KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ekim 2026 Cumartesi

Rektör doçenti odaya kilitlemiş!

19 Mayıs Üniversitesi'ndeki iddiaları araştıran komisyon, bir doçentin "Rektör Bernay beni defalarca odama kilitledi. Pencereden kaçtım" iddiasıyla şok oldu. İşte şok suçlamalar.

Rektör doçenti odaya kilitlemiş!
01 ARALIK 2005 PERŞEMBE 14:16
0
1914
0
AA aa
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'ndeki kadrolaşma, yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını araştırmak üzere TBMM'de kurulan Araştırma Komisyonu, Tıp Fakültesi Anatomi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bünyamin Şahin'i de dinledi. Ancak Şahin'in iddiaları komisyon üyelerini şoke etti.

Bülent Ecevit'in omuriliğindeki zedelenmenin ardından Ankara'da tedavi ederek yeniden yürümesine sağlayan Dr. Şahin, 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay'ın, öğretim üyelerinin belli bir saatten sonra üniversitede çalışmasına izin vermediğini öne sürerek kendilerine yönelik tutumu hakkında şunları söyledi: “Ben hücre sayısı hesaplaması yapıyorum. Benim laboratuvarım yok. Teknisyenim yok. Buna karşın odama giriş çıkışımı tutanakla, güvenlik memurları tespit ediyor. Girdiğim zaman üzerime kilitliyorlar, mesai dışında. Şimdi ben düşünüyorum, benim çalıştığım yeri bana karşı mı koruyorlar. Yoksa dışarıdan olanlara karşı mı koruyorlar? Bir çok kez ise pencereden çıkmak zorunda kaldım ve bu nedenle soruşturma geçirdim. O da oldu yani güvenlik gözetiminde.”

Akşam
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.10.2026
21:07
Bingöl`de korkunç kaza!
Bingöl'de korkunç kaza!
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda sondaj kamyonu ile beton mikserinin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
09.10.2026
16:14
Bingöl`ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
Bingöl'ün yeni hastanesinde otopark endişesi!
500 yataklı Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışı yaklaşırken otopark sorunu gündeme geldi. Mevcut kapalı otoparkın artacak yoğunluğu karşılayıp karşılamayacağı tartışılırken, mevcut hastane ile yeni bina arasındaki alanın da Nükleer Tıp Merkezi için kullanılmasıyla ciddi bir otopark yükünün oluşacağı vurgulanıyor.
09.10.2026
14:27
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı`nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi öğrencileri Kiğı'nın tarihi yapılarını inceliyor
Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Kiğı ilçesindeki tarihi yapıları ve geleneksel evleri inceleyerek ilçenin geleceğine yönelik tasarım ve proje çalışmaları için saha araştırması yaptı.
09.10.2026
14:08
12Bingölspor`a Süper Lig`den rakip çıktı!
12Bingölspor'a Süper Lig'den rakip çıktı!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda 12Bingölspor, Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor ile eşleşti. Bingöl temsilcisi, tek maç üzerinden oynanacak mücadelede tur atlamak için sahaya çıkacak.
09.10.2026
13:34
Bingöl`de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Bingöl'de 9 köy ve mezraya sıcak asfalt
Yumaklı'dan Gümüşlü'ye uzanan grup yolunda BSK çalışmaları sürüyor. İl Genel Meclis Üyeleri Emre Bulşu ve Abdullah Butaku, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Bulşu, çalışmaların kırsal ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getireceğini belirtti.
09.10.2026
13:33
Bingöl`de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de iki ayrı kaza: 3 kişi yaralandı
Bingöl'de Gündoğdu Kavşağı ve Ekinyolu mevkiinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın