KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Ptt'den '6 asrın zaferine mektup' kampanyası

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş) hem Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü, hem de Çanakkale 1915 Köprüsü’nün hayata geçirilmesini ‘6 Asrın Zaferine Mektuplar’ konulu kampanya ile kutluyor.

Ptt`den `6 asrın zaferine mektup` kampanyası
22 MART 2017 ÇARŞAMBA 22:46
0
3555
0
AA aa

Bingöl PTT Başmüdürlüğünden yapılan açıklamada, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temel atma töreninin yapılacağı 18 Mart'ta başlayacak ve 23 Ekim'de sona erecek kampanya çerçevesinde yazılacak mektuplar, köprünün bitirilme tarihinde alıcılarına ulaştırılacağı belirtildi.

Açıklamada, “Türkiye'de gerçekleştirilecek büyük projelere destek verilmesi, toplumsal birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi ve mektup yazma bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen 6 Asrın Zaferine Mektuplar kampanyası için PTT özel pul baskılı taahhütlü zarf hazırladı. Bu zarflar 18 Mart-23 Ekim 2017 tarihleri arasında PTT merkezlerinde 5,10 TL ücretle satışa sunulacak ve gönderilerin kabulü yapılacak. Gönderici veya alıcı adreslerinden birinin yurt dışı olması durumunda kabulde 5,60 TL ilave ücret alınacak. Kampanya kapsamındaki mektuplar, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün bitirilme tarihine kadar PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından güvenli bir ortamda muhafaza altına alınacak ve süresinde alıcılarına teslim edilecek. 18 Mart 2017 tarihinde “6 Asrın Zaferine Mektuplar” konulu kampanya ya PTT Başmüdürümüz Abdullah Taşdelen ‘6 asrın zaferine mektup' gönderisini posta gişemizden göndermiştir” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.04.2026
19:40
10 Milyar TL`lik Hibe İçin Başvurular Başladı
10 Milyar TL'lik Hibe İçin Başvurular Başladı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
29.04.2026
18:52
Belediye`den Hülakü`ye Sert Yanıt:
Belediye'den Hülakü'ye Sert Yanıt: 'Olayı ortaya çıkaran da gereğini yapan da biziz'
Plaka ihalesi sonrası münferit yapılan usulsüzlükle ilgili soruşturma ve yargı sürecini başlatan Bingöl Belediyesi, DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Hülakü'nün 'Ticari Plaka Usulsüzlüğü İçin Meclis Araştırması' açıklamalarına tepki gösterdi; 'Olayın gerçekliğini bilmelerine rağmen tek amaçları siyaset devşirmek ve bu konu üzerinden yıpratma politikası geliştirmek. Usulsüzlüğü tespit eden de, idari süreci başlatan da, ilgili personeli görevden alan da Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan da bizzat Bingöl Belediyesi'dir. Soruşturmanın neticesi de şeffaflıkla kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
29.04.2026
18:30
Hülakü`den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Hülakü'den Ticari Plakalar İçin Meclis Araştırması Talebi
Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Belediyesi'nde ticari plaka tahsislerine ilişkin iddiaların araştırılması için TBMM'ye araştırma komisyonu kurulması talebinde bulundu.
29.04.2026
12:18
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 700 Bin TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
29.04.2026
11:35
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Gayrimenkul Satışında Yeni Dönem!
Resmî Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte ödemelerin bir kısmı ya da tamamı, bankalar ile Bankacılık Kanunu kapsamında faaliyet gösteren finansal kuruluşlar tarafından oluşturulan 'güvenli ödeme sistemi' üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama 1 Temmuz 2026'dan itibaren zorunlu olacak.
29.04.2026
11:19
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Kaymakam Çamkerten Din Görevlileriyle Buluştu
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde Kaymakam Hüseyin Çamkerten, din görevlileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, başarılı personele belge takdim etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın