KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Aralık 2025 Perşembe
°C

ROKETSAN duyurdu: Hiçbir şart aramadan işe alacağız

ROKETSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Faruk Yiğit, 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanında düzenlenecek TEKNOFEST yarışmalarında dereceye girenlerin kuruma başvurmaları halinde hiçbir şart aranmaksızın işe alınacağını söyledi.

ROKETSAN duyurdu: Hiçbir şart aramadan işe alacağız
13 EYLÜL 2018 PERŞEMBE 05:07
0
3368
0
AA aa

TEKNOFEST'in YeÅŸilköy'de Havacılık Müzesinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuÅŸan YiÄŸit, bu alanda yapılan organizasyonun çok önemli olduÄŸunu söyledi.

Festivalin, roket, füze ve uzay teknolojileri alanında ana sponsoru olduklarını dile getiren YiÄŸit, "Gençlerimizin baÅŸarılarını destekliyoruz. Böyle güzel bir etkinliÄŸe sponsor olduÄŸumuz için hem gururlu, hem mutlu hem de ÅŸanslı olduÄŸumuzu düÅŸünüyorum." dedi.

TEKNOFEST'e destek sunduklarını kaydeden YiÄŸit, "Bu festivalde düzenlenecek yarışmalara katılıp dereceye girenlere, herhangi bir ÅŸart aramaksızın ROKETSAN'a baÅŸvurmaları durumunda iÅŸe alacağımızı taahhüt ediyoruz." diye konuÅŸtu.

YiÄŸit, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"Bugün Aksaray'da baÅŸlayan ve 28 takımın yarışacağı yarışmada ilk üçe giren ekiplerin -çünkü ÅŸahıs olarak bu yarışmalara girilmiyor- tüm mensuplarını dereceye girmeleri ve talep etmeleri halinde ROKETSAN'da iÅŸe alacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu ekiplerdeki arkadaÅŸlarımızdan da herhangi bir ÅŸart aramıyoruz. Dereceye girmiÅŸ olmaları bizim için yeterlidir. Bu da cazip bir tekliftir. ROKETSAN'da iÅŸe girmek o kadar kolay deÄŸil."

ROKETSAN'ın yaptığı iÅŸler hakkında da bilgi veren Prof. Dr. YiÄŸit, ÅŸunları söyledi:

"ROKETSAN, ülkemizin roket, füze ve uzay teknolojileri konusunda çalışan bir firmasıdır. Biz Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Önemli ve güçlü bir firmayız. Gençlerimiz bizleri iyi takip ediyorlar. ROKETSAN, Türkiye'de güçlü bir firmadır. Çok yüksek teknoloji ile ilgileniyor. Yaptığımız iÅŸlerin gereÄŸi çok ÅŸey söyleyemiyoruz. Ancak bilenler bilir. Dereceye giren gençlerin talep etmeleri durumunda onları iÅŸe alacağımızı Anadolu Ajansı vesilesiyle duyurmak istedim."

"Gençlerimizi bekliyoruz. Onlara kapılarımız açık" diyen ROKETSAN Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Prof. Dr. Faruk YiÄŸit, gençlerin teknolojiye ilgi gösterdiÄŸini vurgulayarak, sözlerini ÅŸöyle tamamladı:

"Uzun süredir savunma sanayinde çalışan biri olarak ÅŸunu ifade edeyim. Bana göre gençler bizden çok daha fazla ÅŸanslılar ve çok daha ilerideler. Yeter ki biz onlara engel olmayalım. Biz 'ümitsizlik imansızlıktır' diye düÅŸünüyoruz. Dolayısıyla gençlerimizden ve geleceÄŸimizden ümitliyiz."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.12.2025
21:02
Korkutata:
Korkutata: '2026 bütçesi çalışanı ve üretimi merkeze alıyor'
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, TBMM Genel Kurulu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada, bütçenin emeği önceleyen, sosyal devleti güçlendiren ve istihdamı merkeze alan bir anlayışla hazırlandığını söyledi.
17.12.2025
21:00
Gültekin:
Gültekin: 'Umut Satılmaz, Emek Çekilişe Konu Edilemez'
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Bingöl İl Başkanı Şahin Gültekin, Milli Piyango ve şans oyunlarına ilişkin yaptığı yazılı basın açıklamasında, bu tür uygulamaların dar gelirli kesimleri hedef alan bir umut istismarı ve toplumsal bağımlılık kaynağı olduğunu vurguladı.
17.12.2025
20:59
Bingöl`de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
17.12.2025
20:58
Jandarma ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi
Jandarma ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi
Bingöl'de trafik güvenliğinin artırılması ve kolluk hizmetlerinde şeffaflığın güçlendirilmesi amacıyla İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan trafik ve asayiş ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi.
17.12.2025
20:57
Lider farkı açtı! 12Bingölspor dolu dizgin!
Lider farkı açtı! 12Bingölspor dolu dizgin!
Yeşil-beyazlılar Osmaniyespor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini perçinledi. En yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 13'e çıkaran 12Bingölspor, şampiyonluk yolunda önemli bir aşamayı daha katetti.
17.12.2025
20:56
İş İnsanları Panelinde Bingöl`ün Marka Değeri Masaya Yatırıldı
İş İnsanları Panelinde Bingöl'ün Marka Değeri Masaya Yatırıldı
Bingöl'ün marka değerinin artırılması, istihdamın güçlendirilmesi ve girişimciliğin desteklenmesi amacıyla düzenlenen panelde, iş dünyasının bölgesel kalkınmadaki rolü masaya yatırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın