KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Rafting Ekibine Kano ve Bot Hediyesi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından rafting ve kanoda ülke genelinde önemli başarılar elde eden sporculara 10 kano ve 2 rafting botu hediye edildi.

Rafting Ekibine Kano ve Bot Hediyesi
11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ 00:54
0
1986
1
AA aa

Bingöl Genç İlçesi'nde hayat bulan kano ve rafting sporu adını duyuran ve birçok şampiyonada önemli dereceler elde eden sporculara bir destek de Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden geldi.

Rafting ve kano sporcularına 10 adet kano, 2 adet de rafting botu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ve beraberindeki heyetle teslim edildi.

Türkiye'de su debisi büyüklüğü olarak önemli bir yere sahip olan Murat nehrinde Rafting ve Kano faaliyetleri yapılmasının önemli olduğunu ve sportif anlamda yeni bir alan açtığını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu; “32 bin 757 nüfuslu Genç ilçemizin yüzde 39'u (12 bin 775 kişi) gençlerden oluşmaktadır. Bin 287 Lisanlı Sporcusu, 8 Faal Spor Kulübü bulunan Genç ilçemizde bu tarz faaliyetlerin yaygınlaşmasını sağlamak ve çeşitli başarılar elde eden sporcularımızı desteklemek amacıyla bakanlık ve il müdürlüğü olarak Genç ilçemize alanında uzman antrenör görevlendirip, 10 adet kano ile 2 adet rafting yarış botu aldık ve gençlerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

“Başarılarıyla gururlandık”

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yerel yönetimlerin destekleriyle kurulduğu, ilk günden bu yana elde ettiği başarılarla Genç ilçesinin Türkiye çapında duyulmasında büyük katkıları olan rafting takımlarının şehre büyük gururlar yaşattığını aktaran Loğoğlu; “Uzman antrenörlerimiz eşliğinde daha önce katıldıkları birçok yarışmada ulusal ve uluslararası başarı elde eden Rafting takımlarımız, son olarak 5 takımla katıldığı Türkiye Analig Rafting Final yarışmalarında 5 ayrı kategoride Türkiye üçüncüsü oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığının “Anadolu Yıldızlar Ligi” (ANALİG) Projesi kapsamında Tunceli'de üç gün süren şampiyonaya Bingöl ilini temsilen 14 sporcu, 5 takımla katıldığı (Erkek-Kadın-Mix) kategorilerinde, “Erkek (A)takımı Türkiye üçüncüsü, Kadın(A) takımı Türkiye üçüncüsü, Mix (A)takımı Türkiye üçüncüsü, Kadın (B) takımı Türkiye üçüncüsü ve Mix(B) takımı Türkiye üçüncüsü oldu. Başarılarıyla gururlandık. Gençlerimizi ve onları yetiştiren emek ve destek veren herkese huzurlarınızda teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103840)
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:07
Benim anlamadığım malum sandıka başkanın tüm kurum mudurlerin faaliyetlerin neden poz veriyor kendini valimi zanediyor ?
26.06.2026
13:55
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi`nde Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaz Kursları Başlıyor
Eğitimden sanata, spordan kişisel gelişime kadar birçok alanda ücretsiz kursların düzenleneceği Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde başvurular başladı. Kayıtlar 3 Temmuz'a kadar devam edecek.
26.06.2026
13:19
Bingöl`de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
Bingöl'de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Bingöl'de 56 bin 386 öğrenci karne aldı. Çapakçur İlkokulu'nda düzenlenen törende protokol üyeleri öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
26.06.2026
13:13
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
'Karacellatlar' adlı silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli operasyonda, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 10 ilde düzenlenen baskınlarda 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında toplam 87 gözaltı kararı bulunuyor.
25.06.2026
21:22
Bingöl`de trafiğe tek yön ayarı!
Bingöl'de trafiğe tek yön ayarı!
İl Trafik Komisyonu kararıyla dört noktada tek yön uygulamasına geçildi. Kalium AVM çevresinde ise trafik akışı, duraklar ve park düzeni yeniden planlandı.
25.06.2026
21:20
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 4 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.06.2026
21:20
Bingöl`de Orman Yangını Paniği
Bingöl'de Orman Yangını Paniği
Bingöl merkeze bağlı Gökçeli köyünde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın