KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Temmuz 2026 Pazar
°C

Risk Tabanlı Proses eğitimi başladı

Bingöl Üniversitesi Genel Sekreterliğinin organizasyonuyla Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından, Kalite Yönetim Sistemi, Risk Tabanlı Proses (Süreç) Eğitimi ve Temel Eğitim programı başladı.

Risk Tabanlı Proses eğitimi başladı
24 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 22:28
0
3519
2
AA aa

Fen Edebiyat Fakültesi dersliklerinde üç gün boyunca devam edecek olan eğitim TSE Genel Sekreter Müşaviri ve Kalite Yönetim Sistemi Baş Müşaviri Arif Gani tarafından verilecek. Eğitim programına Bingöl Üniversitesi birimlerindeki akademik ve idari çalışanlar katıldı.

Eğitimde, 2015 yılında yeni sürümü yayımlanan TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardıyla birlikte gelen yenilikler,  Risk Tabanlı Proses ve Temel Eğitim üzerinde duruldu.

Eğitim programı hakkında konuşan Bingöl Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Metin Suna, “Üniversitemiz, eğitime ve yenilenmeye önem veren bir kurum. Şu an verilen eğitim TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Eğitimi ve Temel Eğitim üzerine. TSE'den davet ettiğimiz bir uzman tarafından Üniversitemizdeki akademik ve idari personelimiz bilgilendirecek. Bu eğitimi TSE gibi uzman bir kurumla tam iş işbirliği içerisinde sürdürüyoruz. Yeniliklere adaptasyonla da daha da güzel çalışmalara imza atacağız" şeklinde konuştu.

Verilen eğitimi değerlendiren TSE Genel Sekreter Müşaviri ve Kalite Yönetim Sistemi Baş Müşaviri Arif Gani, “Kalite sistemi, uluslararası kimlik kazandırır ve maliyetleri azaltır. Verimliliği ve rekabet gücünü arttırarak; tedarikçilerin seçiminde, değerlendirilmesinde ve takibinde kolaylık sağlar. Kaynakların etkin kullanımı sonucu maliyetler düşer ve döngü zamanları azalır. Veriler ve istatiksel ölçümler doğrultusunda durum analizlerinin yapılabilmesi ve geleceğe yönelik kararlarda bu analiz sonuçlarının kullanılabilmesini sağlar. Nihayetinde planlı bir şekilde kontrol edilen faaliyetlerin iyileştirilmesi neticesinde sürekli iyileştirme sağlayan bir sistemdir” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22240)
25 Ocak 2018 Perşembe 21:12
bol bol toplantı icraat nerda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22184)
24 Ocak 2018 Çarşamba 23:04
Torpilli idari personeller katıldı deseniz daha iyi olacak. Kâğıt üstünde herşey güzel masallah.
26.07.2026
01:29
12Bingölspor`un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya`dan İl Özel İdaresi`nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
26.07.2026
01:27
Bingöl`de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay köyünde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.07.2026
01:26
MHP`de ilçe kongreleri Solhan`dan başladı
MHP'de ilçe kongreleri Solhan'dan başladı
MHP Bingöl İl Başkanlığı'nın 2026 yılı ilçe kongrelerinin ilki Solhan'da gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hayati Hocaoğlu yeniden göreve seçilirken, MHP İl Başkanı Emin Varan birlik ve beraberlik mesajı verdi.
26.07.2026
01:25
Bingöl`de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalanırken, 1 kişi tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah da ele geçirildi.
26.07.2026
01:23
Bingöl`de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl'de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ziraat ile ormanlık alanlarda çıkan 5 ayrı yangın, itfaiye ekipleri ve orman işçilerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın