KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Ptt'de memur yetersizliği

Memur yetersizliği ve tek dağıtıcının görev yaptığı Karlıova ilçe PTT Müdürlüğü'nde işlerin yoğun olması nedeniyle zaman zaman uzun kuyruklar oluştuğu görüldü.

Ptt`de memur yetersizliği
28 TEMMUZ 2015 SALI 02:34
0
2041
0
AA aa

Yaklaşık 35 bin nüfusa sahip ilçede bulunan PTT Müdürlüğü'nde 5 yıldır tek dağıtıcı ve iki memurun görev yapmasından dolayı hizmetlerin aksamasına neden olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Köylerden ilçeye sabah erken saatlerde geliyoruz. Erken sıraya girmek ve oluşacak kuyruklara yakalanmamak için uzun süre kuyrukta bekliyoruz” diye dert yandı.

Günde yaklaşık 600 kişiye hizmet veren PTT Müdürlüğü'nde hizmetlerin aksamaması ve kuyrukların oluşmaması için acil olarak memura ihtiyaç olduğunu ifade eden ilçe sakinleri, yetkililerden yardım istedi.

Bankanın yetersiz olduğu ilçede PTT'ye yoğunlaşan vatandaşlar ilçeye yeni memurların atanmasını istedi. İlçe sakinlerinden Adnan Keskin, “Karlıova'da hemen hemen bütün işlemlerimiz PTT'de yapılıyor. PTT Müdürü ile bir memur tek çalışıyor, onlarında bu kadar yoğun çalışmalarının belli bir sınırı vardır. Yetkililerin ilçemizede bulunan PTT Müdürlüğüne memur göndermelerini ve bu sorununa çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

PTT İlçe Müdürlüğünde memur yetersizliğinden dolayı çalışan memurların yıllık izine çıkamadıkları öğrenildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın