KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ekim 2026 Çarşamba

Restoranın arka kapısı yokmuş

İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde, kına gecesinde basın mensuplarıyla köşe kapmaca oynadı.

Restoranın arka kapısı yokmuş
15 NİSAN 2008 SALI 11:02
0
1812
0
AA aa
HABERTURK.COM MAGAZİN MUHABİRİ İBRAHİM ŞAHİN'İN HABERİ

İbrahim Tatlıses'in, Perihan Şavaş'tan olan kızı Melek Zübeyde'nin kına gecesi geçtiğimiz gece Etiler'de bulunan bir mekanda yapıldı.



18 Nisan'da Hilton Convention Center'da, Volkan Akkaş ile evlilik hazırlığı yapan Zübeyde'nin kına gecesi için mekan özel olarak tüllerle dekore edildi. Yaklaşık 200 davetlinin katıldığı gecede; damat Volkan Akkaş mekanın üst katında, Melek Zübeyde ise alt katta hazırlanan özel bölümde eğlendi. Gecenin finalinde ise anne Perihan Şavaş tarafından gelin ve damadın arka kapıdan ayrıldığı söylendi. Yaklaşık 5 saat kendilerini bekleyen gazetecilerin ayrıldığını düşünen Volkan Akkaş ve Melek Zübeyde çifti arka kapısı olmayan mekandan kısa bir süre sonra araçlarına binerken objektiflere yakalandılar. Gazetecilerin beklediğini fark eden bazı kişiler çiftin görüntülenmemesi için gazetecilerin üzerine araba sürmekten bile kaçınmadı.

Kına gecesini kapıda içeri alınmadan takip eden basın mensupları genç çiftin tutumunu kınarken, Perihan Savaş küçük bir açıklama yapmakla yetindi.

Sevinç Ve Üzüntüyü Bir Arada Yaşadık

Kısa bir süre önce annesi Fahrunnisa Karakulak'ı toprağa veren Savaş, 'Bu gece sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşıyoruz. Anne acısı çok kolay bir şey değil, ama annem de bunun gerçekleşmesini istiyordu, annem göremedi ama Melek ve Volkan'ın en güzel gecelerini yaşadık, Onlar medyatik olmaya alışkın olmadıkları için sizden kaçtılar' dedi.
Savaş ayrıca, "Kız vermek çok zor bir şey. Ben annemle birlikte çocukluğumu kaybettim. Melek de çok ağladı. Damat Bey yukarıda bekarlığa veda partisi yaptı." dedi. Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses'in gecede bulunmamasıyla ilgili olarak "İbrahim Bey, şehir dışında ama mutlaka ki o da bizimle bekarlığa veda partisinde olabilirdi. Annesi, halaları burada.  Düğünde görüşürüz" açıklamasında bulundu.

Gecede Perihan Savaş, Melek Zübeyde'ye kına yakıldığı sırada gözyaşlarına hakim olamazken, kayınvalidenin adetlere göre kına yakılmadan avucunu açmayan Melek Zübeyde'ye altın hediye ettiği öğrenildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
12:55
Engelli bakım merkezlerinde yeni dönem: Şartlar baştan sona değişti
Engelli bakım merkezlerinde yeni dönem: Şartlar baştan sona değişti
Resmî Gazete'de yayımlanan yeni yönetmelikle engelli bireylere yönelik özel bakım merkezlerinin açılış, personel, ödeme, denetim ve çalışma şartları yeniden düzenlendi. Düzenleme, Bingöl'deki özel bakım merkezlerini de ilgilendiriyor.
07.10.2026
12:43
Bingöl`de okul güvenliği masaya yatırıldı
Bingöl'de okul güvenliği masaya yatırıldı
Bingöl'de öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla Okul Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda okul çevreleri, trafik güvenliği, giriş-çıkışlarda alınacak önlemler ve bağımlılıkla mücadele başlıkları ele alındı.
06.10.2026
18:55
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Yunus Kava: Soykırımcı İsrail adaletten kaçamayacak
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Gazze ve Filistin'de yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, uluslararası topluma adalet çağrısında bulundu. Kava, 'Uluslararası hukuk herkes için varsa İsrail için de vardır. Savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar kim tarafından işlenirse işlensin soruşturulmalı, sorumlular bağımsız ve adil mahkemeler önünde hesap vermelidir' dedi.
06.10.2026
18:28
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
Fon mağdurlarına ödeme için yeni düzenleme geliyor
AK Parti, fonların tasfiyesi ve yatırımcılara yapılacak ödemelerin çerçevesini belirlemek amacıyla yaklaşık 10 maddelik kanun teklifini TBMM'ye sunmaya hazırlanıyor. Düzenlemede 1 milyon liranın altında yatırımı bulunan yaklaşık 355 bin yatırımcı için tam ödeme mekanizması, daha yüksek tutarlar için ise kademeli ödeme planı öngörülüyor.
06.10.2026
15:57
Bingöl Umut Kervanı`ndan 2,1 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 2,1 milyon TL'lik yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, Eylül ayında kentteki ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler için 1 milyon 536 bin 29 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye yapılan 566 bin 350 TL'lik destekle birlikte derneğin aylık toplam yardım tutarı 2 milyon 102 bin 379 TL'ye ulaştı.
06.10.2026
15:04
Meclis`e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
Meclis'e yeni teklif: 6 meslek grubuna yeşil pasaport yolu açılıyor
TBMM'ye sunulan kanun teklifiyle hususi damgalı pasaportun kapsamının genişletilmesi gündemde. Teklifin yasalaşması halinde belirli şartları taşıyan muhtarlar, mali müşavirler, eczacılar, doktorlar, mühendisler ve mimarlar yeşil pasaport alabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın