KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Haziran 2025 Pazar
°C

Reyting için şehit ailelerini kullandılar

Sayan, reyting uğruna şehit ailelerinin kullanıldığını belirterek 'Sözde değil, özde duyarlı olun' dedi.

Reyting için şehit ailelerini kullandılar
24 EKİM 2007 ÇARŞAMBA 17:09
0
959
0
AA aa
Seda Sayan meslektaşlarını fena eleştirdi. Sayan, reyting uğruna şehit ailelerinin kullanıldığını ve program program gezdirildiğini söyleyerek 'birilerini' topa tuttu. Sayan, 'Sözde değil, özde duyarlı olun' dedi.

Seda Sayan da programında isim vermeden bazı kişileri ve programları eleştiren konuşmalar yaptı. Sayan, diğer programlar gibi şehit haberlerini gündemine taşımamış ve "Acılarımızı buraya taşıyarak birilerini sevindirmeyelim" mesajı vermişti.

Seda Sayan, isim vermeden, birkaç gündür programlarına şehit ailelerini davet ederek yayın yapanları sert bir dille eleştirdi. Sayan, "Ağzına köpek bağlanmış birileri var. Havlıyorlar. Bırakın bu durumdan rant sağlamayı ayıptır. Herkes işini yapsın. Ben ilk günden beri üzüntümü dile getirdim. Ama mutsuzluğumuzdan başkalarının keyif almasına müsaade etmeyelim. Sözde değil, özde duyarlılığınızı gösterin. Bunlar bir şeyler yaptılar, abarttılar, saçmaladılar, o insanları kullandılar, stüdyo stüdyo insanları gezdirdiler. Eğer biz kendi içimizde birbirimize düşersek bundan zevk alırlar. Bayılıyorlar, kendimizi bir gösterelim diye. Yapmayın o şehit ailelerine böyle. Çünkü onların derdi başka, yazık. Onları kullananlarda hata" dedi.



Haberturk
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.06.2025
21:59
Binler Çaytepe`de buluştu!
Binler Çaytepe'de buluştu!
Zıkte Aşireti'nin merhum lideri Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, Çaytepe Köyü'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. 2 bini aşkın kişinin katıldığı anlamlı buluşmada Aşiretin yeni lideri olarak ilan edilen İbrahim Ataoğlu, Zikte Aşireti'nin yüzyıllardır süregelen bir gönül bağı olduğunu vurguladı: 'Toprağa, mala, menfaate değil; sevgiye, sadakate, saygıya ve gönül birliğine dayanan bir yapımız var. En büyük gücümüz birbirimize olan bağlılığımızdır. Bu bayramla birlikte geleceğe daha umutla bakmak, bu birlikteliği kalıcı bir bayrama dönüştürmek istiyoruz.'
07.06.2025
21:58
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 156 gram kokain ile yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.06.2025
21:57
Kazayı telefon uygulaması 112`ye bildirdi
Kazayı telefon uygulaması 112'ye bildirdi
Bingöl-Diyarbakır karayolunda yoldan çıkan bir araç, takla attı. Araçta bulunan bir cep telefonunun kaza algılama programından 112'ye ihbar düşmesi sonucu bölgeye giden ekipler, ilk müdahalelerin ardından yaralıları hastanelere sevk etti.
07.06.2025
21:55
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2`si ağır 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2'si ağır 4 yaralı
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın