KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Rıdvan'la, tanju çolak küs mü?

FB'de oynadığı dönemde fırtınalar estiren 2 yıldız Rıdvan'la, Tanju'nun arasına kara kedi girdi. İki eski starın neden konuşmadığını haber7.com araştırdı... ÖZEL HABER

Rıdvan`la, tanju çolak küs mü?
11 ARALIK 2006 PAZARTESİ 13:17
0
1404
0
AA aa
TÜRK FUTBOLUNUN ESKİ YILDIZLARININ ARASINA KARA KEDİ GİRDİ… RIDVAN İLE BARIŞMAK İÇİN HER YOLU DENEYEN TANJU ALDIĞI OLUMSUZ YANITLA ŞOK OLDU…



1980'li yılların sonları ile 90'lı yılların başlarında Türk futbolunun en önemli iki ismi olan Tanju Çolak ile Rıdvan Dilmen, futbollarının yanı sıra yıllara dayanan örnek dostlukları ile de tanınırlardı.

Ancak şu an A2 Milli Takım Teknik Direktörü olan Tanju Çolak'ın geçtiğimiz ay bir gazeteye ‘Rıdvan Türk Futbolunu sömürüyor, boş yere para kazanıyor' diye demeç vermesi Kral Tanju ile Şeytan Rıdvan'ın arasını açtı. Çolak'ın sözlerine öfkelenen Rıdvan Dilmen, yıllar süren dostluğu bir kalemde silerken, gazeteye verdiği demeçten dolayı üzüntü yaşayan Tanju Çolak, araya bir çok ismi sokarak arkadaşı ile barışma yolları aradı ancak tüm girişimleri başarısız kaldı. Kral Tanju son olarak Kanal 7 ile yaptığı ropörtajda Rıdvan Dilmen'den övgü dolu sözler ile bahsederek, arkadaşının gönlünü almaya çalıştı üstüne üstlük bir de röportajı yapan gazeteciyi aracı kılıp Rıdvan ile barışmak istedi. Ancak Fenerbahçeli eski futbolcu Rıdvan Dilmen, kendisi hakkında olumsuz açıklamalar yapan Çolak'ı kesinlikle affetmeyeceğini dile getirip, ‘bedavadan para kazanıyor diyen birisi ile nasıl görüşürüm, onunla barışmam imkansız' diye konuştu.

Kararının hiçbir şekilde değişmeyeceğini söyeyen Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak'ın barış çubuğunu net bir şekilde geri çevirdi. Barış girişimlerinin sonuçsuz kaldığını Futbol Federasyonunun Beylerbeyi tesislerinde öğrenen Tanju Çolak ise sinirden adeta deliye dönerek, Rıdvan'a bir kez daha ağzına geleni saydı.

Görünen o ki bir dönem hem Milli Takım hem de Fenerbahçe'de oynayan hatta sarı lacivertli takımda beraber kadro dışı kalan, yılların kader arkadaşları, uzun süre bir araya gelmeyecek.



haber7.com-Taha Dağlı
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
17:57
Bingöl`de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın