KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ocak 2026 Perşembe
°C

Ptt'den '6 asrın zaferine mektup' kampanyası

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş) hem Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü, hem de Çanakkale 1915 Köprüsü’nün hayata geçirilmesini ‘6 Asrın Zaferine Mektuplar’ konulu kampanya ile kutluyor.

Ptt`den `6 asrın zaferine mektup` kampanyası
22 MART 2017 ÇARŞAMBA 22:46
0
3331
0
AA aa

Bingöl PTT Başmüdürlüğünden yapılan açıklamada, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temel atma töreninin yapılacağı 18 Mart'ta başlayacak ve 23 Ekim'de sona erecek kampanya çerçevesinde yazılacak mektuplar, köprünün bitirilme tarihinde alıcılarına ulaştırılacağı belirtildi.

Açıklamada, “Türkiye'de gerçekleştirilecek büyük projelere destek verilmesi, toplumsal birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi ve mektup yazma bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen 6 Asrın Zaferine Mektuplar kampanyası için PTT özel pul baskılı taahhütlü zarf hazırladı. Bu zarflar 18 Mart-23 Ekim 2017 tarihleri arasında PTT merkezlerinde 5,10 TL ücretle satışa sunulacak ve gönderilerin kabulü yapılacak. Gönderici veya alıcı adreslerinden birinin yurt dışı olması durumunda kabulde 5,60 TL ilave ücret alınacak. Kampanya kapsamındaki mektuplar, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün bitirilme tarihine kadar PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından güvenli bir ortamda muhafaza altına alınacak ve süresinde alıcılarına teslim edilecek. 18 Mart 2017 tarihinde “6 Asrın Zaferine Mektuplar” konulu kampanya ya PTT Başmüdürümüz Abdullah Taşdelen ‘6 asrın zaferine mektup' gönderisini posta gişemizden göndermiştir” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.01.2026
10:59
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ile mücadelede altın satışlarına yeni kurallar getiriyor. Altın alım-satımlarında uygulanacak kurallarla takip daha sağlıklı hale gelecek. Sistemle birlikte hem kayıt dışı işlemlerin önlenmesi hem de sahte altınla mücadele hedefleniyor. Ödemeler yalnızca kredi kartı ve IBAN ile gerçekleştirilecek.
07.01.2026
10:17
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
3. Lig 2. Grup'ta ilk yarıyı 10 puan farkla lider tamamlayan 12 Bingölspor, transferlerle güçlenen kadrosu, verimli geçen kamp süreci ve Tahkim'den çıkan sevindirici kararların ardından ikinci yarıya Karaköprü deplasmanında 'devam' demeye hazırlanıyor.
07.01.2026
09:21
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde katılımcılara sağlanan yüzde 30'luk devlet katkısının yüzde 20'ye düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.
07.01.2026
08:59
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova`ya, Çelik Bingöl`e atandı
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova'ya, Çelik Bingöl'e atandı
Valiler Kararnamesi açıklandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yalova'nın yeni valisi oldu. Niğde Valisi Cahit Çelik ise Bingöl Valisi olarak atandı. 2006-2008 yılları arasında Genç Kaymakamlığı görevinde bulunan Çelik, Bingöl'ü yakından tanıyan bir isim…
06.01.2026
16:44
'Deyirê Zazakî Avni Polat' her hafta TRT Kurdi ekranlarında
TRT Kurdi ekranlarında Zazaca kültür ve sanat dünyasına katkı sunmayı amaçlayan yeni program 'Deyirê Zazakî Avni Polat' yayına başladı. Program, her Çarşamba saat 22.00'de izleyicilerle buluşuyor.
06.01.2026
16:13
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Zam Oranları Hayal Kırıklığı Yarattı
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Kebude: 'Açıklanan rakamlar hayatın gerçeğiyle örtüşmüyor'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın