaklardır. 

Başvuru ekranına ulaşıldıktan sonra adayların kariyer sitelerine üye olmaları ve bu üyelik kapsamında özgeçmiş oluşturmaları gerekmektedir. Özgeçmiş oluştururken adayların tüm kutucukları eksiksiz bir biçimde doldurmaları gerekmektedir.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35897)
31 Aralık 2018 Pazartesi 23:13
kpp siz olsa ne fark eder akp torpili almış başını gidiyor yok kuraymış yok kpss miş bunlar hepsi göz boyama akp de torpilin yoksa temizlik işçisi bile kadrosunu rüyanda görürsün ne diyor tarihte yapılan en büyük haksızlıklar yapılıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35873)
31 Aralık 2018 Pazartesi 08:28
Buna Ancak ' KADİR İNANIR..Hakkımız Olan ( KPSS) kazandığımız Puanla Bile Alınmadık..Desene Gene YANDAŞ' LIK Kazanacak.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35867)
31 Aralık 2018 Pazartesi 00:12
Müjde gibi verilen haber sahipsiz garibanın felaketidir aslında.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35864)
30 Aralık 2018 Pazar 22:33
Arkadas torpille personel alimini niye boyle ballandira ballandira veriyorsunuz anlamiyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35858)
30 Aralık 2018 Pazar 20:00
Ha şoyle vasıflı eleman alın o nedir kpss soru çöz sistemden bi haber elaman alımına son verin tabiki Akp torpili de aradan çıkması şart
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın