KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Kasım 2025 Cuma
°C

Rafting Ekibine Kano ve Bot Hediyesi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından rafting ve kanoda ülke genelinde önemli başarılar elde eden sporculara 10 kano ve 2 rafting botu hediye edildi.

Rafting Ekibine Kano ve Bot Hediyesi
11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ 00:54
0
1639
1
AA aa

Bingöl Genç İlçesi'nde hayat bulan kano ve rafting sporu adını duyuran ve birçok şampiyonada önemli dereceler elde eden sporculara bir destek de Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden geldi.

Rafting ve kano sporcularına 10 adet kano, 2 adet de rafting botu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ve beraberindeki heyetle teslim edildi.

Türkiye'de su debisi büyüklüğü olarak önemli bir yere sahip olan Murat nehrinde Rafting ve Kano faaliyetleri yapılmasının önemli olduğunu ve sportif anlamda yeni bir alan açtığını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu; “32 bin 757 nüfuslu Genç ilçemizin yüzde 39'u (12 bin 775 kişi) gençlerden oluşmaktadır. Bin 287 Lisanlı Sporcusu, 8 Faal Spor Kulübü bulunan Genç ilçemizde bu tarz faaliyetlerin yaygınlaşmasını sağlamak ve çeşitli başarılar elde eden sporcularımızı desteklemek amacıyla bakanlık ve il müdürlüğü olarak Genç ilçemize alanında uzman antrenör görevlendirip, 10 adet kano ile 2 adet rafting yarış botu aldık ve gençlerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

“Başarılarıyla gururlandık”

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yerel yönetimlerin destekleriyle kurulduğu, ilk günden bu yana elde ettiği başarılarla Genç ilçesinin Türkiye çapında duyulmasında büyük katkıları olan rafting takımlarının şehre büyük gururlar yaşattığını aktaran Loğoğlu; “Uzman antrenörlerimiz eşliğinde daha önce katıldıkları birçok yarışmada ulusal ve uluslararası başarı elde eden Rafting takımlarımız, son olarak 5 takımla katıldığı Türkiye Analig Rafting Final yarışmalarında 5 ayrı kategoride Türkiye üçüncüsü oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığının “Anadolu Yıldızlar Ligi” (ANALİG) Projesi kapsamında Tunceli'de üç gün süren şampiyonaya Bingöl ilini temsilen 14 sporcu, 5 takımla katıldığı (Erkek-Kadın-Mix) kategorilerinde, “Erkek (A)takımı Türkiye üçüncüsü, Kadın(A) takımı Türkiye üçüncüsü, Mix (A)takımı Türkiye üçüncüsü, Kadın (B) takımı Türkiye üçüncüsü ve Mix(B) takımı Türkiye üçüncüsü oldu. Başarılarıyla gururlandık. Gençlerimizi ve onları yetiştiren emek ve destek veren herkese huzurlarınızda teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103840)
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:07
Benim anlamadığım malum sandıka başkanın tüm kurum mudurlerin faaliyetlerin neden poz veriyor kendini valimi zanediyor ?
28.11.2025
13:27
Karaarslan`dan Çözüm Mesajı:
Karaarslan'dan Çözüm Mesajı: 'Büyük Bir Anlayış Değişikliği Kaçınılmaz'
Türkiye'de Kürt meselesinin çözümünün yalnızca güvenlik önlemleriyle mümkün olmadığını belirten iş insanı ve DEM Partili siyasetçi Ahmet Karaarslan, 2025'teki çözüm sürecini 'geri dönüşü olmayan bir fırsat' olarak nitelendirdi ve toplumsal sahiplenmenin kilit rol oynayacağının altını çizdi.
28.11.2025
11:58
Bingöl`de dezavantajlı bireylere yangın ve afet farkındalık eğitimi verildi
Bingöl'de dezavantajlı bireylere yangın ve afet farkındalık eğitimi verildi
Kömürboğa; 'Bingöl deprem bölgesi olduğu için AFAD farkındalık eğitimlerini de yoğun şekilde veriyoruz. Amacımız halkımızı muhtemel afet ve yangınlara karşı bilinçlendirmek' dedi.
28.11.2025
11:40
Ortak:
Ortak: 'Esnafı yok sayan bu karara sessiz kalmayacağız'
Genç'te banka taşınması krizi büyüyor! Genç Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yüksel Ortak, kararı 'esnafı zora sokacak, ticari hayatı felce uğratacak bir adım' olarak nitelendirerek sert sözlerle eleştirdi.
28.11.2025
11:04
Bataryanın Gizli Düşmanı! Telefon Ömrünü 5 Yıl Azaltıyor
Bataryanın Gizli Düşmanı! Telefon Ömrünü 5 Yıl Azaltıyor
Milyonların her gece tekrarladığı bu basit şarj alışkanlığının, telefon bataryasını sessizce yıllarca tükettiği ortaya çıktı… Peki uzmanlara göre hangi saatler bataryayı en çok yıpratıyor?
28.11.2025
10:36
Hem benzin hem de motorine indirim
Hem benzin hem de motorine indirim
Benzinin litre fiyatında ortalama 63 kuruşluk, motorinde ise ortalama 2 lira 4 kuruşluk bir indirim gerçekleşti. Bingöl'de 62 Lirayı aşan motorin fiyatları ne kadara geriledi? İşte güncel fiyatlar…
27.11.2025
17:25
Gönlüaçık, dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Gönlüaçık, dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Terhisine 5 gün kala geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Piyade Onbaşı Yusuf Gönlüaçık, Bingöl'ün Genç İlçesinde düzenlenen törenin ardından göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın