KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Risk Tabanlı Proses eğitimi başladı

Bingöl Üniversitesi Genel Sekreterliğinin organizasyonuyla Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından, Kalite Yönetim Sistemi, Risk Tabanlı Proses (Süreç) Eğitimi ve Temel Eğitim programı başladı.

Risk Tabanlı Proses eğitimi başladı
24 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 22:28
0
3421
2
AA aa

Fen Edebiyat Fakültesi dersliklerinde üç gün boyunca devam edecek olan eğitim TSE Genel Sekreter Müşaviri ve Kalite Yönetim Sistemi Baş Müşaviri Arif Gani tarafından verilecek. Eğitim programına Bingöl Üniversitesi birimlerindeki akademik ve idari çalışanlar katıldı.

Eğitimde, 2015 yılında yeni sürümü yayımlanan TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardıyla birlikte gelen yenilikler,  Risk Tabanlı Proses ve Temel Eğitim üzerinde duruldu.

Eğitim programı hakkında konuşan Bingöl Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Metin Suna, “Üniversitemiz, eğitime ve yenilenmeye önem veren bir kurum. Şu an verilen eğitim TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Eğitimi ve Temel Eğitim üzerine. TSE'den davet ettiğimiz bir uzman tarafından Üniversitemizdeki akademik ve idari personelimiz bilgilendirecek. Bu eğitimi TSE gibi uzman bir kurumla tam iş işbirliği içerisinde sürdürüyoruz. Yeniliklere adaptasyonla da daha da güzel çalışmalara imza atacağız" şeklinde konuştu.

Verilen eğitimi değerlendiren TSE Genel Sekreter Müşaviri ve Kalite Yönetim Sistemi Baş Müşaviri Arif Gani, “Kalite sistemi, uluslararası kimlik kazandırır ve maliyetleri azaltır. Verimliliği ve rekabet gücünü arttırarak; tedarikçilerin seçiminde, değerlendirilmesinde ve takibinde kolaylık sağlar. Kaynakların etkin kullanımı sonucu maliyetler düşer ve döngü zamanları azalır. Veriler ve istatiksel ölçümler doğrultusunda durum analizlerinin yapılabilmesi ve geleceğe yönelik kararlarda bu analiz sonuçlarının kullanılabilmesini sağlar. Nihayetinde planlı bir şekilde kontrol edilen faaliyetlerin iyileştirilmesi neticesinde sürekli iyileştirme sağlayan bir sistemdir” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22240)
25 Ocak 2018 Perşembe 21:12
bol bol toplantı icraat nerda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22184)
24 Ocak 2018 Çarşamba 23:04
Torpilli idari personeller katıldı deseniz daha iyi olacak. Kâğıt üstünde herşey güzel masallah.
24.05.2026
23:59
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP'de mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı sonrası parti karıştı. Genel merkezde arbede ve polis müdahalesi yaşanırken, gözler şimdi il örgütlerine çevrildi. CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş'ın açıklaması ise 'Bingöl teşkilatı hangi tarafta?' sorusunun yanıt niteliğinde oldu.
24.05.2026
21:58
Genç`te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
24.05.2026
16:36
Bingöl`de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
24.05.2026
15:48
Bingöl`de 33 Şehit, 33`üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
Bingöl'de 33 Şehit, 33'üncü Yıldönümünde Dualarla Anıldı
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
24.05.2026
15:04
1,5 Tonluk ‘Tosun Paşa` alıcısını bekliyor
1,5 Tonluk 'Tosun Paşa' alıcısını bekliyor
Kurban Bayramı öncesi hareketliliğin başladığı Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki 'Tosun Paşa' vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Dev cüssesiyle dikkat çeken kurbanlık, alıcısını bekliyor.
24.05.2026
14:45
Bingöl`de
Bingöl'de 'Büyü' Vaadiyle 500 Bin TL'lik Vurgun: 3 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de sosyal medya üzerinden 'büyü yapma' bahanesiyle bir vatandaşı yaklaşık 500 bin TL dolandırdığı belirlenen 3 şüpheli, Van'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın