KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Rtgd: genç'in sözleri ortama yakışmadı

RTGD Genel Başkanı Metin Özkan, derneğin dün akşamki ödül töreninde Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in sözleriyle ilgili, ortama yakışmayan ifadeler olduğu belirtildi.

Rtgd: genç`in sözleri ortama yakışmadı
17 ŞUBAT 2010 ÇARŞAMBA 13:51
0
1423
0
AA aa

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) Genel Başkanı Metin Özkan, derneğin dün akşamki ödül töreninde Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in sözleriyle ilgili, ''Sayın Kamer Genç'in, tören boyunca yan yana masalarda oturduğu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç'a yönelik üslubu, ortama yakışmayacak nitelikte olmuştur'' dedi.

Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, RTGD'nin ''2009 Medya Oscarları'' ödül töreninin, dün akşam Ankara Rixos Otel'de, sanat, siyaset, spor ve medya dünyasından geniş bir katılımla gerçekleştirildiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

''15 dalda verilen ödüllere layık görülen gazeteci ve sanatçıların hemen hepsinin bizzat katıldığı gecemize, meslektaşlarımızın yanı sıra başkent protokolünde yer alan, farklı siyasi görüşlerin temsilcileri ve siyasi parti yetkilileri de iştirak etmişlerdir.

Gecenin sonunda, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in, tören boyunca yan yana masalarda oturduğu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik üslubu, böyle bir ortama yakışmayacak nitelikte olmuş ve bu durumdan derneğimizin duyduğu rahatsızlık da Sayın Genç'e doğrudan ve anında iletilmiştir.

32 yıllık saygın bir meslek örgütü olan derneğimizin ve bu derneğin yaptığı organizasyonların, hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun hiçbir politikacı tarafından, kendi görüşlerinin propaganda zemini olarak görülemeyeceği ve kullanılamayacağı konusundaki hassasiyetimizi bir kez daha hatırlatırız.''

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2026
00:18
Bingöl`de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl'de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl merkez Kartal Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
17.07.2026
23:45
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
Bingöl`de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın