KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Şubat 2026 Salı
°C

'Roberto Carlos'u getirmezdim!'

Özhan Canaydın, Fenerbahçe'li Carlos'tan eski futbolcuları Emre Belözoğlu'na kadar önemli açıklamalarda bulundu.

`Roberto Carlos`u getirmezdim!`
26 EYLÜL 2008 CUMA 09:35
0
1272
0
AA aa
Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Özhan Canaydın, Frank Ribery'nin sarı-kırmızılı takımdan Marsilya'ya gidişi olayının, görevi döneminde kendisini en fazla etkileyen durum olduğunu söyledi.

Özhan Canaydın, Lig TV'de yayınlanan ''2'ye 1'' programına konuk olurken, burada kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Fransa'nın Metz takımından transfer edildikten sonra tek taraflı olarak sözleşmesini fesh ederek bir diğer Fransız ekibi Marsilya'ya giden Frank Ribery'yle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, ''Ribery olayı bir komplodur ve biz bu komplonun esiri olduk'' diyen Canaydın, ''Marsilya, Ribery ve menajerinin Metz'e karşı kurduğu bir komploydu. Metz Kulübü başkanının bizi ve Adnan Öztürk'ü sevmesinden doğan bir olaydı. Biz burada kullanıldık ve bunun sonucunda çok kaybımız oldu. Yalnız şu da var, Ribery Türkiye'de kalsa değeri bu kadar olmayabilirdi. Çok üzücü bir olaydı ve hala rüyalarıma giren tek olay budur diyebilirim'' ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımda sözleşmesi yenilenmeyen Hakan Şükür'le ilgili olarak yönetim kurulunun birlikte bir karar vermiş olabileceğini belirten Canaydın, ''Galatasaray'da, 'Başkanın dediği olur' denir ama öyle değildir. Başkanın dediğine saygı duyulur ama yönetimin oyuna sorulur. Hakan için oylama yapılmış olabilir. Yönetimin aldığı karar geçerlidir. Böyle bir karar alınmışsa bunun üzerine konuşmak doğru değildir'' dedi.

Kendi başkanlığında döneminde önemli mali sorunlar yaşamalarına karşın, Galatasaray'ın her şeyin altından kalkacak güçte olduğunu anlatan Canaydın, yeni stadın yapımıyla birlikte bütün borçların sıfırlanacağını kaydetti.

-''ŞİRKETLER BİRLEŞMELİ''-

Özhan Canaydın, mevcut yönetimin üzerinde çalıştığı Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş. şirketlerinin birleştirilmesi planının gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Sarı-kırmızılı kulübün bu iki şirketi birleştirmek zorunda olduğunu söyleyen Canaydın, ''Bu iki şirketin birleşmesi için çağrı yapacağız ve bunu için ciddi bir kredi ihtiyacı var. Bunun için de bir teklif var. Önümüzde AIG'le yapılmış anlaşma dersi olduğu için, yeni anlaşmanın dikkatlice yapılması gerekir. Kulübün buna ihtiyacı var. İki şirketin birleşmesi şart'' diye konuştu.

-''EMRE BELÖZOĞLU İÇİN İÇİM SIZLAMIYOR''-

Canaydın, Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu'yla ilgili görüşünün sorulması üzerine, bunun kendisinde bir rahatsızlık yaratmadığını kaydetti.

Emre'nin kararını kendisinin verdiğini aktaran Canaydın, ''Fenerbahçe'yi tercih etmesi için kimse Emre'yi zorlamadı ama orayı tercih ettiği için içim sızlamıyor'' ifadesini kullandı.

Başkanlığı döneminde çalıştığı teknik adamlara da değinen Özhan Canaydın, Lucescu'nun Fatih Terim'le çalışacağını bildiği için medeni bir şekilde ayrıldığını, Feldkamp ile Gerets arasında ise tercihinin Gerets'ten yana olacağını vurguladı.

-''ROBERTO CARLOS'U GETİRMEZDİM''-

Özhan Canaydın, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Roberto Carlos için, kendisinin başkan olması halinde böyle bir transfer yapmayacağını dile getirdi.

''Roberto Carlos 35 yaşında. Roberto Carlos'u ben getirmezdim'' diyen Canaydın, ''Bugün Song gitti diye tenkitte bulunuluyor ama bence doğru bir zamanda bırakıldı. Onun talepleri çok fazlaydı ve menajeri de Ribery'nin kaçmasına sebep olan menajerdir'' şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.02.2026
13:05
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Türkiye genelinde boşanma oranlarının en düşük ve en yüksek olduğu iller belli oldu. Boşanmanın en yaygın görüldüğü il İzmir olurken, en düşük oran Hakkâri'de kaydedildi. Bingöl'ün listedeki yeri ise şöyle;
10.02.2026
12:43
Meteoroloji`den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
12:11
Bingöl`de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de düzenlenen eTwinning Çalıştayı, ödül töreni ve proje sunumlarıyla sona erdi.
10.02.2026
12:01
Bingöl`de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: `Kabul Etmiyoruz`
Bingöl'de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: 'Kabul Etmiyoruz'
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı. Sendikalar, tekliflerin yeniden değerlendirilmesini isterken, talepler karşılanmazsa kitlesel ekonomik boykot çağrısında bulunabileceklerini duyurdu.
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın