KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2026 Salı
°C

Ptt'den '6 asrın zaferine mektup' kampanyası

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş) hem Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü, hem de Çanakkale 1915 Köprüsü’nün hayata geçirilmesini ‘6 Asrın Zaferine Mektuplar’ konulu kampanya ile kutluyor.

Ptt`den `6 asrın zaferine mektup` kampanyası
22 MART 2017 ÇARŞAMBA 22:46
0
3551
0
AA aa

Bingöl PTT Başmüdürlüğünden yapılan açıklamada, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temel atma töreninin yapılacağı 18 Mart'ta başlayacak ve 23 Ekim'de sona erecek kampanya çerçevesinde yazılacak mektuplar, köprünün bitirilme tarihinde alıcılarına ulaştırılacağı belirtildi.

Açıklamada, “Türkiye'de gerçekleştirilecek büyük projelere destek verilmesi, toplumsal birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi ve mektup yazma bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen 6 Asrın Zaferine Mektuplar kampanyası için PTT özel pul baskılı taahhütlü zarf hazırladı. Bu zarflar 18 Mart-23 Ekim 2017 tarihleri arasında PTT merkezlerinde 5,10 TL ücretle satışa sunulacak ve gönderilerin kabulü yapılacak. Gönderici veya alıcı adreslerinden birinin yurt dışı olması durumunda kabulde 5,60 TL ilave ücret alınacak. Kampanya kapsamındaki mektuplar, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün bitirilme tarihine kadar PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından güvenli bir ortamda muhafaza altına alınacak ve süresinde alıcılarına teslim edilecek. 18 Mart 2017 tarihinde “6 Asrın Zaferine Mektuplar” konulu kampanya ya PTT Başmüdürümüz Abdullah Taşdelen ‘6 asrın zaferine mektup' gönderisini posta gişemizden göndermiştir” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR`dan
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl`de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
27.04.2026
17:01
Bingöl`de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
27.04.2026
16:57
Bingöl`de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl'de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor.
27.04.2026
16:56
WhatsApp`ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp'ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp, 'Plus' adı verilen yeni abonelik modeliyle ücretli özellikleri test etmeye başladı. Temel kullanım ücretsiz kalırken, ekstra özellikler için aylık ücret gündemde.
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti:
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın