KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Remzi bozgan daire başkanı oldu

Hemşehrimiz Remzi Bozgan, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdari İşler Daire Başkanı olarak atandı.

Remzi bozgan daire başkanı oldu
15 AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ 23:50
1
7231
0
AA aa

Recep Akdağ'ın yeniden Sağlık Bakanı olmasıyla birlikte sağlık bürokrasisinde başlayan değişim sürüyor. Hemşerilerimiz Zeki Korkutata'nın Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcılığı, Endam Aksu'nun da Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sözleşmeli Personel Atama Daire Başkanlığı görevlerine getirilmelerinden sonra bir yeni atama da dün gerçekleşti.

Sağlık Bakanlığı'nda çeşitli idari görevlerde bulunan ve son olarak Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı iken 2016 Ocak ayında 21 kişinin görev yerinin değiştirildiği atamayla sağlık uzmanı görevine atanan Remzi Bozgan, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdari İşler Daire Başkanı olarak atandı.

Bozgan'ın, bugün itibariyle yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

REMZİ BOZGAN KİMDİR?

1964 Bingöl doğumlu olan Remzi Bozgan, İlk ve ortaöğrenimini Bingöl'de, yükseköğrenimini ise Dicle Üniversitesi Fen Edebiyat Fak. Kimyagerlik Bölümü'nde tamamladı. 1987-1989 yılları arasında Ağrı/Tutak Lisesi'nde Kimya Öğretmeni olarak kamu hayatına başlayan Bozgan, 1989-2003 yılları arasında da Bingöl'de öğretmenlik, okul müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2003-2006 arasında Bingöl Halk Sağlığı'nda Laboratuvarı/Kimyager olarak sağlık sektörüne giriş yapan Bozgan, 2006-2011 arasında Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü, 2011-2012 arasında Ankara/Balgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürlüğü, 2012-2016 arasında Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdarî İşler Daire Başkanı, 2016'da ise Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık uzmanı olarak görev yaptı. 2016 15 Ağustos itibariyle yeniden Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdarî İşler Daire Başkanlığı görevine döndü.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın