KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Rüştü reçber ceza almayabilir

Rüştü'ye 80. dakikada kırmızı kart veren yardımcı hakem Baki Tuncay Akın, “Yanlış karar verdim. Maçın ardından pozisyonu tekrar izlediğimde Rüştü'nün elle müdahale etmediğini gördüm'' dedi.

Rüştü reçber ceza almayabilir
21 EKİM 2007 PAZAR 12:00
0
1358
0
AA aa
BEŞİKTAŞ'ın dün oynadığı Trabzonspor maçında karşılaşmanın 80. dakikasında ceza sahası dışında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışı kalan Rüştü Reçber'in, ceza almaması bekleniyor.

Siyah-Beyazlı kalecinin müdahalesi sonrası orta hakem Bülent Yıldırım'ın devam kararına rağmen, yardımcı hakem Baki Tuncay Akın ısrarla bayrağına kaldırıp, Rüştü'nün elle müdahale ettiği görüşünü karşılaşmanın ardından, "Hata yaptım" diye değerlendirdiği belirtildi.

Yardımcı hakem Baki Tuncay Akın'la konuşan Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, hakemin karşılaşmayı televizyon görüntülerinden izlemesinin ardından kendisine, "Kararım yanlışmış. Rüştü topa elle müdahale etmemiş. Bu hatalı kararı raporumda belirteceğim" dediği öğrenildi.

Yardımcı hakemin bu sözlerinin ardından, Rüştü'nün önümüzdeki hafta oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşmasında ceza alma durumunun ortadan kalkacağı bekleniyor.



Milliyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl`de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın