KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

'Rahmetli Erbakan'ın siyaset anlayışıyla mücadele ediyoruz'

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Bildik: 'Yeniden Refah Partisi olarak rahmetli Erbakan Hocamızın bizlere miras bıraktığı siyaset anlayışı ile mücadele ediyoruz.'

`Rahmetli Erbakan`ın siyaset anlayışıyla mücadele ediyoruz`
22 ARALIK 2019 PAZAR 16:12
0
3216
0
AA aa

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığı Aralık ayı toplantısı yapıldı. Parti üyelerinin katıldığı toplantıda parti çalışmaları hakkında bilgi veren ve neden Yeniden Refah Partisi'ne ihtiyaç olduğunu aktaran Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, Solhan ilçe teşkilatı çalışmaları hakkında da katılımcıları bilgilendirip toplantı sonunda görüş ve önerileri alarak değerlendirmelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi'nin 23 Kasım 2018 tarihinde kurulduğunu ve Solhan İlçe teşkilatının ise Mart 2019'da kurulup Nisan ayında ilçe kongresini yapıp çalışmalarına başladığını ve süreç içerisinde üyelere yönelik çalışmalar ile kamu kurumları ve hane ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Bildik, seçim zamanı olmadığı için halkla kucaklaşmanın önemli olduğunu ve halkın bu çalışmaları önemseyip olumlu dönüşlerin olduğunu aktardı.

Yeniden Refah Partisi yetkililerinin yaptıkları istişareler neticesinde Yeniden Refah Partisi'nin kurulması gerektiğine olan inanç ile çalışmaların başlatıldığını aktaran Bildik, Milli Görüşün merhum lideri Necmettin Erbakan'ın siyasi anlayışıyla yola çıktıklarını belirtip şunları aktardı: "Yeniden Refah Partisi olarak rahmetli Erbakan Hocamızın bizlere miras bıraktığı siyaset anlayışı ile mücadele ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ın ortaya koyduğu siyasi nezaket ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizler birilerinin yanlışları üzerinde prim yaparak yükselmek için mücadele etmiyoruz. Başkasını kendine basamak edinenler bir gün düşe bilirler, ancak yükselmek için kendi basamaklarını oluşturanlar Allah'ın izni ile hep hedefe doğru yürüyeceklerdir. Varsa yanlışları illaki bunu tespit edip çözüm önerilerimiz olacak, hizmet etmek için başkalarının yanlışları üzerinden değil kendi program ve projelerimiz ile yolumuza devam edeceğiz. Bir hizmeti yapmak için verilen mücadelede ve bir yanlışı düzeltmede gayret edilirken niyette Allah'ın rızası gözetilirse orada inşaallah Allah katında da bir karşılığı olacaktır. Partimizin kuruluşunda Sayın Genel Başkanımız, “Kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Bizler de bu anlayışı benimseyenler olarak bir arada bulunuyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız."

Teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren ve Gençlik kolları için üye çalışmaları yapılıp yakın zamanda Gençlik Kollarını oluşturacaklarını belirten, üye olabilecek gençlere de ulaşılarak ekipte yer almalarının sağlanması için her üyenin çalışmasını isteyen Bildik, kadın kolları için de üye kayıtlarına başladıklarını yakın zaman da Kadın kolları için de teşkilatlanmanın yapılıp mahalle ve köy temsilcilerinin de belirlenmesi için üyelerin gayretli çalışmalarına ihtiyaç olduğunu aktardı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın