KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mart 2026 Çarşamba
°C

Ptt'den '6 asrın zaferine mektup' kampanyası

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş) hem Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü, hem de Çanakkale 1915 Köprüsü’nün hayata geçirilmesini ‘6 Asrın Zaferine Mektuplar’ konulu kampanya ile kutluyor.

Ptt`den `6 asrın zaferine mektup` kampanyası
22 MART 2017 ÇARŞAMBA 22:46
0
3449
0
AA aa

Bingöl PTT Başmüdürlüğünden yapılan açıklamada, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temel atma töreninin yapılacağı 18 Mart'ta başlayacak ve 23 Ekim'de sona erecek kampanya çerçevesinde yazılacak mektuplar, köprünün bitirilme tarihinde alıcılarına ulaştırılacağı belirtildi.

Açıklamada, “Türkiye'de gerçekleştirilecek büyük projelere destek verilmesi, toplumsal birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi ve mektup yazma bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen 6 Asrın Zaferine Mektuplar kampanyası için PTT özel pul baskılı taahhütlü zarf hazırladı. Bu zarflar 18 Mart-23 Ekim 2017 tarihleri arasında PTT merkezlerinde 5,10 TL ücretle satışa sunulacak ve gönderilerin kabulü yapılacak. Gönderici veya alıcı adreslerinden birinin yurt dışı olması durumunda kabulde 5,60 TL ilave ücret alınacak. Kampanya kapsamındaki mektuplar, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün bitirilme tarihine kadar PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından güvenli bir ortamda muhafaza altına alınacak ve süresinde alıcılarına teslim edilecek. 18 Mart 2017 tarihinde “6 Asrın Zaferine Mektuplar” konulu kampanya ya PTT Başmüdürümüz Abdullah Taşdelen ‘6 asrın zaferine mektup' gönderisini posta gişemizden göndermiştir” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.03.2026
06:55
Bingöl Belediyesi Gazze`de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl`de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.03.2026
06:49
Bingöl`de odunluk yangını panik yarattı
Bingöl'de odunluk yangını panik yarattı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında odunlukta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
09.03.2026
02:40
12Bingölspor`da alarm! Puan farkı 7`ye düştü
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran`da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın