KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2026 Perşembe
°C

Rektör Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne ziyaret

Ziyarette, basının toplumsal gelişimdeki rolüne dikkat çeken Rektör Çelik, yeni nesil haberciliğin ve yenilikçi medya yaklaşımlarının bölgesel kalkınma için kritik önem taşıdığını vurguladı.

Rektör Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne ziyaret
09 EKİM 2025 PERŞEMBE 05:20
12
1559
2
AA aa

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, geçtiğimiz hafta ilk kongresini gerçekleştiren Bingöl Basın Konseyi'ni ziyaret ederek, yeni yönetimi tebrik etti ve basın alanındaki gelişim odaklı projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Basın Konseyi Başkanı Hakim Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sayılır ve Rıdvan Korkulutaş tarafından karşılanan Rektör Çelik'e, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Veysel Turan ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Ferhat Korkmazcan eşlik etti.

Ziyarette, basının toplumsal gelişimdeki rolüne dikkat çeken Rektör Çelik, yeni nesil haberciliğin ve yenilikçi medya yaklaşımlarının bölgesel kalkınma için kritik önem taşıdığını vurguladı.

Çelik; “Üniversitemiz sadece akademik üretimiyle değil, şehrin her alanda gelişimine katkı sunan bir aktör olarak hareket ediyor. Basınla kurulacak güçlü iş birlikleri, bilgi temelli bir toplumsal dönüşümün önünü açacaktır” dedi.

Bingöl Üniversitesi'nin proje ve gelişim odaklı bir vizyonla ilerlediğini ve yürütülen çalışmaların somut sonuçlar vermeye başladığını ifade eden Rektör Çelik, “Üniversitemizi daha ileriye taşıyacak projelerle hem öğrencilerimizin hem de şehrimizin kazanacağı bir geleceği inşa ediyoruz. Bingöl Üniversitesi, bölgenin bilim, teknoloji ve sosyal kalkınmadaki lokomotifi olma hedefiyle hareket ediyor” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip Rektör Çelik ve beraberindeki heyete teşekkür eden Basın Konseyi Başkanı Hakim Bayraktar, basın mensuplarının mesleki gelişiminin artırılması ve yeni nesil habercilik anlayışının güçlendirilmesi yönünde çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Bayraktar, Bingöl Üniversitesi başta olmak üzere kentteki kurumlarla kurulacak güçlü iletişim ve iş birliklerinin bu sürece önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116358)
09 Ekim 2025 Perşembe 06:14
Rektör ve Veysel Turan..Daha dün devletin en tepesindeki ikinci isimden azar işiten muhteşem ikili.. Hakikaten acınacak durumdasınız..beter olun inşallah..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116374)
10 Ekim 2025 Cuma 21:58
@Misafir Kullanıcı Kim için yada kimlerin gazına geldi de tıp fakültesini kurmamak ihalesini üstüne aldı.
09.09.2026
23:59
Bingöl`de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl`den KHK çağrısı:
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi`nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday:
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti`de yeni dönem mesajı: `Direnişin yanına inşayı koyacağız`
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın