KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 PerÅŸembe
°C

ROKETSAN duyurdu: Hiçbir şart aramadan işe alacağız

ROKETSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Yiğit, 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanında düzenlenecek TEKNOFEST yarışmalarında dereceye girenlerin kuruma başvurmaları halinde hiçbir şart aranmaksızın işe alınacağını söyledi.

ROKETSAN duyurdu: Hiçbir şart aramadan işe alacağız
13 EYLÃœL 2018 PERÅžEMBE 05:07
0
2893
0
AA aa

TEKNOFEST'in YeÅŸilköy'de Havacılık Müzesinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuÅŸan YiÄŸit, bu alanda yapılan organizasyonun çok önemli olduÄŸunu söyledi.

Festivalin, roket, füze ve uzay teknolojileri alanında ana sponsoru olduklarını dile getiren YiÄŸit, "Gençlerimizin baÅŸarılarını destekliyoruz. Böyle güzel bir etkinliÄŸe sponsor olduÄŸumuz için hem gururlu, hem mutlu hem de ÅŸanslı olduÄŸumuzu düÅŸünüyorum." dedi.

TEKNOFEST'e destek sunduklarını kaydeden YiÄŸit, "Bu festivalde düzenlenecek yarışmalara katılıp dereceye girenlere, herhangi bir ÅŸart aramaksızın ROKETSAN'a baÅŸvurmaları durumunda iÅŸe alacağımızı taahhüt ediyoruz." diye konuÅŸtu.

YiÄŸit, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"Bugün Aksaray'da baÅŸlayan ve 28 takımın yarışacağı yarışmada ilk üçe giren ekiplerin -çünkü ÅŸahıs olarak bu yarışmalara girilmiyor- tüm mensuplarını dereceye girmeleri ve talep etmeleri halinde ROKETSAN'da iÅŸe alacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu ekiplerdeki arkadaÅŸlarımızdan da herhangi bir ÅŸart aramıyoruz. Dereceye girmiÅŸ olmaları bizim için yeterlidir. Bu da cazip bir tekliftir. ROKETSAN'da iÅŸe girmek o kadar kolay deÄŸil."

ROKETSAN'ın yaptığı iÅŸler hakkında da bilgi veren Prof. Dr. YiÄŸit, ÅŸunları söyledi:

"ROKETSAN, ülkemizin roket, füze ve uzay teknolojileri konusunda çalışan bir firmasıdır. Biz Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Önemli ve güçlü bir firmayız. Gençlerimiz bizleri iyi takip ediyorlar. ROKETSAN, Türkiye'de güçlü bir firmadır. Çok yüksek teknoloji ile ilgileniyor. Yaptığımız iÅŸlerin gereÄŸi çok ÅŸey söyleyemiyoruz. Ancak bilenler bilir. Dereceye giren gençlerin talep etmeleri durumunda onları iÅŸe alacağımızı Anadolu Ajansı vesilesiyle duyurmak istedim."

"Gençlerimizi bekliyoruz. Onlara kapılarımız açık" diyen ROKETSAN Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Prof. Dr. Faruk YiÄŸit, gençlerin teknolojiye ilgi gösterdiÄŸini vurgulayarak, sözlerini ÅŸöyle tamamladı:

"Uzun süredir savunma sanayinde çalışan biri olarak ÅŸunu ifade edeyim. Bana göre gençler bizden çok daha fazla ÅŸanslılar ve çok daha ilerideler. Yeter ki biz onlara engel olmayalım. Biz 'ümitsizlik imansızlıktır' diye düÅŸünüyoruz. Dolayısıyla gençlerimizden ve geleceÄŸimizden ümitliyiz."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın