KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Şubat 2026 Pazartesi
°C

Rektör'den 19 mayıs mesajı

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, 19 Mayıs
Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Rektör`den 19 mayıs mesajı
19 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA 00:43
0
1639
0
AA aa
“19 Mayıs 1919 tarihinde Ulu Önder'in Samsun'a ayak basmasıyla oluşan milli mücadele ruhumuzun yıl dönümü olan ve her yıl coşku ve gururla kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı bu yılda aynı coşku ve gururla kutluyoruz” diyen Rektör Baydaş, 19 Mayıs gençlerin bayramı olduğunu söyleyerek, “Mustafa Kemal Atatürk “ Yeni Türkiye'nin genç evlatları, yorulsanız bile beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere, yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim idealimize, durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Biz de bunu görmekle bahtiyar olacağız.” sözleriyle gençlerimize olan güvenini ifade etmekle birlikte önümüze yüce bir hedef de koymuştur; Durmadan çalışmak. Bizlerde Atamızın ilkelerini kendimize rehber edinerek milli mücadele ruhunu devam ettirme ve çağının gerektirdiği donanımlara sahip bir gençlik yetiştirme azmi içerisindeyiz.  Bundan 91 yıl önce bu yürüyüşü başlatan başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle anıyorum ve tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” diye konuştu.

Bingöl Online Haber Servisi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
02.02.2026
01:51
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, çığ ve yağış nedeniyle oluşması muhtemel su baskını ve sel riskine karşı dikkatli olunmasını istedi.
02.02.2026
01:50
BDDK yeni kredi kartı düzenlemesinin detaylarını açıkladı
BDDK yeni kredi kartı düzenlemesinin detaylarını açıkladı
BDDK'dan kredi kartı limitlerine yapılan düzenlemeyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Kredi kartı kullanıcılarının yüzde 75'inin karardan etkilenmeyeceği belirtilen açıklamada düzenleme ile beraber limit artırımı için artık maaş bordrosu isteneceği belirtildi.
02.02.2026
01:49
Vali Çelik`ten İkinci Dönem Mesajı:
Vali Çelik'ten İkinci Dönem Mesajı: 'Geleceğimizi Eğitimle İnşa Ediyoruz'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı'nın ikinci döneminin başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı ve sağlık temennisinde bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın