KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2024 Cuma
°C

Rüştü ve çetesi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Gaziantepspor'u evine eli boş gönderdi...

Rüştü ve çetesi!
07 NİSAN 2011 PERŞEMBE 10:00
0
2582
0
AA aa

Mücadeleye hızlı başlayan taraf misafir takım Gaziantepspor oldu. Beşiktaş kalesine etkili ataklarla gelen Kırmızı-Siyahlı ekip, 17. dakikada genç golcüsü Cenk Tosun ile gole yaklaştı. Cenk'in sert vuruşunu Rüştü zorlukla kornere çeldi. 21. dakikada Cenk Tosun-Rüştü Reçber ikilisi tekrar karşı karşıya geldi. Genç oyuncunun sert vuruşunda tecrübeli kaleci topu kontrol etmeyi başardı. 38. dakikada Gaziantepspor yine Cenk Tosun ile etkili oldu. Genç oyuncunun yakın mesafeden kafa vuruşunda Rüştü Reçber topu kornere çelmeyi başardı. İlk yarı 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan takım deplasmanda oynayan Gaziantepspor oldu. Cenk Tosun ve Sosa ile Beşiktaş kalesinde etkili pozisyonlar bulan Kırmızı-Siyahlılar aradıkları golü bulamadılar. Dakikalar 64'ü gösterirken golü bulan ev sahibi Beşiktaş oldu. Kartal'ın Portekizli yıldızı Simao Sabrosa, attığı golle takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Golden sonra Beşiktaş daha etkili oynamaya başladı. 70. dakikada İbrahim Toraman'ın yakın mesafeden vuruşu üst direkten döndü. 74. dakikada Karakartal ikinci golü buldu. Portekizli yıldız Hugo Almeida, attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Mücadelenin 86. dakikasında Simao Sabrosa bir kez daha sahneye çıktı. Portekizli yıldız attığı golle Kartal'a final kapısını açan isim oldu. Mücadelenin 89. dakikasında Gaziantepspor 10 kişi kaldı. Ivan De Souza, Nihat'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü. Hakeme itiraz eden oyuncu ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş, Gaziantepspor'u 3-0 yenerek rövanş karşılaşması öncesi büyük bir avantaj yakaladı.

BEŞİKTAŞ: 3 - GAZİANTEPSPOR: 0

STAT: Fiyapı İnönü
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akın, Erdinç Sezertam

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Hilbert, İbrahim Toraman, Aurelio, İsmail, Simao (Dk. 88 Nihat), Necip, Ernst, Quaresma, Guti (Dk. 58 Fernandes), Almeida (Dk. 79 Bobo)
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Emre, Dany, Ivan, Sosa (Dk. 84 Alper), Murat (Dk. 67 Zurita), Hürriyet, Olcan, Cenk Tosun, Wagner (Dk. 72 Jorginho)

GOLLER: Dk. 64 ve 86 Simao, Dk. 75 Almeida (Beşiktaş)

KIRMIZI KART: Dk. 90 Ivan (Gaziantepspor)
SARI KARTLAR: Dk. 16 İbrahim Toraman, Dk. 24 Hilbert, Dk. 56 Ernst, Dk. 81 Necip (Beşiktaş), Dk. 18 Olcan, Dk. 39 Murat, Dk. 63 Hürriyet, Dk. 66 Emre, Dk. 74 Elyasa, Dk. 77 Jorginho (Gaziantepspor)

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
17. dakikada Sosa'nın soldan kullandığı korner atışında yerden gelen topu Wagner kontrol edemedi. Bu oyuncudan seken meşin yuvarlağı altıpasın sol çaprazında önünde bulan Cenk Tosun, dönerek sert vurdu ancak kaleci Rüştü güzel bir kurtarışla topu kornere çeldi.
21. dakikada sağdan gelen Ernst, daha müsait durumdaki Simao'nun önüne bıraktı. Simao'nun boş pozisyonda vurmak yerine Almeida'ya vermek istediği meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.
Aynı dakika içinde Murat'ın uzak mesafeden yerden sert şutunda, kaleci Rüştü son anda uzanarak meşin yuvarlağı parmaklarıyla kornere gönderdi.
38. dakikada soldan ceza alanına giren Ivan'ın ortasında altıpasın önünde topla buluşan Cenk Tosun'un kafa vuruşunda, kaleci Rüştü bir kez daha başarılı bir şekilde meşin yuvarlağı kornere çeldi.

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
50. dakikada Olcan'ın sağ çaprazdan sert şutunda, kaleci Rüştü iyi uzandı ve meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
56. dakikada Gaziantepspor önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Olcan'ın ceza alanı içinde soldan ortasında arka direkte boş pozisyonda buluşan Sosa, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderemedi. Sosa topun kontrolünü kaybetti ve Beşiktaş kalesi, önemli bir tehlikeden daha kurtuldu.
58. dakikada Quaresma'nın uzak mesafeden sert şutunda kaleci Karcemarskas, topu tokatlayarak ceza alanı dışına gönderdi.
60. dakikada Olcan'ın soldan ortasında altıpasta savunmadan seken topu ceza alanı içinde önünde bulan Hürriyet sert vurdu, ancak günün başarılı ismi Rüştü yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.
64. dakikada Beşiktaş sol çaprazda kazandığı serbest vuruşta üstünlük golünü buldu. Siyah-beyazlı ekipte kazanılan serbest vuruşu kullanan Simao, topu kalecinin müdahalesine rağmen güzel bir vuruşla filelere gönderdi: 1-0.
69. dakikada Ernst'in ara pasında sağ çaprazdan ceza alanına giren Simao, son çizgiye indiği anda sert vurdu ancak meşin yuvarlak direğe çarparak auta gitti.
70. dakikada Fernandes'in soldan kullandığı serbest vuruşta kaleciden önce hamle yapan İbrahim Toraman'ın kafa vuruşunda top üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Dönen topu Ernst bir kez daha kafayla kaleye göndermek isterken meşin yuvarlak bu sefer Elyasa'nın kafasından döndü. Daha sonra kaleci Karcemarskas meşin yuvarlağa sahip olarak tehlikeyi önledi.
75. dakikada aynı yerden serbest vuruş kazanan Beşiktaş bu sefer golü buldu. Fernandes'in soldan kullandığı serbest vuruşta ön direkte iyi yükselen Almeida, meşin yuvarlağı kafayla filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0.
81. dakikada Elyasa'nın sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Ivan'ın kafayla vuruşunda yerden seken meşin yuvarlağı kaleci Rüştü kontrol etti.
86. dakikada Ernst'in uzak mesafeden sert şutunda kaleci çeldi. Pozisyonu iyi takip eden Simao, meşin yuvarlağı sert bir vuruşla filelere gönderdi ve takımını rahatlatacak farkı buldu: 3-0.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.05.2024
16:31
Bingöl`de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl'de bir ayda Bin 239 araç sürücüsüne ceza
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Nisan ayı içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında toplam Bin 239 araç sürücüsüne 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun maddelerine uymamaktan ceza işlem uygulandığı belirtildi.
02.05.2024
15:27
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
Bingöl Umut Kervanı 612 aileye umut oldu
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, Nisan ayında 612 aileye 1 milyon 723 bin 431 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Dernek, ayrıca Filistin için 1 milyon 202 bin TL nakdi yardım yaptı.
02.05.2024
15:03
Bakan Yardımcısı Eminoğlu`ndan Bingöl`e seçim tebriği
Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Bingöl'e seçim tebriği
AK Parti Bingöl İl Başkanlığı ziyaretindeki konuşmasında 'Bingöl, bölgede zafer ile çıkan nadir illerimizden oldu. Tebrik ederiz. Teşekkür ederiz' diyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu; 'Bingöl hak ettiğinin daha fazlasını nasıl alabilir hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bingöl'ün en büyük şansı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'dır.'
02.05.2024
13:40
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz,
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Bingöl Deprem Çalıştayı'na katılacak
Bingöl'ün birinci derece deprem bölgesi gerçeğine dikkatin çekileceği ve alınması gereken önlemlerin masaya yatırılacağı çalıştayda, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi akademisyenlerinin sunumlarının yanı sıra AFAD'dan daire başkanları da paylaşımda bulunacak.
02.05.2024
12:09
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Yeni düzenleme: Otomobil bayilerine zam yasağı
Ticaret Bakanlığı'nın yeni taslağına göre bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak ve ön ödeme yüzde 10'u geçemeyecek.
02.05.2024
11:44
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Piyasada ölü balık tedirginliği! Alırken bir daha düşünün!
Kafeslerdeki ölü balıkların toplanıp paketlenerek özellikle Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Batman'a, Doğu illerine arabalara yüklenerek buralara gönderilip burada kilosunu 50-60 liraya piyasaya sürüldüğünü belirten somon ve alabalık üreten işletmeci Samettin Tokgöz, kilo maliyeti 150 lira olan somon balığının bazı yerlerde 130 liraya satıldığını kaydederek, 'Bu balıklar ya dip balık ya da ölü balıktır. 160 ila 200 liranın altında da alabalık görüyorsan yine bilsin ki dip balığı, ölü balıktır. Bu insan sağlığına da, sektöre de zararlıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın