KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Aralık 2025 Salı
°C

Rapor tamam

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaşanan su sıkıntısı nedeniyle okullardaki su depolarının durumuna ilişkin bir rapor hazırladı. Rapora göre, Ankara'da 350 civarındaki devlet okulunun su deposu bulunmuyor.

Rapor tamam
01 AĞUSTOS 2007 ÇARŞAMBA 14:59
0
900
0
AA aa
Ankara'daki su sıkıntısı nedeniyle okulların geç açılmasına yönelik Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) henüz resmi bir yazı gelmedi.

Okulların zamanında açılma ihtimaline karşı MEB'in, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne okulların mevcut su durumlarıyla ilgili rapor hazırlattığı öğrenildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hazırladığı rapor sonucunda Ankara'daki özel okulların su depolarının bulunduğunu ancak devlet okullarının yaklaşık 350'sinde su deposunun olmadığını belirledi.

Yetkililerce bazı okulların su depolarında küçük hasarlar olduğu ve bu hasarların en kısa zaman içinde giderileceği kaydedildi. Su deposu küçük olan okulların depolarının ise büyütülmesi ve olmayan okullara su deposu yapılması gerektiği belirtildi.

Kullanılacak malzeme ve deponun büyüklüğüne göre maliyetlerin 4-10 milyar YTL arasında değiştiği bildirildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesinden okulların geç açılması yönünde talep gelmesi halinde durumun, rapordan elde edilen veriler doğrultusunda değerlendirileceği belirtildi.

HÜRRİYET

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.12.2025
12:07
Üç Aylarda Gönül Köprüsü Kuralım
Üç Aylarda Gönül Köprüsü Kuralım
Zorlu kış şartlarında ihtiyaç sahiplerine umut olmak isteyen Bingöl Umut Kervanı Derneği, üç ayların bereketini ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmak için Bingöl halkını yardımlaşmaya davet etti.
30.12.2025
11:53
AFAD Bingöl`de personel alacak
AFAD Bingöl'de personel alacak
AFAD, Bingöl'de koruma, temizlik ve teknisyen kadroları için personel alımı yapacak. Başvurular 5–12 Ocak tarihleri arasında Kariyer Kapısı üzerinden alınacak.
30.12.2025
11:38
Eşzamanlı DEAŞ operasyonu: 357 örgüt mensubu yakalandı
Eşzamanlı DEAŞ operasyonu: 357 örgüt mensubu yakalandı
DEAŞ terör örgütüne yönelik Bingöl dahil 21 ilde icra edilen eş zamanlı operasyonda 357 örgüt mensubu yakalandı.
29.12.2025
17:51
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz`ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Bingöl programı netleşti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, 30 Aralık 2025 Salı günü bir dizi program ve açılış için Bingöl'e geliyor. Ziyaret kapsamında ödül töreni, okul açılışları ve Kentpark temel atma töreni gerçekleştirilecek.
29.12.2025
17:13
Gözler Hesarek`te! Hafta sonu açılabilir
Gözler Hesarek'te! Hafta sonu açılabilir
Bingöl'de etkisini artıran kar yağışıyla birlikte gözler kentin kış turizmindeki en önemli adresi olan Hesarek Kayak Merkezi'ne çevrildi. Tüm hazırlıkların tamamlandığı tesiste kar kalınlığı 20 santimetreyi aşarken, beklenen yoğun karla birlikte merkezin hafta sonu kapılarını açması bekleniyor.
29.12.2025
16:38
Bingöl`den Gazze`ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl'den Gazze'ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Gazze yararına düzenlenen kermeste toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Etkinlik, öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun desteğiyle örnek bir dayanışmaya dönüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın