KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

ROKETSAN duyurdu: Hiçbir şart aramadan işe alacağız

ROKETSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Yiğit, 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanında düzenlenecek TEKNOFEST yarışmalarında dereceye girenlerin kuruma başvurmaları halinde hiçbir şart aranmaksızın işe alınacağını söyledi.

ROKETSAN duyurdu: Hiçbir şart aramadan işe alacağız
13 EYLÜL 2018 PERŞEMBE 05:07
0
3494
0
AA aa

TEKNOFEST'in YeÅŸilköy'de Havacılık Müzesinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuÅŸan YiÄŸit, bu alanda yapılan organizasyonun çok önemli olduÄŸunu söyledi.

Festivalin, roket, füze ve uzay teknolojileri alanında ana sponsoru olduklarını dile getiren YiÄŸit, "Gençlerimizin baÅŸarılarını destekliyoruz. Böyle güzel bir etkinliÄŸe sponsor olduÄŸumuz için hem gururlu, hem mutlu hem de ÅŸanslı olduÄŸumuzu düÅŸünüyorum." dedi.

TEKNOFEST'e destek sunduklarını kaydeden YiÄŸit, "Bu festivalde düzenlenecek yarışmalara katılıp dereceye girenlere, herhangi bir ÅŸart aramaksızın ROKETSAN'a baÅŸvurmaları durumunda iÅŸe alacağımızı taahhüt ediyoruz." diye konuÅŸtu.

YiÄŸit, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"Bugün Aksaray'da baÅŸlayan ve 28 takımın yarışacağı yarışmada ilk üçe giren ekiplerin -çünkü ÅŸahıs olarak bu yarışmalara girilmiyor- tüm mensuplarını dereceye girmeleri ve talep etmeleri halinde ROKETSAN'da iÅŸe alacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu ekiplerdeki arkadaÅŸlarımızdan da herhangi bir ÅŸart aramıyoruz. Dereceye girmiÅŸ olmaları bizim için yeterlidir. Bu da cazip bir tekliftir. ROKETSAN'da iÅŸe girmek o kadar kolay deÄŸil."

ROKETSAN'ın yaptığı iÅŸler hakkında da bilgi veren Prof. Dr. YiÄŸit, ÅŸunları söyledi:

"ROKETSAN, ülkemizin roket, füze ve uzay teknolojileri konusunda çalışan bir firmasıdır. Biz Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Önemli ve güçlü bir firmayız. Gençlerimiz bizleri iyi takip ediyorlar. ROKETSAN, Türkiye'de güçlü bir firmadır. Çok yüksek teknoloji ile ilgileniyor. Yaptığımız iÅŸlerin gereÄŸi çok ÅŸey söyleyemiyoruz. Ancak bilenler bilir. Dereceye giren gençlerin talep etmeleri durumunda onları iÅŸe alacağımızı Anadolu Ajansı vesilesiyle duyurmak istedim."

"Gençlerimizi bekliyoruz. Onlara kapılarımız açık" diyen ROKETSAN Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Prof. Dr. Faruk YiÄŸit, gençlerin teknolojiye ilgi gösterdiÄŸini vurgulayarak, sözlerini ÅŸöyle tamamladı:

"Uzun süredir savunma sanayinde çalışan biri olarak ÅŸunu ifade edeyim. Bana göre gençler bizden çok daha fazla ÅŸanslılar ve çok daha ilerideler. Yeter ki biz onlara engel olmayalım. Biz 'ümitsizlik imansızlıktır' diye düÅŸünüyoruz. Dolayısıyla gençlerimizden ve geleceÄŸimizden ümitliyiz."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın