KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Rize'de feci kaza: 4 ölü, 3 yaralı

Otomobille kamyonet çarpıştı...

Rize`de feci kaza: 4 ölü, 3 yaralı
06 EYLÜL 2009 PAZAR 00:35
0
1271
0
AA aa
Rize'nin Çayeli İlçesi'nde kavşakta hatalı dönüş yapan Gürcistan plakalı otomobile bir kamyonetin arkadan çarpması sonucu, Gürcistan uyruklu 4 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde saat 19.30 sıralarında, Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Madenli Beldesi kavşağında Taner Yelkenci (29) yönetimindeki 53 EC 294 plakalı kamyonet, kavşakta hatalı U dönüşü yapan Domendi Şahindze(35) yönetimindeki CAC 829 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada, takla atan otomobilde bulunan ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen Gürcistan uyruklu 4 kişi hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Şahindze ve Noder Zoidze (41) ile kamyonet sürücüsü Taner Yelkenci, ağır yaralı olarak Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası Karadeniz Sahil Yolu bir süre ulaşıma kapanırken, kazada hayatını kaybeden Gürcistan uyruklu 4 kişinin cesedi, Çayeli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kaza haberini alan ve ilçede kalan yaklaşık 20 Gürcistan uyruklu işçi hastanenin önünde toplandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Mustafa BAYRAK / RİZE (AHT)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
18:18
Bingöl`de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı`dan Jandarma Ziyareti
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl`ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın