KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

‘RAPORLARLA OYNANABİLİR’ ENDİŞESİ

Muş Deplasmanından döndükten sonra AK Parti Bingöl İl Başkanı Coşkun’u ziyaret eden 12 Bingölspor yönetimi, hakem ve gözlem heyeti raporları üzerinde oynanabileceği endişesiyle destek talebinde bulundu.

‘RAPORLARLA OYNANABİLİR’ ENDİŞESİ
24 KASIM 2014 PAZARTESİ 21:29
0
2579
0
AA aa

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 8. haftasında Hasköy Yıldızspor'a konuk olan temsilcimiz 12 Bingölspor, ev sahibi takım ve taraftarlarınca linç girişimine uğradı. 5 futbolcu, takım antrenörünün hastanelik olduğu olayın ardından Bingöl'e dönen 12 Bingölspor yönetimi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun'u makamında ziyaret etti.

“HAKEM VE GÖZLEM HEYETİNİN RAPORLARI ÇOK ÖNEMLİ”

Ziyarette konuşan 12 Bingölspor 2. Başkanı Mehmet Tezel, yaşananları şu sözlerle anlattı: “ Maç başladıktan sonra taraftarımız her maçta yaptığı gibi Bingöl'ün plakası hasebiyle 12. dakikada sevgi gösterisinde bulundu ve saha içerisine konfeti attı. Bunun üzerine karşı takım oyuncuları tribün önüne giderek taraftara küfür etti. Bizim oyuncularımız, rakip oyuncuları sakinleştirmeye çalışırken saldırıya uğradı. 5 sporcumuz hastanelik oldu. Bizim taraftarımız kesinlikle sahaya inmedi.”

Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun (AFKD) maç hakemleri ve gözlem heyetinin raporları doğrultusunda karar vereceğini ifade eden Tezel: “Tüm olaylar hakemlerin gözü önünde oldu. Şimdi burada hakem ve gözlem heyetinin raporları çok önemli. Bizim korkumuz, ligde grubunda birinci olan ve son maçını kaybeden Cizrespor'un liderlik koltuğunu kaptırmamak için hakem ve gözlem heyeti raporları üzerinde oynamak istemesidir. Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığı, hakem ve gözlem heyetinin raporu doğrultusunda karar verecektir. Sizden ricamız bu raporlar üzerinde herhangi bir oyunun oynanmasını sağlamanızdır” şeklinde konuştu.

COŞKUN: “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Yönetimin talebini dinledikten sonra açıklamada bulunan Coşkun ise, 12 Bingölspor'un ligdeki başarısı tüm Bingöllüleri sevindirdiğini belirterek: “Futbol takımımız, hem içeride hem dışarıda çok güzel çalışmalara imza atıp Bingöl'ü temsil ediyor. Taraftar ve takım bir bütünlük içerisinde canla başla çalışıyor ve takımımız Bingöl'e yakışır bir tutum içerisinde hareket ediyor. Siyasi, bürokrasi, STK ve tüm Bingöl'ün takıma destek vermesi gerekiyor” dedi.

Muş deplasmanında yaşanan provoke girişimiyle 12 Bingölspor'un başarısının engellenmeye çalışıldığını sözlerine ekleyen Coşkun, şunları söyledi: “Takımın başarısına nazar değdi, bu başarıyı engellemek istiyorlar. Futbolun da ahlak kuralları var, centilmenlik işidir futbol. Muş deplasmanında 12 Bingölspor'un inisiyatifi dışında yaşanmaması gereken olaylar yaşandı. Birileri provoke etmek için bu olayları çıkarmış olabilir ama biz takımımızın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Yaşananları gerekli mercilere bildirdik amacımız kayırma değil, hakkımızı yedirmemektir. Futbolcularımızın alın terinin boşa gitmemesi için de ne gerekiyorsa yapacağız. Bu işin takipçisi olacağız ve 12 Bingölspor'un başarısının engellenmemesi için elimizden geleni yapacağız ve İnşallah hakkımız olanı alacağız.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın