KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Ringo'nun yeğenlerinden tepki!

‘Ringo’ lakaplı Muhiddin Ulcay’ın yeğenleri Mehmet Ulcay ve A.Mutalip Ulcay, Bingöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na tepki göstererek: “Amcamızın ölümün üzerinden 34 yıl geçti uğruna canını feda ettiği dava uğruna hiçbir yetkiliyi ne acı, ne de sevinçli günümüzde yanımızda görmedik” dediler.

Ringo`nun yeğenlerinden tepki!
23 MAYIS 2014 CUMA 11:03
3
11793
0
AA aa

Bingöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri, geçtiğimiz günlerde, Bingöl Eski Belediye Başkanı Hikmet Tekin ve Ringo lakaplı Muhiddin Ulcay'ın mezarını ziyaret ederek dua etti. Sosyal proje kapsamında yapılan etkinlik, ‘Ringo' lakaplı Muhiddin Ulcay'ın yeğenleri Mehmet Ulcay ve A.Mutalip Ulcay'ın tepkisine neden oldu.

Faaliyetten dolayı Ülkü Ocakları'na teşekkür etmeyeceklerini belirten yeğenler: “Ev sahibi evde olmadan evi ziyaret etmenin bir anlamı olacağını zannetmiyoruz. Değerli büyüğümüz amcamızın ölümün üzerinden 34 yıl geçti. 34 yıl sonra hatırlanmak ne güzel bir duygu(!) Bingöl Ülkü Ocakları bize bu sevinci yaşattı, sağ olsunlar. Ulcay ailesinden. bizden teşekkür beklemesinler. Çünkü amcamızın ölümünün üzerinden 34 yıl geçti. Uğruna canını feda ettiği davanın hiçbir yetkilisini ne acı günümüzde ne sevinçli günümüzde yanımızda görmedik. Bugün ise bunu sosyal etkinlik olarak kullanılmasını istemiyoruz. Bu bizi fazlasıyla rahatsız etmiştir. Değerli büyüğümüz amcamızın, annesinin, babasının, kardeşinin vefatında, geçen sene ablasının vefatında hiçbir kimseyi yanımızda görmedik. Aradan onca zaman unutulan birinin hatırlanması bizleri şaşırtmıştır. Ulcay ailesi olarak  amcamızı ve dava arkadaşları her zaman her yerde anıyoruz. Değerli büyümüz amcamız Muhittin Ulcay'ı ve değerli dava arkadaşlarını rahmetle anıyoruz her daim onlarla yaşıyoruz” açıklamasında bulundular. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın